![]() |
Fatih kardeşime Fatih kardeşim kolay gelsin.Başarılar.KOçsun sen valla ya :):) |
Fatih kardeşim kolay gelsin başarılar bir GS olarak bütün bjkleri kardeşim bilirim :) örnek:fatih :D |
eywllh kardeşim saolasın.... Arkadaşlar bundan sonra organizasyon olsun diğer konularda olsun burda konuşabiliriz site sahibiylede görüştük tek bir isteğimiz var küfür ve argo kullanmayalım..(mağlum bayan arkadaşlar var)bu topiği olabildiğince sık takip edelim ve görüşlerimizi paylaşalım... |
kardeşim helal olsun o günkü şovunuz süperdi başarılarınızın devamını dilerim gerçekten komediydi maçtan çıkan fenerlilerin ewe kaçması fln kütahyada bir ekolsünüz artık!!! |
arkadaşlar selam bende KÜTAHYA lı ve BEŞİKTAŞ lıyım:) gerçi şimdi didimde oturuyorum ama bakmayın siz aklım orda:D inşallah bidahaki fb maçına kendimde ordayım:D hatta bi organizasyon olursa inönüde bile olabiliriz dimi fatihh:D |
cümleten selemünaleyküm :shakehands: |
merhaba, arkadaşlar ben de beşiktaşlıyım, kütahyalıyım.. ;) ismim fatih, görüşürüz artık arada :) |
cümletten aleyküm selam...hepiniz hoşgeldiniz:shakehands: ali kardeşim sende hoşgeldin her zmn bekleriz seni aramıza inşllh o organizasyonuda yapıcas gidicez inönüye en son zürich maçına gidebildim kameram çalındı orda babamla kavgalıyız o konuda:secruity::secruity::biggrin: |
fatih kardeşim cok iyi oldu bu topic forza üyelik vermedigi için ne oluyo ne bitiyo haberimiz olmuyo du haberleşiriz artık kardeşim |
süpersinizdee istanbula gelin:) |
Türkiye`de Saat: 15:13 . |