![]() |
DESTEKKKKKKKKKKKKKKKKKKK..... |
hala sakinleşmemişsin, biraz daha sağduyulu davranman daha iti olur MAÇA DAİR ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM MAÇI KAZANMAMIZ ZOR OLMAZ |
destekkkk bursa - BJK macında destekkkk |
destekkk bn 2 yıldır bu macı bklıyorum sakınlesmem ımkansz 1 sey ... |
sakin ya kardes ahh gencke ben de böyleydim :D::D:D:D::D:D:D:D:D::D |
COK BUYUK PLANLARIMIZ VAR .... her sey i dokucez ortaya BUNLAR LAFTA KALMICAK yanlız bız ınandık sızde ınanın ALYINA GIDICEZ... cok buyuk dusunuyoruz... çok emın konuşuyorsun yanlız oadam lar sırf mevzu için 10bin kişi inönuye geldıler yakarız yıkarzı deme çok buyuk konuşma sen ilk önce stada gir sonra yak yık |
Alıntı:
ben çok istiyorum gelmeyi. eğer karşılarsan ankaradan bende gelirim:) ya ankarada deplasman otobüsüne kızları almıyorlar:( ama ben gelmek istiyorum. tek olunca korkarım ya Bursa sonuçta kolaymı:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu adileri FARKLI yenmemiz şart oldu artık..! |
Alıntı:
bu maça gıtmkte şart oldu boynumuzun borcu ... |
destekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkk |
yha destek bursadan ark.ları bklıyorummm organıze gıdelım TABI ist. çarşı glırse BUYUk planlarımız var.... bursa ÇARŞI |
destekk |
arkadaşlar ben gidemicem ama maçı evde izlicem elinizden geleni yapın lütfen dağıtın şu bursalıları küfür edersim bursalılara ama siteden atıyolar yani bursasporlulara bursalılar sakın yanlış anlamasınlar |
texas tombix farketmez alayına gıderz ... bursa ayağa kalkıcak çarşıyı tanıcak dız coktrcez onlara ... bn 2 gundur her yere çarŞı yazıom ... buras besıktas olucak ... bursa dan samSA MEKAN 1050 KONUTLAR... |
DESTEK ISITIYORUZ ORG. İSTİYRZZZZ SONRA GELMEDILER DEMESINLER bursaya ÇARŞI DIE 1 SEY YOK DEMESIN bu ezık hrfler... |
bursa MAÇINA KIMSE GELICEK baska İLLERDEN ! |
bakalım neler olucak bize bilet ayrılacakmı.. bileti nerden bulucaz gorucez işte... |
ayrılıcak ayrılmıcak olsa bastan solerlerdı ayrılmıcak olsa bıle bursa acığa gırerz bızde 300 400 kısı ozman goruruz ! |
3-0 alırız.ezikler geçen yıl şampiyon olmamızı engellediklerini zannediyorlar :D |
alayına gidicez ALLAH bızım yuzumu kara cıkarmasın ALLAH ın ıznıyle bursa TARFTAR gorucek... |
destek bklıyoruz ALAYINA gıdıcez... |
internette sittelerinde falan yazdıklarına gore adamlar bizim desibel rekorunu kıracaklarmıs :D:D:D:D:D:D:D zuhahahah |
bende bursalıyım ama sonuna kadar beşiktaslıyım.texas kendini bisey sanıyo arkadaslar.gidelimde onlara carsı ne demek gösterelim |
Alıntı:
zuhahhha desıble rekoru mu :S onlar 15. hafta goruckler .... dişi kartal sn gelme yazık olmasın sana :) ama BIZ onbınler gıcıez tv den ızleyınnn YIKICAz bursayı.. bursa dan samSA mekan 1050 kontlar... |
şunları bi yenip havalarını alma vakti geldi sanırım |
Bu sevda bitmez bu hasret dınmez ısteyene degıl alayına gıder bu alemde carsı herkeze karsı ALLAH AF EDER CARSI AFETMEZ..!GÖTOĞLANLARI TEKSASLILARI EZICEZ SAYGILARIMLA..TEPECIKLI TEPECIK CARSI ULAN |
Alıntı:
|
samsa kardesimle allahın izni ile gidicez o maca istanbul dan carsı grubundan abilerimizi de beklıoruz .. |
Alıntı:
|
yolunuz açık olsun keşke bnde gelebilseydim |
ulan şunlara bi 6 tane çaksak ne iyi olur ilk yarı bitmeden moral olur arkadaşlar |
ilk maç ist bence stada gömelim onları amaç için ank gelecem ankaradaki kankileride gelsinlerde kurtarsınlar onları |
BURSA KARTALI MHRB ARKADAŞLAR BEN BURSADA YAŞAYAN FANATİK BİR BEŞİKTAŞLIYIM. BURDAKİ BEŞİKTAŞLI OLMAYAN İNSANLARRIN HEPSİ BEŞİKTAŞA DÜŞMAN GÖZÜYLE BAKIYOR BEŞİKTAŞIN HANGİ DALLDA HANGİ MAÇI OLURSA OLSUN O YERİ FULLL DOLDURUUR VE BEŞİKTAŞA KÜFÜR EDİYOLAR.BEN SADEC ŞUNU SÖLÜYEBİLİRİM BURDA Kİ MA Ç ÇOK ZOR GEÇECEGİNİ SÖYLÜYEBİLİRİM. ŞİMDİDEN BAŞLADILAR HAZIRLIKLARA. AMA ALAYINA İSYAN KRALINA GİDER OLDUGUNU ÇARŞININ teksas DA KARŞI OLDUGUNU BİLMELERİ VE TÜRKİYEDEKİ EN İYİ TARAFTARININ BEŞİKTAŞ TARAFTARI OLDUGUNU ONLARINDA BİLDİGİNİ VE SÖYLEDİGİNE ŞAHİTİM BU BİZE GURUR VERİCİ ÇARŞI ALAYINA KARŞI ÖZEKLİLE teksaslıyım diyenler |
Alıntı:
|
Bende Bursa'dan gelicem maça bursaspor taraftarına ÇaRŞı neymiş göstermemiz lazım "Herkes Haddini Bilecek" pankartı tekrar açılırsa çok anlamlı olur bence. Buarada Bjk taraftarı olarak lütfen BURSA değil bursaspor aleyhinde tezaruhat yapalım.Bursadada çok Beşiktaşlı var çünkü, Saygılar |
bende bursada yaşayan bi beşiktaş taraftarı olarak ne olursa olsun o maça gidicem deli olsun bursalılar kimin umrunda yaa |
siyah beyaz şampiyon beşiktaş :D:D:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:28 . |