![]() |
Ali tandoğan takaslıya olabilir ama para ödenmemesi lazım bence |
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifTopuz'da top Kayseri'de Yerli oyuncu olarak Fahri, Baki ve Burak'ı kadrosuna katan Beşiktaş, Tigana'nın çok istediği Kayserisporlu Mehmet Topuz için de girişimlerini sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımın yüksek bonservis fiyatı istediği Topuz için, Beşiktaş'ın son olarak "para+üç futbolcu verelim" önerisi getirdiği http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Döğrenildi. Kayserispor'un bu teklifi düşündüğü ve yanıtını bu hafta vereceği bildirildi. kaynaK:fotomaç |
SıRA Topuz'da Yerli oyuncu olarak Fahri, Baki ve Burak'ı kadrosuna katan Beşiktaş, Tigana'nın çok istediği Kayserisporlu Mehmet Topuz için de girişimlerini sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımın yüksek bonservis fiyatı istediği Topuz için, Beşiktaş'ın son olarak "para+üç futbolcu verelim" önerisi getirdiği http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Döğrenildi. Kayserispor'un bu teklifi düşündüğü ve yanıtını bu hafta vereceği bildirildi |
ikide yönetici verin bir işe yarasın... |
harbi ya iki tane de masör malzemeci vs.. verelim bol nasıl olsa:D |
Mehmet için yardım! Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Kayserili Mehmet Topuz için Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün devreye gireceği öğrenildi. Hem G.Saray hem de Fenerbahçe'nin istediği genç futbolcu için sarı-kırmızılı kulüp, kesenin ağzını 4 milyon eurodan açmıştı. Bu yüksek rakamı indirmeye çalışan Beşiktaş yardım için iyi bir Beşiktaş taraftarı olan Bakan Gül'ün kapısını çaldı. kaynak1:sabah |
illede memet gelmesİNN. |
ali güneş ile tandoğan artık gitmeli 2side olmadı mehmet topuz bek olarak gelirse önünde govou süper |
Beşiktaş'ı istiyorum A Milli takım ile birlikte Almanya'da olan Mehmet Topuz, Beşiktaş'a gitmek istediğini ifade etti. Büyük takımlardan transfer teklifi almasının kendisini gururlandırdığını belirten Topuz, "Kulübümün gerekli anlayışı göstererek, orta yolu bulacağımıza inanıyorum" dedi. |
Mehmet Topuz BeŞİktaŞa Gelmek İÇİn Kayserİ YÖnetİmİne Rest Çektİ.bu Arada Bu Transfer İÇİn ErtuĞrul SaĞlami Arayan YÖnetİm ErtuĞrulun Telefonlara Cevap VermedİĞİnİ Belİrttİ. |
Topuz http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...JkZjQ0Mw%3D%3D'Beşiktaş' dedi Beşiktaş'ın yanısıra Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da listesinde olan Kayserisporlu Mehmet Topuz gönlündeki kulübün Beşiktaş olduğunu açıkladı. Yıldız futbolcu, "Ben Beşiktaş'a gitmeyi çok istiyorum. Tekliften haberim var. Kulübümün gerekli anlayışı göstereceğine inanıyorum. Ancak bonservis konusunda onların da talep ettiği para için diyeceğim bir şey yok. Umarım orta bir noktada anlaşırlar. Çünkü ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" diye konuştu. |
Topuzun demesinle olmuyor bu isler...Besiktasin ilk alacagi yerli futbolcu topuz olmaliydi...Gercekten yetenekli bir futbolcu Insallah gelir |
kararsızım hayırlısı olur inş. |
kayseri işi braz yokuşa sürüyor ben olsam 3 futbolcu +1 milyon dolar kesin verirler |
Genç golcüyü bırakmayan Kayserispor'u ikna için Abdullah Gül'den yardım istendi. Beşiktaş yönetiminin peşinde olduğu Mehmet Topuz için Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'den yardım istendi. Kayserisporlu golcünün "Gönlüm Beşiktaş'tan yana" demesine rağmen, kulübü Mehmet Topuz'u bırakmayacağını ifade etti. Bunun üzerine harekete geçen siyah-beyazlıların, Beşiktaşlı olan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'den bu transferin http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dgerçekleşmesi için yardım istediği öğrenildi. Gül ikna ederse, Topuz seneye Beşiktaş'ta... |
cok fazla para verilmeden alınsın |
galiba ahmet dursun+1 oyuncudaha ve bir miktar para ile bitecek bu iş |
bence mehmet türkiyede ki en iyi sağ bek |
Mehmet Topuz Transferi Kayseri’den Kartal’a mesaj: “Mehmet Topuz için fedakarlık yapmalısınız” Kayserispor Kulübü İkinci Başkanı Türker Horoz, oyuncularına yönelik yapılan transfer tekliflerine ilişkin olarak, ''Mehmet Topuz, Gökhan Ünal gibi oyuncularımızın transferini, ancak çok cazip teklifler gelirse düşünebiliriz'' dedi. Türker Horoz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oyuncularına yönelik yapılan transfer tekliflerinin arkasının kesilmediğini, bu durumunda transfer haberlerine sıkça konu edildiğini söyledi. Lig bitmeden başlayan bu durumun daha önceden yaptıkları, ''Hiçbir futbolcumuzu vermeyeceğiz'' açıklamasına rağmen devam ettiğini kaydeden Horoz, ileriye dönük ciddi hedef koydukları için bu konuda katı olduklarını ve bunun anlayışla karşılanması gerektiğini belirtti. Bazı kulüplerin ısrarla futbolcularını istemeyi sürdürdüklerini ifade eden Horoz, şunları söyledi: ''Mehmet Topuz, Gökhan Ünal gibi oyuncularımızın transferini, ancak çok cazip teklifler gelirse düşünebiliriz. Mehmet Topuz'u, Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın ısrarla istediği belirtiliyor. Saygı duyuyoruz ama kaliteli bir oyuncu almanın da bedeli vardır. Futbolcumuzun yeteneğinden, takıma sağladığı ve bundan sonra sağlayacağı katkıdan şüphemiz yok. Bizden fedakarlık istenirken karşı tarafından ciddi fedakarlık yapması gerekiyor. Mehmet Topuz'un milli takımdaki performansı Beşiktaş'ın ve diğer takımların iştahını kabartıyor. Şu ana kadar bize ulaşan tekliflere göre futbolcumuzu vermemiz mümkün değil'' Aynı şekilde Gökhan Ünal ve bazı oyuncuları ile ilgili olarak da transfer tekliflerinin gündeme geldiğini anlatan Horoz, kendilerinin her zaman kulübün menfaatlerini ön planda tutan bir anlayış içerisinde olduklarını dile getirdi. Bu nedenle, gelen tekliflerin cazip olmasının şart olduğunu vurgulayan Horoz, ''Futbolcularımızın transferinden kulübümüz kazanç sağlayacaksa neden olmasın?'' diye konuştu. |
yapalım kardeşim yapalımda herseyin bir hakkı var |
Alıntı:
|
bence hicde iyi degil mactan cok saci ile ugrasiyor bu |
[quote=carsı_silivri]Arkadaslar ikinci bir Ali Tandoğan faciası mı yasamak istiyorsunuz?Dün macta görmedinizmi adam Beşiktaşlı futbolcuları sakatlamak için Mehmet Ceylanla yarısa girdi adeta.Beşiktaşta o ruhu tasıyabilecek bir oyuncu değil o.Bıktık artık profesyonel (para için tabi) futbolculardan.Bize yüreğiyle oynayacak adam lazım.Ben tamamen karsıyım.Biraz bişey anlatabildim galiba...[/quoteuğur çok haklı arkadaşlar mehmet topuzdan beşiktaş formasının ağırlını kaldıracak bi futbolcu değil bu transfere sonuna kadar karşıyım |
beşiktasımız için çok iyi olur bence.güzel topcu:D |
Tigana'nın bu sözü 'Topuz'u kaçırdı... Tigana'nın Kayserispor maçından sonra, Mehmet Topuz ile ilgili olarak, "Bu faulü benim oyuncum yapsın, onu kadroya almam" diye yaptığı ağır eleştiri, Beşiktaş'a fren oldu. Sarı - kırmızılı kulüp, bu demeç yüzünden Kartal'a soğuk bakıyor Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamalar, siyah - beyazlıların başına dert oldu. Şu an A Milli Takımı'nda bulunan Kayserisporlu Mehmet Topuz'u, yaptığı faullerden dolayı eleştiren Fransız teknik adamın, maç sonrasındaki basın toplantısında, "Ahmed Hassan'a yapılan üç faul, dünyanın her yerinde kırmızı karttı. Bu faulleri benim oyuncum yapsın, kesinlikle onu takıma almam" demesi sıkıntı yarattı. Tigana'nın bu ağır eleştirisini unutmayan Kayserispor'un, Beşiktaş'ın transfer teklifi karşısında nazlandığı vurgulandı. Mehmet Topuz için sarı - kırmızılı kulübe üç futbolcu önerildiği, Kayseri'nin ise bunu kabul etmediği öğrenildi. 'Bedeli var' Kayserispor 2. Başkanı Türker Horoz da futbolcusunun transferi hakkında şunları sözledi: "Tigana'nın Mehmet'i ısrarla istediği belirtiliyor. Saygı duyuyoruz ama kaliteli bir oyuncu almanın da bedeli vardır. Futbolcumuzun yeteneğinden, takıma sağladığı ve bundan sonra sağlayacağı katkıdan şüphemiz yok. Bizden fedakârlık istenirken karşı tarafın da ciddi fedakârlık yapması gerekiyor. Mehmet Topuz'un milli takımdaki performansı Beşiktaş'ın ve diğer takımların iştahını kabartıyor. Şu ana kadar bize ulaşan tekliflere göre futbolcumuzu vermemiz mümkün değil." Kaynak: Milliyet Haber: Bilal Meşe |
bu haber kesinlikle yalan ! |
topuz defteri kapandı http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifKayserispor bitti! http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş; Ertuğrul Sağlam'ın bırakmak istmemesi nedeniyle, Fatih Ceylan, Bülent Bölükbaş ve Mehmet Topuz görüşmelerini dondurdu 28.05.2006Kayserispor’dan, “Hocamız bırakılmalarını istemiyor” yanıtı alındıktan sonra Ertuğrul Sağlam’ı arayan Siyah-Beyazlılar, yine sonuç alamadı. Sağlam, “Zirveye oynayan bir Anadolu takımı yaratacağım. Bu nedenle ‘bir kişi giderse ben de giderim’ dedim” diye konuştu. “Birkaç yıl sonra Tigana’nın yerinde sen olacaksın” diyen yöneticilere, Sağlam’ın cevabı şuydu: “Oraya gelebilmek için burada başarılı olmak zorundayım.” |
http://www.bugun.com.tr/resim/topuz290506.JPG MEHMET TOPUZ İÇİN SON TEKLİF Beşiktaş yönetimi, Tigana’nın ısrarla istedği Kayserispor’un yıldız oyuncusu için hem para hem de takas önerisinde bulunacak. Karakartal yabancı pazarında olduğu gibi yerli pazarında da önemli isimlerle ilgileniyor. Burak, Fahri gibi gelecek vaat eden oyuncuları renklerine bağlayan Siyah-Beyazlılar, tüm takımların kadrosunda görmek istediği Kayserisporlu Mehmet Topuz konusunda bir hayli kararlı. Kayserispor cephesi de Beşiktaş’ın kendilerine teklifte bulunduğunu doğruluyor. Kadrosu bir hayli geniş alan Beşiktaş yönetiminin hafta içinde Mehmet Topuz için Kayseri kulübüne futbolcuyla bir miktar para önereceği ve transferi bitirmeye çalışacağı sızan bilgiler arasında. |
tigana istiyosa alalım |
Hayırlısı neyse o olsun ama alıp oynatmayacaksak hiç almayalım gidip anadoludan yıldız oyuncularını alıyoruz sonra oynatmayıp hem onları hem eski kuluplerini zarara uğratıyoruz üstelik kadroya fazladan oyuncu almış oluyoruz bunlar bedavaya beklemiyor o kadar para veriyoruz |
arkadslar Mehmet Toruz Beşiktaş ta ne yapar bilmiyorum ama bir gercek var nezaman küçük takımlardan oyuncu aldıysak elimizde kalıyor... bence alt yapıdan gelecek gençlere fırsat verilmeli... tigana da buna önem veriyor... bence iyi işler yapacak ,bu sezon kimtutar bizi.... |
katılıyorum bence de anadolu takımlarında transfe yapılacağına alt yapıda oyuncular a takıma seçilmeli |
mehmet topuz besiktasa yakisir |
http://www.karakartal.com/images/hab...5/big_temp.jpgBeşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın Mehmet Topuz için öncelik bizde Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, Kayserispor'lu Mehmet Topuz'un transferi için öncelik sözünü aldıklarını söyledi. Aksu, bu sezon gösterdiği performansla yıldızı parlayan milli futbolcu Mehmet Topuz'un, Kayserispor ile olan sözleşmesini yenilememesi halinde, Beşiktaş'a transfer olacağı açıklandı Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, Kayserisporlu yöneticilerle yaptığı görüşmeler sonrası, Mehmet Topuz'un transferi için öncelik sözü aldıklarını, futbolcunun satışa çıkarılması halinde bu futbolcuyu transfer edeceklerini söyledi. Şu an milli takım kampında bulunan ve birçok kulübün transfer gündemindeki başarılı futbolcu Mehmet Topuz'un da siyah beyazlı kulübe olumlu baktığı öğrenildi. kaynak:DHA |
cok buyuk paralar vermeye gerek yok bence ama tigana istiyosa bişe diyemem tabikide |
Mehmet bundan sonra milli takımın bankosu olacak arkadaşlar. almazsak ilerde çok ağlarız. Ali güneşin yerini misli misli doldurur |
abi alınırsa sağ kanat sorumuz kesin çözülür ve çok iyi ortalar ve çok iyi şutlar vuruyor ! |
Türkiye`de Saat: 13:48 . |