![]() |
Liverpool-Beşiktaş Skor Tahmini skor tahimleriniz ? |
0-0 veya 1-1 diyorum ben golümüz İbRahim Toraman |
1-0 diorum Gerrard dan bekliorum bu golüde :( |
besiktasli dedigin herzaman besiktasa güvenerek skor tahmini verir , varmi ulan ötesi maci 2:0 alacaz ... güven tam inanc takim SAGLAM |
insallah puan yada puanlarla doneriz ama isimiz çok zor 90dk baski uygulayacaklar onlar galibiyet sart bize 1 puan yeter liverpool 2-0 besiktas insallah olmaz |
0-0 diyorum ben. |
3-0 yenilcez gibime gelio.Ama puan alırsak 0-0 yada 1-1 biter fazla gol atamayız.Zaten golü düşüneceğimizi sanmıyorum.Hep kapancaz.Tek güvencem bobo.Belki onun yardımıyla 1 puanı koparablrz.3 puan hayal olur... |
arkadaşlar benceee 2-1 maçı alacağızz onlar her ne kadar atak yapsalarda bizim sawunmamızz guzell inşş maçı alacağızzz |
Alıntı:
|
puan yada puanlarla dönmek elbetteki tek arzumuz!!! ama onların galibiyete ihtiyacı var ve bastıracaklar taraftarınında kendisini ispat etmek için çabaları unutulmamalı:laugh: gerçi 1. belli 2.lik için çabalarlar amaaaaa:tongue: umarım 1 puanla döneriz...... |
ilk maçtaki gibi benim tahminim yüce BEŞİKTAŞ'A güvenerek söylüyorum 2-1 alıcaz..ve tüm dünya yine bizi konuşucak.. |
beşiktaşım inönüde attığı virgülü Anfield Road stadında noktalar diye düşünüyorum. 2-1 alırız maçı |
1-0 olsun bizim olsun ama zor gözüküo inşallah puan yada puanlarla döneriz |
bencede 1-0 olsun bizim olsun ama benim neden gönlümden beraberlik geçiyor ve skor ne olursa olsun BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ VARMI BUNUN ÖTESİ |
bence 2-1 yancez ve goLLer bobo ve buraktan geLcek... inş yencezz bjk'm |
2-2 bitcek bobo delgado gollerimiz |
ilk yarım saat gol yada goller yemessek en kötü bir beraberlik çıkarırız.. |
0-2 DİYORUM YAZIN BİR KENARA |
chelsea den snra liverpool u da inşallah deviricez..benim takımıma güvenim sonsuzdur ! LİVERPOOL:0 BEŞİKTAŞ:1 yalnız arkadaşlar şunu unutmayalım liverpool bu maçı ya yenecek ya yenecek yoksa adamların hiçbir umudu kalmıyo...yine de EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ ! |
yencez yencez yencez yencez yencez yencez yencez yencez yencez yencez :top: 1-0 2-0 3-0 4-0 5-0 6-0 7-0 8-0 bunlardan beri olacak |
bencede bu maçı alacağız üstelik oyuncularımız son fb maçında yaşanan olaylardan sonra bu maça daha farklı bir düşünce yapısıyla ve daha motive olmuş şekilde çıkacaktır diye düşünüyorum |
Alıntı:
|
bu maç artık çok daha önemli bizim için.herkese gücümüzü göstereceğiz.masaüstü oyunların olmadığı bir yerde kazanarak gerekli cevabı vereceğiz |
inş. kazanıcaz sans bızden yana olsun |
liverpool 0-0,1 Beşiktaş |
zor bir maç 0-1 beşiktaş alacak :) |
umarım alırız olursada 2-1 olsun.. |
arakadaşlar maça gidicem allah aşkına bol dua edin bence beraberlik olursa harika olur tello ve gökhan sakat olmasaydı beraberlik kesin derdim özellikle fb maçından sonra ama bu sakatlıklar ve diatta beni biraz düşündürüyor. Umarım ilk maçtaki gibi oynarlar ve beraberlik alırlar bende DELİRİRİR ÇILDIRIRIIRM :) |
hiç ümidim yok inşallah fark yemeyiz ah bide beraberlik çıkarsak oooooo bizden iyisi olmaz ama çok zor be abi:(:(: |
bu mac bizim kendımızı gostermemizin onurrumuzla gururumuzla oynamanın bir göstergesi olucak masa oyunları burada olmucak burda gercek beşiktas gercek rakıpler gercek hakemler olucak... hadii kartalımmm göstererlım kım oldugumuzu |
Liverpool : 1 - Beşiktaş : 3 |
0-3 yada 0-4 maalesef ama yinede umutla bekliyorum tello ve zan ın olmaması çok kötü |
1-0 alıcaz.. |
2-1 |
en kötü ihtimal berabere kalırsak bizim için süper sonuç |
Alıntı:
|
2-0 yeniliriz...Ama mucizelere inanırım.Helede böyle maçlarda... |
1-1 bism goLüms higuain oLur die hissediorm... |
beşiktaş kesinlikle kazanacak buna inanırsanız kazanırız tabi futbolcularımızda BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİSSİN |
ALLAH bie bu maçta yardım etsin şu lanet olası hakem kararı yüzünden moral adına takımda herşey sıfır bunun dışında eksiklerde işin cabası üstelik takımın en hayati bölgesınde oynayan 2 isim ZAN ve TELLO da yok lıverpool un da ölüm kalım maçı olmasının yanında tipik ingiliz futbolunun o müthiş saglı sollu akınlarla rakip kaleye yüklendıği hücum organizasyonları bizim en zayıf olduğumuz taraf bu karşılaşmada ÇANAKKALE GEÇİLMEZ tarzı bir defans anlayışıyla oynamak Lıverpool a direnerek higuaın gibi hızlı bir oyuncudan ani hücumlarda faydalanmak tabi ki akla gelen ilk senaryolar Ama gerçekten son yıllarda belkide son 10 yılın en zor maçı olacak ALLAH ERTUĞRUL SAĞLAM A YARDIM ETSİN ne olursa olsun hayalkırıklığına uğramayalım dualarım beşiktaşımla |
Türkiye`de Saat: 03:21 . |