![]() |
Mehmet Topuz Transferi ve Görüşler uzun zamandır bu oyuncuyu takip ediyorum çok yetenekli bir oyuncu sağ kanatta çok tehlikeli süratli ve çok iyi şut çekebilen bir oyuncu Tİganada bu oyuncunun farkındadır bu oyuncuyu kadromuza katmamız gerekiyor bence sağ kanadımızın ilacı olacak bir oyuncu ! |
Ali Güneş veya Ali Tandoğan ile takası yapabilirlerse alınmalı ama büyük paralara değil |
ali güneş + 500 bin dolara bu iş biter bence ! |
Arkadaslar ikinci bir Ali Tandoğan faciası mı yasamak istiyorsunuz?Dün macta görmedinizmi adam Beşiktaşlı futbolcuları sakatlamak için Mehmet Ceylanla yarısa girdi adeta.Beşiktaşta o ruhu tasıyabilecek bir oyuncu değil o.Bıktık artık profesyonel (para için tabi) futbolculardan.Bize yüreğiyle oynayacak adam lazım.Ben tamamen karsıyım.Biraz bişey anlatabildim galiba... |
ali güneş diilde ahmet gitsin |
yok abi bunlar iyi ama bunlar hep kucuk takimlar icin, ornek: mesela altan, cimbomda oynayamadi, ama kucuk takimlarda oynuyor, mesela murat hacioglu gitti eziklere olmadi kucuklerda oluyr, yani demek istedigim bu topcular bana gore biraz abartili. |
hem mehmet topuzun oyle ozelligi de yok yani ve bir kez daha soyluyorum, ali gunes turkiyenin en iyi ortya yapan oyuncusuymus, istatislikler gosteriyor. senin misir kaptani en iyi afrika futbolcun van yani bence gelmesin |
bende son maçta izledim iyi bir topçua benziyor ama bize karşı okadar saldırgan oynaması hoş değildi. gerçi tüm kayserili topçular ogün kuduz gibilerdi. |
evet oyle ama ali tandogana bakin adam cok iyi oynuyor onada boyle diyorduk ama isnahallah gelmes karpuz aman pardon topuz |
bence çok iyi bir oyuncu bir çok maçında agresif oynamayı seviyor ve iyi bir topla oynama yeteneği var ! |
Arkadaslar Binlar Inanin Buyuk Takimlarda Fos Olurlar Lutfen Bizm Paf Takiminin Maclarini Seyredin Orada Topuzu Gorebilirsiniz Yalniz Sans Vermemiz Gerekecek Ama Tiganaya Guveniyorum Tek Suphem Yonetimin Ne Yapacagi |
Mehmet Topuz Beşiktaş Kayserispor'a Mehmet Topuz İçin 3 Futbolcu Önerdi Kayserispor Yöneticlerle Hala Pazarlıkların Sürdüğünü En Kısa Zamanda Sonuçlanıcağı Bildirildi. |
cok iyi oyuncu.ali tandoğan ve ahmet dursunu verelim |
Mehmet topuz işimize yarayabilir,gelmesinde fayda var |
mehmet topuz şuanda ligde bonservis verilip alınacak tek futbolcu.cok yetenekli.kayseri takas artı paraya evet derse hemen alınmalı.sağ kanatdaki sorunu cözer |
bencede alınmalı |
bence vasat. bu takımda ondan çok var. çok futbolcu alacağımıza bir olsun süper olsun. |
Alıntı:
|
Ali Güneş, Ali Tandoğan, Çağdaş, İ. Üzülmez bu isimlerin hepsinden daha kaliteli, genç ve ümit milli. |
kayseriden alınacak tek oyuncu iki ayağı ıle topa vurabiliyor sürati çok iyi creatıve özeliği var ve 3.bölgede hucum preste hep diri bu özellikler onu üretimsel bakımdan üst düzey gösteriyor alınırsa iyi iş çıkarmış olurlar Saygılar |
bence isabetli bi transfer olur |
bu adam bjk ye yararlı olacak kaçırmamaız lazımmmmm: |
cok iii adam umarım alırız |
Bence Alinmamali Onun Gbi Cok Topcumuz War Elimizde Ama Takas Olursa Fena Olmaz Para Werilmesin Takas Fena Olmaz Tandoganla Takas Olsun! |
tigana sağ kanata geremiyi istiyo bence geremi süper olur |
unuttun Alıntı:
|
İlle de Mehmet Topuz http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifKayserispor önemli futbolcusu Mehmet Topuz'u bırakmak istemiyor, ancak Beşiktaş’ın bu futbolcu için ısrarını sürdürdüğü öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören’e verdiği raporda; Ahmed Hassan, Okan Buruk ve Ali Güneş için ‘gönderilsin’ ifadesini kullanan Jean Tigana, bu alana Mehmet Topuz’u istemişti. Fransız hocanın talebi üzerine harekete geçen Siyah-Beyazlılar, Topuz’un yanı sıra Fatih Ceylan ve Bülent Bölükbaş’ı da istediği Kayserispor’dan olumsuz yanıt almıştı. Beşiktaş Yönetimi, ‘hayır’ denilemeyecek yeni bir teklifle Sarı-Kırmızılılar’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. kaynak:fanatik |
anadoludan böle adamlar alınmalı baki falan deel |
Bence bu adam bizde faydali olur, en azndan A. Tandogan dan daha iyi. Ayrica bize karsi sert oynadi icin almiyacakmiyiz, A.Tandogan degil miydi deli Ibo nun elmacik kemigini kiran, gördük ne oldugunu. |
Alıntı:
|
eğer ki mehmet topuz alınırsa nobre harbidende çok kafa golü atar ! |
Alıntı:
|
Milli takıma çağrılmış, bende beğenmiyodum ama o kadar boş olduğunu da sanmıyorum. |
bencede illaki mehmet topuz.türkiyeden alıncak tek topçuydu.bir sürü adam aldılar inşalllah en iş yapçak şu adamı alırlar |
Ben şuna inanıyorum ki şu an ki futbolunu Beşiktaş da oynayamaz burası farklı |
MEHMET TOPUZ VE BÜLENT’E İYİ TEKLİF Beşiktaş'ın renklerine katmak istediği Kayserisporlu Mehmet Topuz ve Bülent Bölükbaşı için de görüşmeler sürüyor. Siyah-Beyazlılar'ın bu iki oyuncuya karşılık Kayserispor'a Çağdaş ve 1.5 milyon dolar üste para önerdiği belirtiliyor. Düşünmek için süre isteyen Kayserispor yönetiminin, teklifi Ertuğrul Sağlam'la görüştükten sonra kararını bildireceği ifade ediliyor. |
Topuz'da top Kayseri'de Yerli oyuncu olarak Fahri, Baki ve Burak'ı kadrosuna katan Beşiktaş, Tigana'nın çok istediği Kayserisporlu Mehmet Topuz için de girişimlerini sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımın yüksek bonservis fiyatı istediği Topuz için, Beşiktaş'ın son olarak "para+üç futbolcu verelim" önerisi getirdiği http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Döğrenildi. Kayserispor'un bu teklifi düşündüğü ve yanıtını bu hafta vereceği bildirildi. kaynak:fotomac |
Mehmet topuzu çok iyi tanıyorum beşiktaşı ve istanbulu kaldıramaz bence Futbol olarak ali güneş daha iyi diyebilirim.. |
bence iş yapar ben bayadan beri takip ediyorum topuzu ben yararlı olacağına inanıyorum |
Alıntı:
Ama ben beraber top da oynadım....Bu aşı tutmaz... |
Türkiye`de Saat: 07:35 . |