![]() |
okyanus43 dediklerin doruysa işte beşiktaşlılık budur beşiktaşlı olan adam kendini belli eder |
tutku abim h.g aramıza . |
Bende karambole girmiştim doğru girmişim. inş diğer atraksiyonlara gelicem kaçırmak yok artık |
gel tabi kardesim ya :D |
En genç üye benim demiş kardeşim ama aslında benim galiba sende 18 yazıyo |
arkadaşlar msn adresimi veriyorum üyelik işleri için fln oradan da görüşelim eklesin herkez bundan sonra daha sağlamız!!!durmak yok.... all_for_bjk@hotmail.com bütün arkadaşlar eklesin özle durmlarda ve diğer konularda bize bu mail adresinden de ulaşabilirsiniz bu bu gecelik herkeze ii gclr aeo |
fatih güzel mesaj abi bu arada ben mustafa kılıçarslandan |
Gerçektende dün geceki organizasyon için herkezi kutluyorum öncelikle fatih-tutku ve eser abilerimi harika işler yapmışız durmak yok yola devam çArşı kütahya alayını yakar!!!! |
eedhh dün muhtesemdi bencede =)=)=) şehrimi seviorum takımımı seviorum küthyanın kartallarını seviorum =)=)=)=) |
harbi ya süperdik ama .... |
Fatih kardeşime Fatih kardeşim kolay gelsin.Başarılar.KOçsun sen valla ya :):) |
Fatih kardeşim kolay gelsin başarılar bir GS olarak bütün bjkleri kardeşim bilirim :) örnek:fatih :D |
eywllh kardeşim saolasın.... Arkadaşlar bundan sonra organizasyon olsun diğer konularda olsun burda konuşabiliriz site sahibiylede görüştük tek bir isteğimiz var küfür ve argo kullanmayalım..(mağlum bayan arkadaşlar var)bu topiği olabildiğince sık takip edelim ve görüşlerimizi paylaşalım... |
kardeşim helal olsun o günkü şovunuz süperdi başarılarınızın devamını dilerim gerçekten komediydi maçtan çıkan fenerlilerin ewe kaçması fln kütahyada bir ekolsünüz artık!!! |
arkadaşlar selam bende KÜTAHYA lı ve BEŞİKTAŞ lıyım:) gerçi şimdi didimde oturuyorum ama bakmayın siz aklım orda:D inşallah bidahaki fb maçına kendimde ordayım:D hatta bi organizasyon olursa inönüde bile olabiliriz dimi fatihh:D |
cümleten selemünaleyküm :shakehands: |
merhaba, arkadaşlar ben de beşiktaşlıyım, kütahyalıyım.. ;) ismim fatih, görüşürüz artık arada :) |
cümletten aleyküm selam...hepiniz hoşgeldiniz:shakehands: ali kardeşim sende hoşgeldin her zmn bekleriz seni aramıza inşllh o organizasyonuda yapıcas gidicez inönüye en son zürich maçına gidebildim kameram çalındı orda babamla kavgalıyız o konuda:secruity::secruity::biggrin: |
fatih kardeşim cok iyi oldu bu topic forza üyelik vermedigi için ne oluyo ne bitiyo haberimiz olmuyo du haberleşiriz artık kardeşim |
süpersinizdee istanbula gelin:) |
slm abi kutahyalı olmazmı yaaa bnde kutahyadan eml de okuyorum nasıl iletişime geçebiliriz abim ?? cvp ını bekliorum |
Alıntı:
bi işe yaramak istiyosun madem ya doğru dürüst açıkla yada sus. |
Alıntı:
|
arkadaşlar herkes sakin olsun!!! forzaya üyelik alınmıo die şikayet eden arkadaşlar vardı Tutku abi onlara yazdı galiba o yazıyı biraz sert olmuş kabul... bu arada duyurulur o yazıyı yazan bizim BAŞKANımızdır kimse tartışmaya fln girmesin lütfen bilmiodunuz o yüzden girdiniz böle bişeye galiba nese uzamasın gereksiz yere tartışma fln olmasını istemiyorum.. herkes rahat olsun ortamı germeye gerek yok konu kapansın. |
Alıntı:
|
Alıntı:
bütün arkadaşlar eklesin! all_for_bjk@hotmail.com |
Alıntı:
başkan yada başka bişey olması yaptığı yanlışı değiştirmez! kime diyosa desin burası msn falan değil forum içinde kimseye bu şekilde hitab etmemeli! |
s.a arkadaşlar kütahya çarsı dan ugur herkeze selamlar |
tmm arkadaşlar konu kapanmıştır lütfen bu konuda başka yazı yazmayın diğer her türlü muhabbete devam...uzatmanın bi anlamı yok... durmak yok yola devam ÇARŞI KÜTAHYA:) |
arkadaslar bos yere tartısmayalım birbirimizi üzmeyelim durmak yok yola dewam :) |
çarşı kütahya süpersiniz ya herkes sizden korkuo şovlarınızda süperdi başarılarınızın devamını dilerim bu iş için emek veren herkeze çok teşekkürler yolunuz açık olsun . ve merak etmeyn yaknda çok daha fazla izmir üyenizde olucak |
ben gruba ilk defa geldim kendimi inönüde gibi hissettim süperdi arnıza katılmaktan çok mutluyum emeği geçen herkese çok teşekkür ederim |
Alıntı:
|
eedh süperdy yhaaa qerçekten =)=)=)=) kütAhyA çAr$ı bir numara yhaaa qerçeqten emei qeçen herkese tşkrr =) |
Alıntı:
|
kütahya çarşıda daha gelışecek arkdaşlar |
güsell olmuş yaa teşekkürlerr ayrıca tebrikler ;) |
ii qeceler kütAhyA çAr$ı hayırlı günler =)=)=)=) |
Arkadaşlar gereken yapılmıştır |
Arkada$lar carsi43 adlı uye yazmıs oldugu hakaret icerikli mesajlardan dolayı uzaklaştırılmıştır. Burası ne forzabesiktas ne de baska bir Besiktas sitesine benzer. Burada küfür ve hakaret icerikli yazılar kesinlikle yasaktır. Bilginize.. |
Türkiye`de Saat: 02:30 . |