![]() |
eğer ki mehmet topuz alınırsa nobre harbidende çok kafa golü atar ! |
Alıntı:
|
Milli takıma çağrılmış, bende beğenmiyodum ama o kadar boş olduğunu da sanmıyorum. |
bencede illaki mehmet topuz.türkiyeden alıncak tek topçuydu.bir sürü adam aldılar inşalllah en iş yapçak şu adamı alırlar |
Ben şuna inanıyorum ki şu an ki futbolunu Beşiktaş da oynayamaz burası farklı |
MEHMET TOPUZ VE BÜLENT’E İYİ TEKLİF Beşiktaş'ın renklerine katmak istediği Kayserisporlu Mehmet Topuz ve Bülent Bölükbaşı için de görüşmeler sürüyor. Siyah-Beyazlılar'ın bu iki oyuncuya karşılık Kayserispor'a Çağdaş ve 1.5 milyon dolar üste para önerdiği belirtiliyor. Düşünmek için süre isteyen Kayserispor yönetiminin, teklifi Ertuğrul Sağlam'la görüştükten sonra kararını bildireceği ifade ediliyor. |
Topuz'da top Kayseri'de Yerli oyuncu olarak Fahri, Baki ve Burak'ı kadrosuna katan Beşiktaş, Tigana'nın çok istediği Kayserisporlu Mehmet Topuz için de girişimlerini sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımın yüksek bonservis fiyatı istediği Topuz için, Beşiktaş'ın son olarak "para+üç futbolcu verelim" önerisi getirdiği http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Döğrenildi. Kayserispor'un bu teklifi düşündüğü ve yanıtını bu hafta vereceği bildirildi. kaynak:fotomac |
Mehmet topuzu çok iyi tanıyorum beşiktaşı ve istanbulu kaldıramaz bence Futbol olarak ali güneş daha iyi diyebilirim.. |
bence iş yapar ben bayadan beri takip ediyorum topuzu ben yararlı olacağına inanıyorum |
Alıntı:
Ama ben beraber top da oynadım....Bu aşı tutmaz... |
Türkiye`de Saat: 03:10 . |