![]() |
Çok zor bea kardes... |
bir kerede adam olsunlar son senelere birde bursalılar eklendi bjk düşmanlığı yapanlara geçen sene bizi rezil ettiler bu eziklere umarım bu sene bir kerede çıkıp dekikanlı gibi oynar bizim sayın futbolcularımız gerçi bu havada terlerlerse hasta falan olurlar zaten yarısı sakat antremanda sakatlanıorlar yürürken sakalanıyorlar Ertuğrul hoca ilk başlarda koşan takım yaratacam demişti şimdiiii koğuş takım yarattı hayırlısı yakında da rehabilitasyon merkezine döner klup yeter yazık butaraftara en azından bursayı yenin bari değilse en azında ben hakkımı helal etmeyeceğim ayrıca ben olsam 3. kaleciyide denerim nasılsa millilerden ümit yok |
bencede zor benimki sadece bir dilek |
ARKADAŞLAR BURSAYA GİTMEK FARZ BİR ŞEKİLDE STADDA OLMAK LAZIM BEN BURSADAKİ TANIDIKLARDAN 4 BİLET ALDIM İSTEYENE ALABİLİRİM BİR BİLMECEM VAR SİZE ÇOCUKLAR HAYDİ SOR SOR PLAKASI 16 DIR ACABA NEDİR NEDİR ALAYI İ....DİRRR TAMAM ŞİMDİ BULDUK BURSA BURSA BURSA |
1903 DOĞDU BU RENKLER TAPARCASINA SEVDİK GÖNÜLDEN SENİ SEVMEKLE ÇOK HAKLIYIZ BİZ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ |
Alıntı:
|
evet..ben de bursalıyım :) neyse..herkesin kendi fikri ve renkdaşımızın kendi ayıbı! yapcak bişe yok :) |
Alıntı:
ne var yanı dgru solemıs bnde bursada otryorum mekan 1050 konutlar ama dgru yanııı... orada benzetme var onu anlıyamıcak dglsın sn kardesım orada bursasprlulara gnderme yaplıooo... yanı kardesım yapmıyalım ... BU SENE OLMADI SENYE GIDERIZ SENEYE OLMADI OTEKI SENE GIDERZ AMA sunu UNUTMASINLAR ; ALLAH affeder ÇARŞI afftmez.... made in samSA ....((( BILIYORUM in yerıne by yazılır ama bn ıng. sevmedgm ıcın böle yazıom :) ) |
arkadaşlar bence bu maçı alıcaz.bu arada bursada yaşayan beşiktaşlılar msni kaydetsin sevgili_karakartallar@hotmail.com geri bursada olmayanlarda kaydetebilir. AZRAİLİNİZ BURSA TEXAS |
yarın saat 15 : 00 de HOLIDAY IN OTELINDE OLUCAZ takIMI UGURLUCAZZ... |
bursayı ve texası cok abarttınız yaa. bizim sayemizde meshur oluoyrlar. bizim büyüklüğümüzü herkes biliyor. bunlara prim vermemek lazım bırakın şstedikleri kadar ugrassınlar bizimle. bizim sayemizde kendilerini bisey sanacaklar |
Çok Sevdik BeÇok Sevdik Be ABİ...(OPTİK BAŞKAN ) ABİ...(OPTİK BAŞKAN ) :withstupid: bursa nerenin iti ya onları keseriz be biz |
Alıntı:
|
bu ne ya taraftar yok maçta bunların hepsi bize karşımı ya |
Alıntı:
2- oranın sahıbı bızım hemserımız 1 tlf. yter... 3- inş. foto çekılıp buraya koyucam... saat 15:00 de holıday in otelınde olucam BUTUN BURSALI KARTALLAR ORAYAAA |
Bu maçı alacağızz inş.İçimden 1-2 veya 2-3 gibi skorlar geçiyor.Bol gollü bir maç olacağını tahmin ediyorum.Delgado,Bobo,Nobre,Tello,Serdar Özkan gibi ofansif gücü yüksek oyunculara bu maçta çok güveniyorum.Golerinide atacaklar inş...Maçtan sonrada porto maçını iyi bir şekilde düşünürler.İkisini yeride ayrı.Güveniyorum topçulara.Bakalım hayırlısı... |
alıcaz allahın izniyle bu maçı gs fb de puan kaybedıo gulse olacak ınsallah |
ya bu maç pek fasla umrumda diil ben porto maçına kitlendim valla... onunla yatıp onunla kalkmıyom... :P Kesin almalıyıs son yılların belkide tarihimizin şimdiye kadarki e önemli maçı... |
bu maç paf dam olduu gibi 1-1 gibi görünüyo |
İlk yarıda fena top oynamadık.Etkili ataklarımız oldu bursayada pozisyon vermedik.Korkak oynamadık kısacası...Ama ikinci yarıya öyle bir başladık ki sanki 0-0 bitsede evimize gitsek gibiydi.Şaşırdım orda açıkçası.Ama yinede büyük takım olduğumuzu gösterdik ve parlayan yıldızımız delgadoylan aldık maçı...Galibiyete rağmen kötü futbolumuzun sürdüğünü söyleyebilirim.Yinede porto maçına moralli gittiğimiz için mutluyum.Önemli bir deplesmandan 3 puanla dönen topçularda özgüvenlerini biraz olsun kazanmışlardır.Umarım bunu porto maçına yansıtırlar...Bursayı devirdik sırada porto var.Hadi kartallar... |
Maç bitmiştir.Skor BJK : 1 BURSA : 0 |
Alıntı:
|
bursa texsas farketmez çArşı yıkar affetmez... |
sonuc nolacak mi 0-1 ve dedigim gibi oldu he he :D |
süperiizzz bizz yaaaa...taraftarının takımııı bu iştee abii..aramızı kimse bozamaz...alemde teksinnnn değişilmezsinnn.beşiktaşım sen bu alemin herşeyisiiiiinnnn:)oh beee çok mutlu oldum.1-0 olsun bizim olsunn |
Alıntı:
Ya bi porto maçınıda söle de kurtulalım meraktan bea.. :D |
Bursada Oturan bi Beşiktaşlı olarak Tüm Futbolcularımıza teşekkür ediyoruz Bu ezik Bursalıların çenesinden bizi kurtardıkları için :) şimdi geldim maçtan stadtaydım eziklern arasında herşeyleri özenti yaa bukadar olur bursagoolgoolgool diyoalr :):):) |
bursada bjk tarftarrıı var dı bugun vee herkse HOLIDAY IN OTELINDE BIZI GORDUU okdrr !!! FUTBOLCULARIZM destegımızı verdıkk.... bız her zman buradayzzzz... |
ya beyler dun akşam maçtaydım deli gibi böörüen özenti texrasmış radikalmış 80.dk delgado bir çaktı ki ne çaktı ve tüm taraftarın sesini solugunu alıverdi millet ne oldugunu anlayamadı stata çıt yok :D heheheheh sonra herkez altıparmaktan heykele kuzuzu kuzu başı önde eğik giitler çık yok ama işte bjk farkı allah nasip ederse 2. yArı inönüye gelmeyi çokh isterim bursa maçına tabi bilet sorunu çıkmassa burda bjk diye bağıramadım ama inönüde......... taraftarımızda olmasa bursa R-u-h-u-m-u-z Y-e-t-e-r..... BeŞiKtAşşşşşşşşşşşşş...... |
Alıntı:
genelde bütün takımlar özenti. hep bizi taklit ediorlar :D |
ya bunları daha feci ezmek artık istanbula kaldı |
Türkiye`de Saat: 14:41 . |