![]() |
ben Buraki cok beyendim ki bizde aldik.:) |
Şu anda TÜRKİYE' de BEŞİKTAŞ' a yakışacak bir oyuncu görmüyorum,hali hazırda takımdakilerin çoğu yakışmıyorken yeni çağdaşlar görmek istemiyorum. |
ben yönetici olsaydım takımdaki bütün futbolculara güzel bi psikolokla seanslar düzenlerdim Beşiktaşlılığı ve o RUHla oynamalı gerektiğini öğretirirdim çün o futbolcular zaten türkiyedeki diğer futbolculardan daha kaliteli ve iyi |
kesinlikle gökhan ünal başta olurdu. sonrada gökdeniz mehmet topuz bilal ve fahri |
ronaldinho drogba lampard olurdu :D:D:D |
birde kendimi alirdim :D:D |
mehmet topuz ,caner,yıldıray,delgado mavuba ,cisse bide yönetici olsam tümerle sergeni takımda tutardım |
Bence Mehmet Çakır, Caner, Mehmet Topuz, Yabancılardan bu khanjarda iyi futbolcu sanırım. Aslında defansa 3 tane futbolcu almaları lazım ama onlar nerden olur bilmiyorum. İ. Toraman dışındakilere defans demeye bile dilim varmıyor. Bu Fatih Sonkaya iyi futbolcuydu arada kaynadı gitti. |
defansa stam ı alırım kı maalıyetı o kadar fazla demeyın degıl yası ılerlemıs olabılır ama defens bu tecrube ıster, orta sahayaceremıyı alırım chealseden cunku adam hem turkıyeyı tanıyor hem kuvvetlı e az bucukta teknık koyarım klebersonun arkasına, forvetede nobre alınmıs madem bence bobo kesınlıkle kalsın 1.5-2 milyon avroya alınabılıyosa kesınlıkle alınsın cunku ılerde ıyı para kazanabılırız bobodan bence forvete ıhtıyac yok bıde sol kanat sool acık lazım kartalımıza oda kım olur dersenız tumer bence ora ıcın bıcılmıs kaftan |
delgadado banko |
Türkiye`de Saat: 10:53 . |