![]() |
Demirörenden Misilleme Kim bu müthiş transfer? Tümer Metin'in Fenerbahçe'ye imza atmasının ardından Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören bu transfere karşılık vermeye hazırlanıyor. Demirören'in yakın çevresine, "Fenerbahçe'nin uzun süreden bu yana transfer etmek istediği Milli Takımımızın genç bir yıldızını transfer etmek üzereyiz. Bu futbolcuyu Fenerbahçe kaptırmayacağız. Öyle bir transfer olacak ki, bu tranfseri sadece Türkiye değil tüm Dünya konuşacak" dediği öğrenildi. Demirören'in sır gibi sakladığı bu oyuncunun kim olduğu sorusu büyük merak uyandırdı. Yönetici arkadaşlarına bile bu transferle ilgili bilgi vermeyen Demirören, "Beşiktaşlılar biraz sabretsinler" demekle yetindi. Demirören, bu bomba bilgi transferle ilgili Futbol Direktörü Erdil Arpacı ile son değerlendirmeleri yapıyor. Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
ArkadaŞlar Sİzce Kİm Olabİlİr Bu Yildiz? Mehmet Topuz Olsa Nİye DÜnya AyaĞa Kalksinkİ? |
F.tekke Dİr Dİycem Aklima BaŞka BİŞey Gelmİyo |
tekkeyle fener anlasmıs.Benım aklıma Yıldıray geliyor. |
Yildiray Mi? YILDIRAYIN PEŞİNDE UZUN ZAMANDIR FB AMA SANMIYORUM YA ONUN İÇİN DÜNYA DEĞİL KİMSE AYAĞA KALKMAZ :p |
olsa olsa Cisse olur diyorum. |
Fatih Tekke Olamaz Genç Bir Yildiz Diyor ?.. Nuri Olabilir Mi ? :d Bende çok Merak Ettim Dünya Ayağa Kalkacaksa Tek Isim Nuri Bence ?.. |
Tarife yalnız Nuri Şahin uyuyor.. |
Evet Nurİ Olsa Avrupa AyaĞa Kalkabİlr Nede Olsa Fazlasiyla Taniniyor Ama Onu Almaya GÜÇ Yetmez |
Alıntı:
|
nuri şahine uyuyor bu tarif'e tabi doğru ise ! |
Nuri Şahin'in resimleri haberde yüzü kapatılarak veriliyor. ki o gelirse harbiden çok çarpıcı olur. |
Ama Ben Ezİklerİn Nurİnİn PeŞİnde OlduĞunu HİÇ Duymadim Pekİ Sİzce Hamİt Veya Halİlden Bİrİ Olabİlİrmİ |
abi, tum takimlar onun pesinde ama... |
Evet Hamİt Daha Mantikli ÇÜnkÜ Onu Almak İstİyolar |
[quote=pascalmania]Ama Ben Ezİklerİn Nurİnİn PeŞİnde OlduĞunu HİÇ Duymadim Pekİ Sİzce Hamİt Veya Halİlden Bİrİ Olabİlİrmİ[/uote] EVET ÇOK HAKLISIN AKLIMIZA GELMEDİ BENCE ONLARDAN BİRİ HAMİT'DİR BÜYÜK OLASILIKLA !... HALİL ÇÜNKÜ YENİ ANLAŞTI GALİBA ŞALKEYLE SAĞ KANAT İÇİN HAMİT DÜŞÜNÜLÜYORDUR BENCEE.. |
inş nuridir... allahm nuriyse super olur. tigana dünyanın en iyi oyunncularından biri yapar onu... yıldıray tekke fln olmasın yaa.. nuri veya emre belözoğluda olabilir... |
Emre Olabilir mi??? Arkadaslar bu ezikler Emre Belozoğlu'nu da almak isityorlardı.Emre Belozoğlu su an Newcastle'da aradığını bulamadı.Belki de odur. |
Bence Nuri Tümer in yerinde oynuyo zaten nuri direk misilleme olur ama alınamaz kolay deil böyle genç oyuncuları almak hem bakalım nuri geliyo mu adamı avrupada büyük klüpler istiyo... |
ben yönetime guveniyorum bu sene bizi sevindirecekler işaallah |
Caner veya Nuri |
Yalnız, tümör'den boşalan o güzelim mevkiiye Nuri çok iyi yakışır. keşkem... emre'yi sanmiyorum ki gelsin. bence de Hamit |
Alıntı:
|
o zaman olsa olsa emre olabilir. |
yıldıray, hamit, nuri, halil, fatih olabilir ancak başkada kim kaldırır ya dünyayı ayağa, ama birazda balon gibi geliyor bana |
Emre ya da Nuri.Hangisi olursa olsun süper olur,şu tümör konusu kapanır. |
çok heyecanlandım:) biran önce belli olsa:) |
bence yıldıray arkadaşlar |
fatih olmasın aman ha dünyanın parasını çöpe atmayalım daha önce trabzondan orhanı almıştık yaramıyo bize trabzondan gelenler aman ha sakın fatih olması yaşıda var onun satamayız turşusunuz kurarız genç olmalı para etmeli |
Alıntı:
bende bu seneden umutluyum ve sabırsılıkla bekliyorum bu kişide emre olur bi ona ayağa kalakar dunya ada gelirse olurmu bize bilmem:cool: |
canerde süper transfer olur ben çok beğeniyorum o elemanı yeterki şu fosiller takımdan yollansın (mustafa doğan ali tandoğan ali güneş defolun ) |
bence Caner Mehmet Topuz Nuri Şahin Yıldıray Bakalım göreceğiz ama bu 4 oyuncudan hangisini alırlarsa alsınlar iyi bir transfer gerçekleştirmiş oluruz. |
bende çok merak ettim balon bi haber olmasaiyi bi kaç adama ihtiyacımız var ezikler karşısında ezilmemek lazım.. |
Alıntı:
hamıt-nuri ama ıns yıldıray dır |
bomba transfer istemiyorum. ailtonda bombaydı ne oldu. zaten Tigananın aklında takımı için savaşan oyuncular var, bomba transferler değil... |
ya balon ya...ayrıca hiçbir türk daha dünyayı sarsacak durumda deil !!! |
http://www.kartalhaber.com/resims/haber/manset/5872.jpghttp://images.google.com.tr/images?q...ews/208567.jpg ARKADAŞLAR KARTALHABERDEKİ RESİMLE NURİNİN RESMİNİ KARŞILAŞTIRIN |
arkadaşlar inşallah nuri şahin deildir çünkü o gs li ah keşke yıldıray olsa o tam bir bjk li |
Alıntı:
evt nurı hayırlı olsun kartalımıza |
Alıntı:
YAW KAFAYI YİCEMM İNŞ. NURİDİR DEE HAYAL ÖTESİ BİŞİ ARSENAL FİLAN İSTİYOR ADAMI |
Türkiye`de Saat: 19:22 . |