![]() |
GB. Oftaş - Beşiktaşımız |
bunlarda bizi üçlerler artık... |
korkuorum artıkkk... |
bu ara oftas formunda ama bizim mecbur yenmemiz lazim puan zaten 6 olmus liderle |
valla ne olucagı belli olmaz |
ee buNu da kazaNıRız artık heRaLde ... |
valla ben bu maçta olacağım inşallah..... eğer yenılırsek kendimi duşünemıyorum belkı beni sahada bile gorebilirsiniz:):) |
umarım kazanırız |
maçın cumartesi olması söz konusuymuş. malum 28'inde Marsilya maçı var... eğer pazar olursa bende gideceğim... |
Umarım Kazanırız ...! |
ARTIK PUAN KAYBINA TAHAMMÜL YOK OFTAŞ I YENEMEZSEN KİMİ YENECEN. |
ordayım! |
yüreginizi de alın öle gelin.. |
geçen hafta kasımpaşayı 3-1 gibi net bi skorla yendiler oldukçada formdalar ama mutlak kazanılması gereken bi maç inş beşiktaş bu zorlu karşılaşmayı sorunsuz geçer. |
zor maç |
Alıntı:
|
puan kaybına tahammül edecek kadar esnek olamayız artık.zaten bu maçı da alamazlarsa marsilya maçına motive olamazlar baş belası medya nedeniyle. |
2-0 higuain ve bobo diyorum. |
bu maçı almak zorundayız umarım herşey yolunda gider kalbimiz beşiktaşla |
Arkadaşlar bir puan anca alırız. bu arada mehmet topuzu aldık mı.tarih 19 kasım |
banko yenecez |
umarın yeneriz ama pek guvenim yok bu mac için |
bu maçı da kazanamazsak hangi maçı kazanacağız dimi arkadaşlar ama kaybetsekte herkez bilsin ki renklere aşığız ne yönetime ne futbolculara nede teknik kadroya |
ligde puan kaybı lüksümüs yok oyüzden mutlak galibiyet şart yoksa bu medya bisi topa tutar buda erken havlu atmamısı dahada hıslandırır... |
galibiyet bekliyorum takımımdan;) |
ya maç cumartesiye alınmış inanmıyorum ya:(:(:(:(:( |
Bu tür ekipler her zaman beşiktaşı zorlamıştır, ama gb oftaş ı da artık geçeçekler ötesi yok |
artık kazanmamız gerekıo..aksini düşünemiorum.. |
insallah aliriz bu maci!!! tello da geri döndü hadi bakalim!! |
kardesler KAZANICAZ OKDR !!!! ÖLE SI BOLESI yok NE BU KARAMSARLIK nerede HER ZMAN TAM DESTEK HEP DESTEK nerede besıktaslılık ruhu yhaaa |
merhba ben ARKADAŞLAR GB.OFTAŞI YENECEĞİZ HİÇKİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN |
Alıntı:
|
bu maçıda kaybetcek halimiz yok.orda olucam bende. |
5 ataris bunlara oftas da ki be |
gb bok gibi :wink:ya bu gbbattı:aetsch::aetsch::aetsch::aetsch::aetsch: |
bende maça gitmek istiorum bilet ne kadar bi bilgisi olan varmı? |
inş kazanırız... |
Arkadaşlar artık bu maçı almamız lazım.Daha öncede dediğim gibi 8-0 çok kötü bir skor ama onu bitr milat olarak alablirz.Beşiktaşta 3-4 sndr hersey kötü gidio.Samsun maçı nasıl milad olduysa 8-0 da bir milat olarak alabiliriz.Herkesn gözü açılmıstır bence.Haydi kartalım göster kendini... |
heralde tartışmasızve yorumsuz bu maçı alır beşiktaş diyorum |
Son maçta Kasımpaşa'yı çok güzel bir oyunla mağlub ettil.erRakibi küçümsememek lazım ama kalite açısından fark ortada.Beşiktaş'ım alır diyorum. |
Türkiye`de Saat: 21:18 . |