![]() |
Alıntı:
|
madara olduk resmen :( arkadaslar bende bi dişi kartal olarak acayıp moralım bozuk :( hakana deli oldum onun yerıne bı odun koysalarmıs en azından aa odun der gecerdık ama gerizekalı resil etti bizi.. adamların kalesıne 1 kere bile yaklasıp onları korkutamadık:( o adam oldugu surece çok uzulerek soluyorum bız daha cokkk goller yeriz :( kartal ağlıyorrr :(( |
bu salaklar yüzünden bir saattir kac kisi arati beni telefonlarada cikmiyorum artik, rezil olduk, yönetim istifa |
tam bir rezıllık adam ya.. mac boyunca sahada yoktu hiç bi etkısı olmadı |
arkadaşlar heralde reina maçtan sonra duş almamıştır bide kalece kıyafeti yıkanmaz bi kere yere yattı çünkü |
Hayatımda Bu Kadar Kahrolduğumu Hiç Hatırlamam Umarım Bu Son Olur. Hakana Gelince Üstündeki Formanın Değerini Kıymetini Ruhunu Evine Gidince Bir Analiz Etsin. O Formayı Bir Karşısına Alıp Baksın Sonra da Nasıl Beşiktaş a O Kutsal Formaya Layık Olabilirim\'in Hasebını Yapsın YüzYıllık Bir Takımın Kalesini Koruyan Adam Öyle Her Topu Sektirme Gibi Bir Lüks e Sahip Değildir..! |
:( bende tel kapattım.. msne girmeye bile yüzüm yok.... butun bjklı arkadaslarım tel kapatmıs.. bukadar resil olmayı haketmedık yaa :( |
bence futbolcular maçtan sonra 8-0 üzülmediler onlar giden 20 bin dolar pirime acımıştır. |
:( bizim taraflara cok acıdım orda.. aglıolar bide birtanesı hala carsı atkısını acmıs orda duruo cok uzuldum falla... |
ARKADAŞLAR BU KADROYLA BİZ TÜRKİYE LİGİNDE BİLE YETERSİZ Bİ TAKIMIZ AVRUPADA NE BEKLİYORUZKİ. BENCE BİZ TARAFTARLAR OLARAK ÇOK BÜYÜK BEKLENTİLER İÇİNE GİRİYORUZ SONRA HEP HÜSRAN YAŞIYORUZ |
Türkiye`de Saat: 07:13 . |