![]() |
Bu salağı kim aldı ya! Evet arkadaşalr Diatta öküzünden bahsediyorum sağolsun rekorumuzda ortak olan isimlerden SIĞIR 4 gol senden tebrikler TAMAM SEVİCEZDE BU SKORLAMI |
Hakan Arıkan kazmasını kim aldı asıl.Ulan Orkunla dalga geçiyorduk birde.Orkun buna 5 basar be... |
Aynen katlıyorum diatta hakkıdnaki yorummlarına ben oynasaydım ********in daha iyi oynardım en azından ruhumla oynardım ruhsuz p...k |
Diatta'ya gelene kadar Ooooo... |
beyler diattayı boşverin asıl cisse malını kim aldı herif 90 dakika boyunca geriden bir tane oyun kurmadı bide rakibe asist yaptı ilk golde. offf offff nedir bu mallar topluluğundan çektiğimiz |
demirören adında birisi var o aldı. ALLAH'ından bulsun. |
diattaa Ertuğrulun eseridir. menjeride Ertuğrulun arkadaşır. haa... bu arada higueninde menejeride o ne hikmetse... ERTUĞRUL BOŞ HOCASIN |
hakan la diatta nın yakınlarının tel nolarını istiyolar zaten :D |
aaa bide ibrahim toraman varki evlere şenlik türkiyede mevkiimin en iyisi benim diyo ama daha topu uzaklaştırmayı bilmiyo |
s.a arkadaşım lütfen şu Hakan Arıkan a laf söylemeyin o defansla o kadar oluyo.bana göre sadce bi golde hatası var.sizin defansınızda ibrahim üzülmez diatta gibi kalaslar olduğu sürece bu goller olur |
Türkiye`de Saat: 22:14 . |