![]() |
bekle tamam başka gs yi fb ile konuştuktan sonra hallederiz alen ne pm attım gelmedi daha foruma |
bunlar harbiden ezik ama yaa..Dediğimiz kadar !!!ovguyu!!! hakediolarr...Umarım bi şekilde birilerine sesimizi duyururuzz bu şekildee.. |
doğan anlayın artık eziklikde bi yere kadar ortam bunları konuşturmuyor artık. Artık kan tam burada duruyor. UNUTMAYIN ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZE SPOR SORULMUYOR! |
tmm bişey demedimm...Sadece aktivasyon kodu gelmedi bana o yusden canım sıkkın...O acıdan sooledim ben.. |
Doğan belki junk maile falan gelmiş olabilir bu kadar uzamaması lazım. Arkadaşlar Ülkemiz için kan vatan bayrak şehit gibi durumlar gündeme oturmuşken ezil sefil rekabet taraftar tribün gibi şeyleri ön plana koymak bunları ileri sürerek bir şeyler söylemek çok üzücü ve çok basit kalıyor. Şehitler ve askerlerimiz uğruna bir şeyleri ispatlamak varken biz hayır olmaz demeyelim, ülekmizin birlik beraberliğine sahip çıkalım. Bu ülkede insnalar belki herşeyden çok futbolla yatıp kalkıyorlar, bu belkide bütünleşmemizin en büyük halkası olacak bir konu. Lütfen duyarlılık gösterelim ve destek verelim. |
gsl bir tespit olabilir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gs1905.org a uye oldum şimdi...Walla gs ye tebrikler..5 dakka soora gonderdi aktivasyon kodunu...Eger yapmamı istediginiz bişey warsa yapabilirm suanda gslilere :) |
evet doğan onlara güzel bi mesaj yaz işte bana link atarmısın bende üye olıyım. |
Türkiye`de Saat: 14:39 . |