![]() |
BESİKTASFORUM HAMARAT KİM YARIŞMASI DİŞİLER GİBİ DELİKANLI KARTALLARDA BURAYA!!! Sevgili beşiktaşforumumuzun saygıdeğer dişileri öncelikle merhaba; Arkadaşlar forumumuzda bir yarışma yapılacaktır BESİKTASFORUM HAMARAT KİM YARIŞMASI bu yarışmaya katılmak isterseniz eğer 1 adet fotoğraf ve sizi anlatan ve hamaratlığınızı anlatan bir kompozisyon hazırlayıp bana özel mesaj yoluyla atarsanız sevinirim. Yarışmanın sonunda büyük ödülümüz vardır bilginize şimdi Herkes hamaratlığını göstersin bakalım!!! yarışma sonunda çok özel bir hediye vardır bilginize.:D:D |
offf katılamk istiyorum :D ne gibi hamaratlık yani ne türde bişey yapıcaz yada anlatıcaz acaba:) |
şimdi benim bu hamaratlık konusunda tartışmasız üstünlüğüm olduğundan diğer dişilerin önünü açmak daha güzel olcAk :D:D buyrun yarışın :P |
bende katılmak istiyorum ne tür hamaratlıkları yazcaz sen bi açıkla göndeririz biz sana |
KODLAMA YAPARIM GRAFİK ÇİZERİM SİTE AÇARIM (BÖREK AÇAMAM AMA İDARE EDİN ) MAĞARALI (FENER)SİTESİ HACKLERKEN ÇEKİLEN Bİ FOTOMU GNDERSEM SEÇİLİRMİYİM :d |
hadi bakalım hanginiz olacak birinci .iyide jüri kim ben bu işte gönüllüyüm gönüllü jüri olmammı :D:D |
KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ BANA ÖZEL MESAJ ATARSA DETAYLI BİLGİ VERİLECEKTİR. |
JÜRİ FORUMUMUZUN ÇOK KIYMATLI ÜYERLİNDEN OLUŞAKAKTIR. |
bu hamaratlık konusunda karar mercii kimlerden olusucak :p kara kartallardan mıı ?? :) |
BU BİR SIRRRRR HAHA HA |
Türkiye`de Saat: 14:57 . |