![]() |
Kütahya çArsı.. Kütahya'lı arakadaslar varsa bana ulasırlarsa sevinrim özelden msj atabilirler ve ya burdan.. |
ulasırsanız sevinirim gerci kütahyalı yok sanırsam :D:D |
|
olmaz mı ben varim!! |
|
kimsin sen kardesim irtibata gecem hemn bi :) |
bana uyar ben kimim çok basit beşiktaşlı bi fanatik |
|
ya sen ali gürallı mısın |
yok :D sen ozelden gelsene bi :) |
ya pc özelden açmıo |
sen nerdensin MtN4343@besiktasforum.net ekle beni |
geliyon mu ?? |
özelden nası açmıyor yavv anlamadım |
rebel sende mi küyahya :) |
merak etmen yakında burası kütahyalı dolucak :) |
yok ben ankara:) öyle yazıyorum işte boş boş bekliyoruz kütahyalı rengdaşlarımızı |
ayıp ettin metinim olmas olurmu kütahyalı değilim ama kütahya çarşıdanım bundan sonra:) |
benim kardesim kütahyada okuyo :D:D |
ya kütahyalı arkadaslar gelmedimi hala ya .... nerde kaldı bunlar |
arkadaslar cumartesi saat 17:00 da kütahya belediye önünde toplanıcaz kütahyalı arkadaslara duyrulur ....... herkes Meşale getirsin yanında 60 tane aldık ama yetmicek haberiniz olsun..... lise tayfasının baskanı :D |
Tamam metinim ben de geliyom. İzmir meşalesiyle :D |
Alıntı:
|
.... |
Burası Kütahya çArsı |
metin seni ve oradaki herkesi kutluyorum.Çok güzel bir organizasyon olmuş.Darısı diğer illerdeki arkadaşların başına:):):) |
super mıs yaa |
Harika olmuş ablacım kutlarım... :):) |
süpermiş!! |
merhaba bütün beşiktaşlı arkadaşlara slm olsun!!!! ben fatih ÇARŞI KÜTAHYA_lisebjk başkanıyım yıllardır grubumuz için emek verioruz artık kütahyada kendimizi ispatladık yaptığımız faaliyetlerle ulTRAVESTİSİ de GAYfenerbahçeliside bize saygı duyuyor ve duymak zorunda aksi taktirde başlarına gelicekleri herkes biliyor....en son olarak haksız bi şekilde febe maçını kaybetmemizden sonra fenerliler sokağa çıkıp kutlama yapmak yerine evlerine kaçtılar çünkü artık herkes haddini biliyor.... HERŞEYE HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ ÇARŞI KÜTAHYA!!!!!! aramıza katılmak isteyen bütün arkadaşlar bize ulaşsınlar ve ÇARŞI ruhunu taşımanın fakına onlarda varsınlar.... SAYGILAR.... __________________ |
fatihim topluyoruz kütahya çArsı'yı buraya :) |
Ben burak kütAhyA çArşı dan..Merhaba herkese! |
yakarız demiştik yaktık !!! arkadaslar gerçekten dün maç öncesi süperdi you tube dan izliice daha bi süper olduğunu gördüm içimizi teselli etti biras ama hakem ismet arzumanı unutmak hiç mümkün olmuyor başkana ve kütahya çarşıya teşekkürler :) |
h.g ole tabi ya herzamn süperiz dün daha iyiydik... |
Basketbol antremanı yüzünden belediye önüne gelemedim :banghead: video harika seyredince içim bi tuhaf oldu keşke orda olsaydım.. :hmpf: |
BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLİYİZ!!! |
olsaydın be kardesim cok sey kacırdın ama biz herzmn yapıyoruz bunu kacırdın digerlerine gelrsin inş. |
arkadaşlar selam ben kütahya çarşı nın en genç üyesi olarak bu lige göre bizim seviyemiz çok yüksek biz beşiktaşı sevinmek için sevmedik bunu herkes böyle bilsin beşiktaş yensede yenilsede arkasındayız bu takımdan ölmek var dönmek yok |
s.a gençler.. ben tutku, kütahya çArşı başkanı. baktım burda da hareket var üye oldum. yalnız siteyi çözemedim forzadan sonra karışık geldi. bizim videoları koyun buralara bakalım :) inş. bizim topiğe yazıyorumdur valla karambole yazıyorum :) :) |
bu gün fenerli arkadaslarla konustum olum sizin çarşıya hayranım ne güsel ayarlıyosunuz marşları artı meşale showunuz manyaktı sırf onu izlemeye gldim çarşıya dedi artı şamatada asagıya çöküoduk diince bende enkaz da bis kalırdık korkma dedim oda dioki olum enkazdan korkan kim enkazı düşünen yok çarşı grubunun içinde kalırsak die korktuk dediler :) |
Türkiye`de Saat: 16:56 . |