![]() |
Hadi bakalım yoğun istek üzerine konu değiştirilmiştir delikanlı kartallarımız dişilerden daha hamarat olduklarını iddia ediyolar mış:D hadi bakalım |
BÜTÜN KATILIMCI BAYAN ARKADAŞLARA SONSUZ BAŞARILAR... |
tabi ki en başarılı en hamarat benim :P Dishikartalım anlat şu yarışmanın koşullarını |
koşulları çok basit kendine güvenen ben hamaratım diyen herkes başvurabilir kompozisyon şeklinde hamaratlığını bir örnek vererek gösterebilirler bu bi yemek tarifi olsun yada kendine öz bi yemek tarifide olabilir tabiki sadece yemek konusunda değil temizlik de olabilir:D katılımcılar belli olunca bi anket yapıcaz forum daki bütün üyeler ankete oylama yapıcak ve 1.seçilecek eee tabiki byük ödülde var tabi bu bi SIR:D |
Ödülü çok merak ediyorum :) mesela katılımcılar dantel örtü vs ( hala yapan var mı bilmiyorum ) onlarında resmini çekebilir ve jüriye gönderebilirler değil mi sıla :) |
erkeklerde katılabiliyomuu?:D çok süper menemen yaparım :D onun özenle hazırlanışını yazarım bnde:D |
bende çok hamaratımdır çok güzel menemen yerimmmm.:D:D:D:D |
yalan olmuş |
hadi siz yapin da bizde test edelim ne dersiniz beyler hem erkekler jüriniz olsun bence bayanin bayan jürisi olmaz bizide düsünün yahu :D :D :D |
bu alemde tek kıral ankara çarşı |
Türkiye`de Saat: 22:25 . |