![]() |
BJK Bursa Maçı... ARkaşlar ne olucak bu bursa bjk maçı bi fikri olan warmı acaba ?? |
bursa maçında BIZ STADDA OLUCAZZ SIZLERIDE BKLERIZ ORG. istiyoruzzzz.... |
Allah kısmet ederse inşllah arkaşım |
İST. ÇARŞI VE DIGER ILLERDEN renk daşlarımızı beklyıoruzzzz .... bursadan baya kısı varızzzz dıger ıllerdende bklıyoruzzz çarŞı burda dememız lazm AKILLI OLSUNLAR msj. ı vermemız lazm... |
msj bilir zati onlar kütahyada kiler pek fazla bişey yapamıyo ama burda baya bursalı var ama ses yok biz var ken febe bile cıkamıyo onlar kim |
Alıntı:
bn 2 yıldır kın kusuyorumm olumune gıdıcem o maca cok ark.şımda gelıoo BIZ bursada çarŞı var msj.ını verıcez ALAYINA GIDICEZZZ... kımse gıtmemızı ENGELLIYEMZ GECEN sene gıremedık bu sene kesın gıdıyoruz... YIKICAZ O STADI ... GELEMEYEN OLURSA TV DEN BIZI IZLESIN... |
COK BUYUK PLANLARIMIZ VAR .... her sey i dokucez ortaya BUNLAR LAFTA KALMICAK yanlız bız ınandık sızde ınanın ALYINA GIDICEZ... cok buyuk dusunuyoruz... |
Helal sana be kardeşim ....!!! kim tutar seni |
Arkadaşlar yapın da sakin yapın biraz. |
stadı gece siyah beyaza boyayın arkadaşlar |
valla abı bn 2 sendır bu macı bklıom bunlar gıt gıde yuz buluyorlar... akıllarını alıcaz boyle 1 sey yapıcagmızı beklemıyrlar sızde cok sasırcaksnz ! inş. karakolluk olmayız.... ama cok buyuk plan... yurek ıstıo bıras ama bu planımız dısarıdan RENKDAŞLARIMIZ glırse yapıcaz inş. gelırler VE BIZDE PLANI gerceklestırcez... |
tabi yenicez ve tabikide taraftarlarımız yine yeri göğü inleticek ve inş bu maçta atıcaz o kara bulutları üstümüzden |
caps lock kullanmıyoruz ayrıca konu gelecek maclarımız bölümüne tasınmıstır. |
Alıntı:
onu yapmıcaz ama daha şatavatlı 1 sey yapıcaz ABI boyıyamıyaz cunkı stadın tam karsısında askerı lojmanlar var... ıhbar edırlırız maç içinde yapıcaz yapıcagmızı... |
Alıntı:
anladım tşk. ederım bılgılendırme ıcın ... |
yukardaki yazıları okumamışım sakin olun arkadaşlar sakin:) |
ne yapacaksınız yaa macta |
lütfen sakin olun olay felan cıkarmayın. besiktaslılıgımıza yakısmaz |
Alıntı:
|
umarım kötü seyler olmaz |
Alıntı:
beşiktaşlı durusumuzdan hıc 1 sey kaybetmıcez ... ama çarŞı bursada da var oldgunu kanıtlıcaz... 2 yıldır bunu bklıyoruz... :boxing: |
hadi bakalım |
Ben gitsem yaparım ama gidemiyom ki..:D ben tekirdağ saraydanım burada duvarlara yazıyorum ÇARŞI dir oda yeter fbliler çok burada ama olsun ÇARŞI yeter ... |
Alıntı:
ipucu vereyım... :) dıger ıllerden ark.larımızın gelmesı lazm bursaya özellıklede ist. çarŞıyı beklıyoruz... mısafır trıbunde onlar bulunsunlar gerısını bıze bıraksınlar...ama kesın 1 sey soyleseeler kesın gelıcez desınler... olay bıtecek... 15 hafta dananın kuyrugu kopacak ! ! ! |
arkadsım dikkat li ol yas kucuk dikkatli oll |
bencede dikkatli ol |
Alıntı:
yaş kucuk abı haklısın ama besıktak ruhu her zman en onde ! sen raht ol abıcım... bunlar adam dgller bjk 100 yıl forması ıle gezıom bursada cıt yok cantamda carŞı ulannn yazıo cıt yok... hıc bır sey olmaz ALLAH ' ın ıznyle o maçtan alnımızım akıyla cıkıcaz ... bn tek dgl bu konuda bursada kuzenlerım ark.larımda var.. ;) |
Alıntı:
tşk. ederım ama beşiktaş ruhuu her zman en onde bızde kısasa kısas ...:fight: |
Alıntı:
o plalnına benide ekle bende o maçta olucammm yakıcaz yıkıcazz bursayıı formalarımısla atkıarımla o maçta olucaz istedikleri kadar yasak olsun merak etmeyınnn herkes görücek |
Alıntı:
nereden abı... msn varsa ozel msj. atıp verırsen sevınırım ... toplu gıdelım... yıkıcaz yakıcaz. parçalıcaz... cok gsl bnm kafadansın abi... alayına gidicezzz... :viking: :eating: ==>> yıcez onları sındırmeden hemde ! ! ! |
destekkkkkkkkkkkkkkk bklıyorummmmm |
Alıntı:
|
Alıntı:
abı tek gıtmıcez ztn sen raht ol baya kısı toplancazzz snde bıze katl dıyorum... ezık olmucaz orda dişe diş kana kan !!! yurek var abı bız besıktaslılarda yıkıcaz orayı... harbıden dıorum sn bana ozel msj. atarsan sevnırım msn adresını atrsan... ordan haberleserız... |
destekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk |
ben gelemem biz kütahyada ki bursalıları susturcaz zat, bizden kimse alamaz burayı adamlar yeniyo tura cıkamıyo kutahyalılar çArsı dedinmi herkes tanır ...bizi ondan burayı kaptırmayam eziqlere |
Alıntı:
|
kardes onların arasına 50-60 kişi giremessiniz anlamıyon kendine zarar verirsin |
Alıntı:
50 60 kısı gırmıcez ztn ... sız bızı tv den ızleyın... isyan cıkarıcazzz.... alayına isyan... |
tmm kardesim dikkatli oll ... |
Alıntı:
başım gözüm üstüne... |
Türkiye`de Saat: 05:08 . |