![]() |
siz yönetici olsanız kimi transfer edersiniz? evet bjk yöneticisiniz ve transfer komitesindesiniz ve türkiye liginden futbolcu alıcaksınız beşiktaşımıza. kimi transfer ediyorsunuz hadi bakalım kolay gelsin... |
Caner i alırım |
caner.mehmet cakir.umut bulut.mehmet topuz |
ben yonetici olsam ilk once delgadoyu bitiririm,sonrada defansin ortasina bir yabanci alirim,sonrada mehmet topuz ve canerle kanatlari guclendiririm,sonrada daha ne olsun eziklerin 100.yili haram olsun...:) |
Ben yönetici olsam önce su elimdekilerden kurtulmaya bakardım...Ondan sonrada 3 tane süper oyncuyla iş biter zaten.. |
sınan kaloglunu kafadan takıma sokarım.ama yonetıcı olmadıgım ıcın bosuna dusunmeye gerek yok:D |
Ben olsam: Y.Bastürk, Cisse bide Delgado.:) |
Hiç birimiz yönetici değiliz o yüzden biz ne kadar burda konuşsakta yönetim hç bir şey yapmaz |
kartal kız delgado yıldaray ve cisse ne zamandır türkiye liginde oynuyor bilmek isterim |
Alıntı:
|
yönetim sinan kaloğlunu getirirse, serdar topraktepe de gelsin. eküri olurlar:D |
sağolun değerlendiricem :D |
TÜRKİYE de bize yarayacak ve tek iyi futbolcu YATTARA o da sorunlu...M.TOPUZ u alabilirim mesela... |
cissseee derdim baskada bişey demezdim:):):) |
ya siz karar verin bana listeyi hazırlayın ben alıcam hepsini meraklanmayııın ayrıca topuz bittii!!!!!eğer feybeyliler bir imza attırlarsa bizde topuza attırıcaz sadece bastırmak için!!!(ama bence bu yol yanlış!!!) |
delgado ve crespo turkiyeden m.topuz |
yabancılar:delgado,kapo,Diego Lugano,mavuba yerliler:m.topuz,caner bu transferler bize yeter |
bende ilk önce delgadoyu alırdım heralde sonrada 39 oyuncuyu 23-24 e indirirdim... |
bence 16ya iner bi 8tane oyuncu olur en azından 10 oyuncu iskelet olcak |
Türkiyede Beşiktaşda su an yararlı olacak ben bir adam göremiyorum anca iş yabancılarda biter cok iyi yabancılar almamız lazım ama hala gündemdekiler 2.el oyuncu gibi hiç bir yararı olmaz eger bu gündemimizde olan adamlar alınırsa...Yine 2.yarı sampiyonu oluruz bu sefer tam batarız...:( |
ben Buraki cok beyendim ki bizde aldik.:) |
Şu anda TÜRKİYE' de BEŞİKTAŞ' a yakışacak bir oyuncu görmüyorum,hali hazırda takımdakilerin çoğu yakışmıyorken yeni çağdaşlar görmek istemiyorum. |
ben yönetici olsaydım takımdaki bütün futbolculara güzel bi psikolokla seanslar düzenlerdim Beşiktaşlılığı ve o RUHla oynamalı gerektiğini öğretirirdim çün o futbolcular zaten türkiyedeki diğer futbolculardan daha kaliteli ve iyi |
kesinlikle gökhan ünal başta olurdu. sonrada gökdeniz mehmet topuz bilal ve fahri |
ronaldinho drogba lampard olurdu :D:D:D |
birde kendimi alirdim :D:D |
mehmet topuz ,caner,yıldıray,delgado mavuba ,cisse bide yönetici olsam tümerle sergeni takımda tutardım |
Bence Mehmet Çakır, Caner, Mehmet Topuz, Yabancılardan bu khanjarda iyi futbolcu sanırım. Aslında defansa 3 tane futbolcu almaları lazım ama onlar nerden olur bilmiyorum. İ. Toraman dışındakilere defans demeye bile dilim varmıyor. Bu Fatih Sonkaya iyi futbolcuydu arada kaynadı gitti. |
defansa stam ı alırım kı maalıyetı o kadar fazla demeyın degıl yası ılerlemıs olabılır ama defens bu tecrube ıster, orta sahayaceremıyı alırım chealseden cunku adam hem turkıyeyı tanıyor hem kuvvetlı e az bucukta teknık koyarım klebersonun arkasına, forvetede nobre alınmıs madem bence bobo kesınlıkle kalsın 1.5-2 milyon avroya alınabılıyosa kesınlıkle alınsın cunku ılerde ıyı para kazanabılırız bobodan bence forvete ıhtıyac yok bıde sol kanat sool acık lazım kartalımıza oda kım olur dersenız tumer bence ora ıcın bıcılmıs kaftan |
delgadado banko |
lhan mansız, nouma.. karışmayın sakın yönetici benim.. bi de mehmet topuz, fatih tekke |
numa menejer olsun arkadaşlar pascalı menejer yapsak nasıl olur super olur |
yıldıray,hamit altıntop,mehmet topuz,delgado,denilson ve wiltord bunları alın avrupada bile söz sahibi oluruz beaa...biraz taraftara kulak ver başkan al bunlarııı kulun kölen olim yaa... |
Ben olsam; Villareal'den:Riquelme , Diego Forlan Borussia Dortdmund'dan:Odonkor V.Manisa'dan:Caner Kaiserslautern'den:Skela'ya teklif yollarım.Kesin birtanesi gelir herhalde. ELBET BİRGÜN TOPROK OLUP GİDECEĞİZ BEŞİKTAŞLI DOĞDUK BEŞİKTAŞLI ÖLECEĞİZ... |
ben olsam devran ayhanı alırım |
türkiyeden en çok fatih tekke yi isterdim.belki yanına bide mehmet topuz olabilirdi.3 tanede çok iyi yabancı alırdım.en başta DELGADO sonra Denilson bide iyi bi önlibero alıp klebersonu ortaya çekerdim(ön libero içinse mavubayı yada rochemback ı almak isterdim) |
ronaldinho:D,hemhet topuz,fatih tekke |
su kadroyu kurdururdum t.direktore isaksson m.topuz i.toraman cris caner hamit kleberson hleb malouda zigiç f.tekke |
türkiyede alınabilecek 2 adam var fatih tekke ve mehmet topuz o kadar.. |
Caner Erkin ve Umut Bulut |
Türkiye`de Saat: 03:43 . |