![]() |
az önce bende texaslı briyle tartıstım sildim sonunda msnden. ay sinir bozucu seyler bunlar yakında ezikfblileride gecerler antipatiklileriyle.... bu macı alırız insallah görürler günlerini serefsizler |
Bu mac cok önemli her acidan almaktan baska sansimiz yok ama nerde o düsünce futbolcularda cikip ruhsuz ruhsuz oynarlar |
ne diyebilirimki adam forumda fink atıyooo yaa offff |
valıhı kı bursa stadının etrafını boyayın şampıyon bjk yazın yada bursa nın neyı meşur onu yazın anladınız sız heheh :) stada gelen gorsun şok olsun saf lar heeh |
ben cok uzaktayım ama kalbım sızınle arkadaslar. su bursalılara akkılı olmalarını bır ısaretle anlattın. kendı kendılerıne dusuyolar sucu baskasında buluyolar. tavuk seyını gormus yara sanmıs mısalı |
valıye uygnsz kullandgım kelıme ıcın uyarı gldı ve sılemıyorum :S de içimden gelen oydu .... bızım hakkımıızı elımzden alıyrlar :S :( |
kardes bende valhı kı para yok olsa kesın gelecem bılet parası ayarlar beraber ölume varım senın ölsek bıle bı amac ııcın oluruz ssaka degıl cıddıyım :) bneım msn kayıt et serkannarman@besıktasforum.net konusalım ordan |
bu sene gıdemıoz bursa da olmamıza ragmen maça bu sene olmadı seneye oda olmadı öteki seneyee şunu UNUTMASINLAR ;; ALLAH affeder ÇARŞI affetmezzz... ALAYINA GİDER ULANNN!!!! |
valla benım tahmınımce..o maçç....çok kötü geçecek..ama..bjk alacak maç 2.1.bıtcek..2.golude..bobo atcak:D... |
boyamaya gerek yok skorun huznu yesillerini karartir zaten ;) |
Türkiye`de Saat: 05:58 . |