![]() |
nuri şahine uyuyor bu tarif'e tabi doğru ise ! |
Nuri Şahin'in resimleri haberde yüzü kapatılarak veriliyor. ki o gelirse harbiden çok çarpıcı olur. |
Ama Ben Ezİklerİn Nurİnİn PeŞİnde OlduĞunu HİÇ Duymadim Pekİ Sİzce Hamİt Veya Halİlden Bİrİ Olabİlİrmİ |
abi, tum takimlar onun pesinde ama... |
Evet Hamİt Daha Mantikli ÇÜnkÜ Onu Almak İstİyolar |
[quote=pascalmania]Ama Ben Ezİklerİn Nurİnİn PeŞİnde OlduĞunu HİÇ Duymadim Pekİ Sİzce Hamİt Veya Halİlden Bİrİ Olabİlİrmİ[/uote] EVET ÇOK HAKLISIN AKLIMIZA GELMEDİ BENCE ONLARDAN BİRİ HAMİT'DİR BÜYÜK OLASILIKLA !... HALİL ÇÜNKÜ YENİ ANLAŞTI GALİBA ŞALKEYLE SAĞ KANAT İÇİN HAMİT DÜŞÜNÜLÜYORDUR BENCEE.. |
inş nuridir... allahm nuriyse super olur. tigana dünyanın en iyi oyunncularından biri yapar onu... yıldıray tekke fln olmasın yaa.. nuri veya emre belözoğluda olabilir... |
Emre Olabilir mi??? Arkadaslar bu ezikler Emre Belozoğlu'nu da almak isityorlardı.Emre Belozoğlu su an Newcastle'da aradığını bulamadı.Belki de odur. |
Bence Nuri Tümer in yerinde oynuyo zaten nuri direk misilleme olur ama alınamaz kolay deil böyle genç oyuncuları almak hem bakalım nuri geliyo mu adamı avrupada büyük klüpler istiyo... |
ben yönetime guveniyorum bu sene bizi sevindirecekler işaallah |
Türkiye`de Saat: 05:45 . |