![]() |
oray eğin gibi bi adamı ciddiye alıp bilinçli biliçsiz yorumlarına cvp yazmayı gereksiz buluyorum o uyduruk yarışmalarda birileriyle tartışıp kendine rant sağlamaya devam etsin.. BU ALEMDE ÇARŞI ORAY EĞİNE KARŞI!!! bu arada ÇARŞI KÜTAHYA formlarını hala bana ulaştırmayan arkadaşlar en kısa zmnda bu işi hallederse sevinirim... |
kardeşim toplam kac üye oldu?? |
fatih kardeşim hazırlan gidiyoruz.?? |
kardeşim lise olarak şu an 60 kişi flnız net bi rakam da yok doğrusu...ama biliosun bu işlerde sayıyla fln olmuo biliosun geçen sene febe maçındaki olaylar yürek meselesi bi yerde. AZ OLSUN ÖZ OLSUN!!!ADAM GİBİ ADAM OLSUN;) |
dogru söylüyosun kardeşim az olsun öz olsun KARDEŞİM HA GAYRET AZ DAHA CALIŞIRSAK ÜNİ Yİ GECECEZ.. |
kardeşim öyle bi amacımız yok öle ikilik olmasını istemez kimse hepimiz aynı grup için çalışıyoruz sonuçta. yanlış anlaşılma olmasın öle ikilik var sanabilir bazı arkadaşlar yok öyle bişey yani hep beraberiz FORZA ÇARŞI KÜTAHYA:) |
Selam olsun Kütahya kArtallarına |
FATİH TMM ULASTIRCAM NE BAIRION :( :D |
arkadaşlar lütfen yanlış anlamayım öyle demek istemedim nasıl olsa bi gün bizde mezun olunca ÜNİ ye gecicez nasip olursa.. |
s.a millet aranıza 5 yenı karakartal elemanı katılıor cumleden hayırlı olsun ABAZA TEAM :) |
Türkiye`de Saat: 13:24 . |