![]() |
bursada kimiş biz kileri gördük bu yolun sonu ne olursa olsun ordayız ölümüme beşiktaş |
zaten yer siyah gok beyaz boyamaya gerek yokk:) |
bjk |
kesın 1 sey ısyruzzzzzzzz gelıncek mı ıı... haber saaatıı beraber harket edelım cunkkııı toplanalımmmmm gelıcek olan varsa ozel msj. atsın cunkııııı bır yerler var toplanalımmm |
Şanlı Beşiktaş taraftarı BJK li duruşunu sergileyerek Bursaya hem futbol hemde CENTİLMENLİK dersi werecektir |
Bursanın iznik ilçesinde oturuyorum...Ama kurstu falan bnm maça gelme işim yatıyor.Anti bursa kolpa bursa... |
VALLAHI GELENE GIDERZZZZ BIZE KALKAN ELI CUMA GUNU KIRARIZZZ.... OFKE + SINIR !! CUMAYI BKLIOZZZ |
kardeşlerım size çokkkk teşekkur ederım bursadada beşiktaşı yanlız bırakmayacaksınız tabiki... gereğinin yapılmasını arz ederiz:):):) |
arkadaşlar maç öncesi olaylar çıkarmayındaa febeye yaptığınız gibi büyük düünün stadı boyayın onların takıldığı mekanları eceleyin boyayın çok büyük olaylar apmayın |
arkadaşlar maç öncesi olaylar çıkarmayındaa febeye yaptığınız gibi büyük düşünün stadı boyayın onların takıldığı mekanları geceleyin boyayın çok büyük olaylar çıkarmayın (kavga gibi) onların sewiyelerine inmeyelim.. |
Alıntı:
en iyisi odur:boxing:bu ne oluyo çözüm deil zarar |
samsa75x öncelikle maça gelicek kişileri öğrenmek istiyosan maçtan 1hafta önce forzabesiktas.com adresine girerek maça ist dan gelicek kişilerin nerde toplanıcagını öğrenebilirsin. 2. si bu adamlar 2 yıldır öyle bi konuşuyolar öyle bi atıp tutuyolar ki sanki 5 6 defa şampiyon olmşlar onlardan büyük yok.2 yıldır sövmedikleri beşiktaşlı kalmadı.gidin stad ı yıkın gelin.elimde olsa bnde gelicem ama seneye kesin geliyorm.yoq işte taşkınlık olmasn beşiktaşlılıga yakışmak diyen arkadaşlarada bi sözüm war bu adamlar 2 yıldır sövüp duruyolar bize çarşı ya etmedikleri küfür kalmadı ztn bi tek küfür edebiliyolar .herkes haddini bilicek bilmeyenlere ise öğretilicek.gidin bursayı fet edin herkes öğrensin çarşı kimdir. |
bursalıyım ama bursasporlu değilim ayrıca maç izin verılırse stadda izlenecek çok fazlada ortalıgı karıştırmamak lazım bursada yaşayan arkadaşlarımızın daha temkınlı olması gerekıyo lütfen dikkat |
bence 3-1 alır kartalım...inş. maçtayım.tabiki beşiktaşlı kardeşlerimin içinde. .PNE BURSA TRV. ANKARA... |
bence yenmemiz gerek mac |
geçmiş olsunn kardeşşş... :):) gelicez yenicez ve geri dönücezzz.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kazanacağız ! |
rize maçını kazanamadıkki bu senede beşiktaşım havlu attı ne önemi kaldıki bursayı yenmenin |
Alıntı:
|
ARKADAŞLAR BENDE GEMLİKTE OTURUYORUM BURSAYA MAÇA GELMEK İSTİYORUM SİZ TOPLU MU GİTCEKSİNİZ BİYERDE BULUŞUP.BİDE BİLET OLAYI VAR TABİ.SAAT KAÇTA STADA GİTCEKSİNİZ.BU MAÇTA ARTIK GÖSTERELİM GERÇEK YÜZÜMÜZÜ.3 YILDIR ÖNEMSEMİYORUZ KENDİLERİNİ BİŞİ ZANNETTİLER.ONLARA BURSADA BURSASPORLUDAN ÇOK BEŞİKTAŞLI OLDUĞUNU GÖSTERELİM. |
Alıntı:
|
cvpppppppppppppp |
bu iş uzadı artık gidipgörüp yeneceğiz artık sert oynayan bir takım olmalıyız. |
Maça gelmek istiyorum! Bursa'dayım :( kesin bi organizasyon var mı acaba? |
Bu alemde kral biziz bunu tekrar görecekler... ÇARŞI |
bursa BEŞİKTAŞ Bu alemde kral biziz bunu tekrar görecekler... ÇARŞI:beer: |
beyler kımsenın haberi yok herhalde maça girmemmız yasaklandı bizim tum bursalılarında kımlık kontrolu yapılacak bursalı olup olmadı bakımından yani girme sansımız yok boş yere plna yapmayın plnalarınız inönuye kaldı |
BN BURSADANIM GIDICEM MAÇA ..... adam olsa FORMAMIM ICIKARICAM GOL OLDUKTAN SNRA AMA adam YOK GDP IZLICEZ IPNELERIN ARASINDA ! |
az önce bende texaslı briyle tartıstım sildim sonunda msnden. ay sinir bozucu seyler bunlar yakında ezikfblileride gecerler antipatiklileriyle.... bu macı alırız insallah görürler günlerini serefsizler |
Bu mac cok önemli her acidan almaktan baska sansimiz yok ama nerde o düsünce futbolcularda cikip ruhsuz ruhsuz oynarlar |
ne diyebilirimki adam forumda fink atıyooo yaa offff |
valıhı kı bursa stadının etrafını boyayın şampıyon bjk yazın yada bursa nın neyı meşur onu yazın anladınız sız heheh :) stada gelen gorsun şok olsun saf lar heeh |
ben cok uzaktayım ama kalbım sızınle arkadaslar. su bursalılara akkılı olmalarını bır ısaretle anlattın. kendı kendılerıne dusuyolar sucu baskasında buluyolar. tavuk seyını gormus yara sanmıs mısalı |
valıye uygnsz kullandgım kelıme ıcın uyarı gldı ve sılemıyorum :S de içimden gelen oydu .... bızım hakkımıızı elımzden alıyrlar :S :( |
kardes bende valhı kı para yok olsa kesın gelecem bılet parası ayarlar beraber ölume varım senın ölsek bıle bı amac ııcın oluruz ssaka degıl cıddıyım :) bneım msn kayıt et serkannarman@besıktasforum.net konusalım ordan |
bu sene gıdemıoz bursa da olmamıza ragmen maça bu sene olmadı seneye oda olmadı öteki seneyee şunu UNUTMASINLAR ;; ALLAH affeder ÇARŞI affetmezzz... ALAYINA GİDER ULANNN!!!! |
valla benım tahmınımce..o maçç....çok kötü geçecek..ama..bjk alacak maç 2.1.bıtcek..2.golude..bobo atcak:D... |
boyamaya gerek yok skorun huznu yesillerini karartir zaten ;) |
Türkiye`de Saat: 13:51 . |