![]() |
feysa varya barbaros bsiim sınıftaki 4 beşiktaşlıdan birihttp://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon10.gif |
slm bn yeni üye oldum ve çarşı kütahya grubundayım.maçları şama |
ya bakarmısın o kişi ahmet barbarosmu |
sana diyorum gnur |
bnde kütahyalıyım bjkye ve çarşıya hastayım |
selam gençlik ii akşamlar |
slm millet ewt mahmut o kişi ahmet barbaros |
ya gnur msn gelsene bı bışıler sorıcam sana ben 10 dk sora gircem |
Demirören aynı Baykal'a rCHP nasıl çöktüyseBeşiktaş da çöküyor. Oray Eğin Bugün CHP’nin başında Deniz Baykal nasıl duruyorsa, Beşiktaş’ta Yıldırım Demirören’in başkanlığının da sebebi aynı. İkisi de lideri oldukları kurumları batırmakla, hiçbir şey katmamakla ve neredeyse bütün itibarını yok etmekle ün yaptı. İkisinin de somut hiçbir başarısı yok, ama koltuğa yapışmakta kıyas kabul etmezler. Üstelik ikisi de huysuz, geçimsiz ve kavgacı. Baykal siyasi çizgisinde sırf AKP düşmanlığı yapmak için faşizme yatkın söylemler kullanıyor. Demirören ise asla altını dolduramadığı tehditler savuruyor futbol kamuoyuna. CHP nasıl çöktüyse, Beşiktaş da çöküyor. Yetersiz yöneticilerin elinde, sırf birileri istediği için yerleştirilmiş isimlerle koskoca bir tarih yok oluyor. Beşiktaş bundan sonra ne kadar başarılı olursa olsun Türk futbolunda çıtayı düşürmenin utancından kurtulamaz. Futbolumuza en son 1984’te gördüğümüz bir sonucu yeniden yaşatmanın bir bedeli olmalı. Tıpkı CHP’nin seçim sonuçlarından izlediği politikalara, Türkiye’de hem solu hem muhalefeti öldürmesinin bir bedeli olduğu gibi. İki kurumda da bunun sorumluları bellidir: Yıldırım Demirören ve Deniz Baykal. Ama en az onlar kadar suçlu birileri daha var. Bu iki ismi buralara getiren ve bir türlü deviremeyen delegeler. Ne Baykal ne de Demirören “demokratik” yollarla seçilmiş başkanlar. Demokrasiyi sadece sandıkta oy vermek olarak gören, o oyu da baştaki birinin işaret etmesiyle veren kitleler bu yönetim şeklinden hiçbir şey anlamamış demektir. Baykal da, Demirören de bu bilinçsiz seçmenin ürünüdür işte. Kendi inisiyatifiyle oy veremeyen bir kitleden çok önemli iki kurumun kaderini tayin etmesini nasıl bekleyebiliriz ki? İşte bu yüzden Yıldırım Demirören gibi kötü yöneticiler çıkıyor. Oysaki Beşiktaş delegesinin Yıldırım Demirören’in “PAF takımıyla sahaya çıkma” saçmalamasına karşı çıkması, ona tepkisini çok sert bir şekilde göstermesi gerekirdi başta. “Sen ne diyorsun, yapamayacağın şeyleri neden söylüyorsun, ne atıp tutuyorsun?” diye hizaya getirmeliydi yüksekten uçan başkanı. Beşiktaşlılar kendileri için önemli olanın Şampiyonlar Ligi mi yoksa yerel maç mı olduğuna bile karar verememişler ki... Olması gereken, mağduriyeti hukuki yollardan tehdit savurmadan, Federasyon’a başvurarak çözme yoluna gitmektir. İyi yönetici kriz anındaki becerisiyle ortaya çıkar. Maalesef, Yıldırım Demirören yeteneksiz olduğu için krizi yönetememiş, hem toplumu, hem taraftarı, hem de futbolcuları germiştir. Bu da sportif mücadelede aksaklığa yansıdı. Aynı şekilde CHP’nin delegeleri de sürekli birileriyle didişip durmadan, “herkesle kavgalı” imajını oturtmadan kurultayda Deniz Baykal’dan kurtulma yolunu seçmeliydi. Böylesi büyük kurumların içinde olmak biraz da ses çıkarmayı, kurum için çalışmayı gerektirir. Beşiktaş’ın yöneticileri, Baykal’ın yanından ayrılmayan kurmayları gibi bir ‘başkan’ figürünün etrafında olmanın imtiyazlarını kullanmayı seviyor. Bu yüzden lidere tapınıyorlar. O pohpohlanma hali, başkanın masasında kendine yer bulabilme ucuzluğuna teslim olma müthiş bir “biat” kültürünü de beraberinde getiriyor. Hepsinin derdi küçük hesaplar. Ama kendilerine “küçük” ayrıcalıklar sağlayacak “büyük” figürü orada tutmaya devam ediyorlar. CHP’nin her seferinde birinci sıradan seçime soktuğu Mehmet Sevigen’in ne işe yaradığını biliyor musunuz mesela? Deniz Baykal gazetenin eklerini okumaktan hoşlanmazmış, Sevigen her sabah liderinin eklerini ayırırmış. Benzer şekilde, Ertuğrul Sağlam gibi kariyeri ve birikimi Beşiktaş’ın ağırlığını taşıyamayacak biri neden takımın başına getirilir? Ertuğrul Sağlam’ın kimin gazetesinin eklerini ayırdığını merak ediyorum. (Zaman’ın Turkuaz eki?) Tıpkı CHP kurmayları gibi, Beşiktaş’ın yönetim kuruluna da baktığımızda Demirören’in yakınları, hatta şirketiyle bağlantılı isimleri de görüyoruz ve koskoca kulübün kendine başkanlık rantı sağlamak isteyen bir zengin çocuğunun çiftliği olduğunu görüyoruz. Yönetime girenler Beşiktaş için çalışmak istemiyor, aksine Beşiktaş yöneticiliğinin kendilerine faydası olmasını istiyor. Bu sayede işlerini geliştirmeyi, kulübü kullanarak bağlantılar kurmayı umuyorlar. Demirören pek çok şeyle beraber bunların da hesabını vermek zorunda. CHP’ye oy veren seçmene de yazık; oyları Mehmet Sevigen’e gitti. Beşiktaş’a inanan taraftara da. |
gnur bisim sınıfta 2 beşiktaşlı var o ikincide qanım =) napcas bilmiorum |
oray eğin gibi bi adamı ciddiye alıp bilinçli biliçsiz yorumlarına cvp yazmayı gereksiz buluyorum o uyduruk yarışmalarda birileriyle tartışıp kendine rant sağlamaya devam etsin.. BU ALEMDE ÇARŞI ORAY EĞİNE KARŞI!!! bu arada ÇARŞI KÜTAHYA formlarını hala bana ulaştırmayan arkadaşlar en kısa zmnda bu işi hallederse sevinirim... |
kardeşim toplam kac üye oldu?? |
fatih kardeşim hazırlan gidiyoruz.?? |
kardeşim lise olarak şu an 60 kişi flnız net bi rakam da yok doğrusu...ama biliosun bu işlerde sayıyla fln olmuo biliosun geçen sene febe maçındaki olaylar yürek meselesi bi yerde. AZ OLSUN ÖZ OLSUN!!!ADAM GİBİ ADAM OLSUN;) |
dogru söylüyosun kardeşim az olsun öz olsun KARDEŞİM HA GAYRET AZ DAHA CALIŞIRSAK ÜNİ Yİ GECECEZ.. |
kardeşim öyle bi amacımız yok öle ikilik olmasını istemez kimse hepimiz aynı grup için çalışıyoruz sonuçta. yanlış anlaşılma olmasın öle ikilik var sanabilir bazı arkadaşlar yok öyle bişey yani hep beraberiz FORZA ÇARŞI KÜTAHYA:) |
Selam olsun Kütahya kArtallarına |
FATİH TMM ULASTIRCAM NE BAIRION :( :D |
arkadaşlar lütfen yanlış anlamayım öyle demek istemedim nasıl olsa bi gün bizde mezun olunca ÜNİ ye gecicez nasip olursa.. |
s.a millet aranıza 5 yenı karakartal elemanı katılıor cumleden hayırlı olsun ABAZA TEAM :) |
Alıntı:
|
feyza: kızmadım la duyurdum sadece öle gerilim yapma hemen:) mustafa: kardeşim sen takma kafana herkez biliyor ztn bizi her zmn beraberiz aramızda abi kardeş ilişkisi var biz bir aileyiz dimi yani.... falken: gelsinler gelsinler taze kan gelir hış gelir söyle bnm adreside ekesinler iletişim kolay olur abaza team oleeeeeeeeeyyy abaza team oley::):):) (uyarda abazalık yapmasınlar ama ok?:D msn adresimi tekrar yaziim eklesin olmayanlar all_for_bjk@hotmail.com |
mrk edme kardesim hepsi sağlam adam bana güven :) |
hosgeldin mehmet kardesim kendini tanıtsana bize __???___ |
selam herkese |
millet ertuğrul sağlam istifa eddiği sölenıor bu haberlerin doğruluğu warmı_???__??? |
gecen seneki gb maçında kimler vardı burdan? |
slm barbaros nasılsın kardesim ??? |
bilmem bende öle duydum ama ne kadar dorudur bilemem |
Ben Mehmet antalya'dan..M.oldum arkadaşlar.. |
iyiyim senden naber? |
gecen seneki fb maçında kimler vardı burdan? |
iiyim saol senden naber falken? |
tanışan arkadaşlar slm nbr muhabbetini msnden yapın la eni arkadaşlar olsa tmm dicem :D:D bu arada bizde memnn olduk kardeşim... o fener maçında ben istanbula inönüye gitmiştim ya ağladım oralarda burda olsaydım keşke fenerlileri dövüp stres atardık fenerli kimi görsem uçuklamış maçtan sonraki gün o günkü arkadaşlar da şanlıymış şimdi çıkmıolar çarşıya fln dövcek adam yok piyasada:):):):) |
tmm ya kızma |
2.Yarıda ki maça bekleriz Mabedimizde herkezi eziklere verilen cevaplarımız çok olacak... |
ii lik allaha şükür msn nı wersene kardesim? barbaros *?? |
memnuniyetle gelirizzz :D |
|
Utanmışlarmış... Bugün bütün medya, ağız birliği etmişçesine, utanmaktan sözediyor. Size ne oluyor? İster 10-0 yeneriz, ister 8-0 yeniliriz. Biz seviniriz, biz üzülürüz. Rahat bırakın bizi. Acımızı demlendirelim, kavgamızı edelim. Aşkımızı tazeliyelim. Sınavda, 8 notunu "kendisi alan"; ama notu 3 olunca, "hocanın verdiğini" söyleyen sorumsuz talebe anlayışı vardır. Aynı o talebeler gibi, -ama mâsum olmayan- medyacılar da, 2 hafta önce "Liverpool''u yendik" diyordu. Bugün, "kahrettiler", "utanmazlar", "utandırdılar" vb. başlıkları attılar. Dün maçtan sonra yorum yapan Mehmet Aslan, bugün "İkitelli''nin en bi utangaçı" E.Özkök''ün Hürriyet gastesinde ne yazmış diye baktım. Yazısını şöyle bitirmiş: "Shankly Gates... Liverpool’un kurucusu... O, "Futbol hayat memat meselesi değildir, ondan çok, çok daha önemlidir..." demişti. Önemli olan kaybederken ne kazandığımızdır" Shankly Gates, Anfield''in kapılarından birinin adı. Bill Shankly''nin anısına, o isim verilmiş. Olmayan bir insanı, Liverpool FC kurucusu yapan utanmayacak. O gastenin sorumlusu, sahibi utanmayacak, Beşiktaş utanacak. Öyle mi? Hırsızlık mı yaptılar, elle gol mü attılar, kavga mı ettiler, yalandan yerlerde mi yuvarlandılar, rakibi mi sakatladılar? Niye utanacaklarmış ki. Evet, üzüldük. Çokkkk üzüldük. Ne yaptı bizim çocuklarımız? Bu sene bütün maçlarda yaptıkları gibi ileri top şişirdiler. Ankara maçından farklı mı oynadılar? Aynı topu oynadılar. Gelgelelim Liverpool, Ankara değildi. Bu fark, sonuca yansıdı. Yenilgi, hezimete dönüştü. (Benitez, 7-0 iken bastırın diye işaret yapıyordu, oturduğu yerden. Herkes Lucescu değil elbet. 3-0''dan sonra "Yana oynayın. Onların da ailesi, çocuğu var" desin.) Ortalık, son haftada olduğu gibi, büzülmemiş torba misali beyânat fırtınasına tutulunca; Müslüm Gürses''i medya maymuna çeviren medyaya da söz hakkı doğdu. Doğal olarak. Ama medya, söz hakkını kullanmakla yetinmedi. Bugün, adı Vatan olan gastenin spor sayfasında, Beşiktaşlı futbolcuların maçtan önce toplu olarak çektirdikleri fotoğraf vardı. Sayfanın üçte ikisini kaplıyordu neredeyse. Kocaman. Ve her bir futbolcumuzun gözünde bant vardı. Hani, kocaman çıplak kadın resmini basıp, sahtekârca memeuçlarına bant koyarlardı ya. Ondan. O günlerdeki gazeteleri göremediyseniz, tecavüz edilenlerin gözlerine konan bantları görmüşsünüzdür. İşte tam da ondan. Gazeteciliğin alnına kara leke sürdüğünüz hergün için utansanıza. Kaptığınız köşelerinizden milletin beynini iğfal edip Türkçeyi iğdiş ederken, oradaki resminize bant koysanıza. tevelerde bu işi yaparken maske taksanıza. Takmazsınız. Bir de poz verirsiniz. Utanmazsınız çünkü. Utanmaktan söz etmeyin. Irak "operasyonunda" kullanılacak "kilit silâhları", manşet yaparken utansanıza. Her silâhın resmini ve fiatını basarak, gastenizin ilk sayfasını silâh dergisine çevirdiğiniz için utansanıza. Sağlık haberleriniz, ilâç reklâmı olduğu için; ekonomi haberleriniz holdinglerin basın bülteni olduğu için utansanıza. Dış "haber"lerinizi, kaynak göstermeden, ABD medyasından tercüme ederek hırsızlıkla yaptığınız için, utansanıza. Hadi emeğe, fikre saygınız yok diyelim. Tercümeleri de doğru dürüst yapmadığınız için bile utanmıyorsunuz. Tercüme yapıyorum derken Türkçe cinayeti işliyorsunuz. İran''a yapılacak saldırının ABD''ye kaça malolacağını tercüme ediyorsunuz da, kaç insan evlâdı ölecek merak etmiyorsunuz. Ama siz, Bağdat müzesinin yağmalanmasını da sorun etmeyen "utangaç" kişilersiniz. O müzedekiler de, İran''dakiler de, insanoğlunun tarihi. O eserler bizim, benim. Yağmalanmasından, yok edilmesinden acı duyuyorum; çocuklarımdan utanıyorum, emanetlerini koruyamadım diye. Ama hırsızlar, başka hırsızları ancak kıskanır, sizin gibi. Hırsızlığa toz kondurmazlar. "Benim hırsızım çok yaşasın" diyor haberleriniz. Sizin hırsızlarınız da yaşamasın, başkalarınınki de. Hele Beşiktaş''takiler hiç yaşamasın. Siz ne utanmaz, iki yüzlülersiniz. Ahmet Çakar''ı Cem Papila''yı Ali Şen''i, bağrınıza basıp maaş verdiğiniz için utanmak aklınıza gelmez. Futbolcu dövenlerin, onlara "yamyam" diyenlerin, futbolun sportmenlik özelliğini öldürenlerin kapısında kul olurken neden utanmıyorsunuz? Futbol adamı olmaları, ülkemizde misafir olmaları bir yana; sıradan bir insana "çeribaşı", "kasap", "kürdanlı arap", "zenci", "kazık" derken hiç utanmamıştınız. Ar damarı kalmamış medyacılar sizi. Defolun siyah ve beyaz renklerden. NOT: Geçen maçtan sonra, "Yendik" dediklerinde yazacaktım bunları. "Beyler, size ne oluyor? Biz yendik. Siz Fatih Terim''in takımının Norveç maçından sonra böbürlenin, hiçbir katkınız olmadan. Ya da -ki;daha kuvvetle muhtemeldir- daha dün karşısında konuşurken kekelediğiniz FT için urgan yağlayın. Ne yaparsanız yapın ama Beşiktaş''ımdan söz ederken "biz" demeyin." diyecektim. Fakat o kadar çok şey yaşadık ki... Medyacılara sıra gelmedi. penche.com'dan "Gecebekçisi" kardeşimize ellerine sağlık diyoruz. Liverpool maci sonrasi aşırı yüklenmeden ötürü serverlarimizda meydana gelen sorun giderildikten sonra tekrar yayina geçeceğiz. Başın öne eğilmesin aldırma kartal aldırma Başın öne eğilmesin aldırma kartal aldırma En büyük sen değil misin Aldırma kartal aldırma Aldırma kartal aldırma Kartal aldırma Dışarda yüz bin taraftar Bir gün ağlar bir gün coşar Seni bu sesler oyalar Aldırma kartal aldırma Aldırma kartal aldırma Kartal aldırma |
Türkiye`de Saat: 22:25 . |