![]() |
Beşiktaş-Sivas Skor Tahmini Sizce maç kaç kaç biter tabii bu moralle Bence:3--1 kazanırız mutla kazanmalılar çünkü kaybeetikleri zaman başlarına neler geleceklerini biliyolar olmaları lazım |
bence berabere kalır |
0-3... |
[quote=kartalım;479112]0-3...[/quoyok o kadar da değil :D moralsiziz de bu kadar |
hic tahmin edemiyorum artık |
çok zor artık tahmin etmek.. |
yorumsuz |
farketmez yensekte yenilsekte aynı bizim ölçümüz sivasmı allahınızı severseniz ama öyle oldu artık malesef |
kardeşim 1 yenecek moral yok... 2adamlar kadar maca motife olmayız... 3 bu oyun anlayışıyla bu kaleciyle... bence ya yeniliriz yada berabere kalırız kaznamayızz |
bence yenecegiz hemde farkli |
bence 3-1 bitecek maç bjk alcak maçı takımımızın morale ihtiyacı var!!!:ridinghorse: |
MAÇA GİDEMİYORUM :(
:questionmark: Skor mu? kimin umurunda!!! |
bence alması grekrı bu macı ama bılınmez lıveerpool macını aklından sıldıyse alır macı |
Bu takıma güven olmaz bizim her maçımız 3 ihtimalli ister 2.lig takımıyla oynayalım ister 1.lig hiç farketmez... |
2-0 veya 3-1 yencess inş ;) |
zor ama affettirmek için kazanmaları lazım |
2-0 3-0 gibi bi skor olacak. yenecegiz. |
hiç konuşmayın bu maçı yeneceğiz hem fener hemde liverpool maçının acısı bu maçta çıkacak |
acıyı untmak gerek maç ne olursa olsun biz beşiktaşlıyız bizi kim se yıkamaz taki içimize girenekadar o yuz den hocayada sahip çıkalım hoca dün doğru dedi cenazede bayram yapanlar var ama unutmasınlar gün gelir devran döner allah afeder ÇARŞI afetmez:dancing2: |
bencede yeneceğiz fark atacağızz şüphem yokk |
bence yenmek icin ellerinden geleni yapacaklar affetmemiz icin,, belki farkli yenerler ama sivasin durumu son zamanlarda cok ii bildigimiz gibi ne olur valla tahmin edemiom,, ama ellerinden geleni yapacaklarina eminim... |
1-3 |
2-1 bu maç bizim goller bobo ve delgado |
sivasa patlıcazzzz...! |
1-4 sivas yenicek! |
Bence biz yeniliriz.. 1-2 zor maç kaleci Hakan oynadığı sürece maç kazanamayız.. Mozambik bile bizi yener....cünkü HAKANın kalecilikten anladığı. topu tokatlamak. ve aldığı hertopu degaj yapara ileriye atmak.. dolayısıyle her top rakibe.....artık Mozambikte bile bole footboll oynanmıyor.HAKAN bundan 20 sene önce olsa iyi kaleci olabilirdi belki ama günümüzde bence sadece top toplayıcılık yapar..... |
bence 2-1 alırız |
3-0diyorum çok da iddalıyım maçtan sonra burda olursanız görüşürz:D |
berabere |
valla bunlar bize ölcü olamaz biz her tülü yenerizde skoru bilemem |
ben gollu karsılasma beklıyorum besıktas one cıkacak bu yuzden sıvas ta net fırsatlar yaklayacaktr dıye dusunuyorum ve sonuc hakan ve bızım golculere baglı dıyorum.. |
bu kadro çıksın kazanırız.. ___________________Rüştü_____________________ Serdar______İbrahim Kaş_____Toraman_____M.Sedef ___________________Cisse_____________________ ______S.Özkan______Delgado_________Tello______ _____________Burak_________Bobo______________ |
MAÇI İNŞALLAH KAZANACAĞIZ VE İNŞALLAH MAÇTA OLACAĞIM ARKADAŞLAR ARANIZDAN MAÇA KİMLER GİDECEK... |
Bu macı alacagız baska yolu yok takımın kendini affettirmesi sart biz taraftar olarak gorewimizi yine yapacagız... |
fb lıverrpool macını n acısı bu mactraaaa |
burak oynarsa 2-1 oynamazsa 3-0 |
bjk10-0svs yenerıs hem fb hem lıverpool acısı cıkar sıvastan |
ibrahım akın forvette bobo yla berber oynamalı bobo solda o sagda messi gibi olur:D |
4-1 |
8 olmasında yenilmeye razıyım :D |
Türkiye`de Saat: 00:48 . |