![]() |
trinidad & tobago'nun dünya sampiyonu olmasi ne kadar büyük bir ihtimal ise, Nuri'nin de Türkiyedeki bir kulübe gelmesi o kadar olasi... Kapatalim bu hayal sayfasini lütfen, artik gercekci olalim...bu besiktas la alakali bir durum degil, adam daha 17, 18... tüm düny pesinde, niye türkiyeye gelsin? |
dünyayı sarsacak tek kişi nihat oda imkansız |
Murat aksu türk oyuncu transferini kapadık dedi. ya murat yalancı yada kartalhaber.com ??? |
Ne Nuri ne Emre ne Hamit ne Yildiray ne de Halil gelir Türkiye'ye, birakin Besiktas'a. Bunlar'dan vazgeçin artik. Neden 'yildiz oyuncu' almak zorundayiz ? Ya birde böyle yapin: Getirin yetenekli bir oyuncu ve oynasin bizde 2-3 sene, ondan sonra'da kar yaparak satin. Yapanlar nasil yapiyor ? Tuturmuslar 'yildiz oyuncu' diye. Bundan vazgeçmezlerse Türk futbolu biryere varamaz. |
belki nuri sahin olabilir yada hamit altintop |
Alıntı:
|
Kaan bu forumda'kilerin cogu Turkiye'de ve genellikle Fotomac, Fotospor gibi mizah dergilerini takip ediyorlar ve bizim gibi dunya futbolunu takip etme sansi olmuyor. O yuzden bu tur transferlere inanmalari normaldir.:) |
Arkadaşlar benimduyduğum bizim yönetim emre yi çok istiyor el altında bu işi bitirip orta saha problemini çözecek |
tabi tabi :) |
amma çok isim sayılmış ya hiç bir türkün transferi için dünyanın ayağa kalmasını düşünemiyorum ben biraz abartı olmuş. |
Türkiye`de Saat: 05:49 . |