![]() |
Maç bitmiştir.Skor BJK : 1 BURSA : 0 |
Alıntı:
|
bursa texsas farketmez çArşı yıkar affetmez... |
sonuc nolacak mi 0-1 ve dedigim gibi oldu he he :D |
süperiizzz bizz yaaaa...taraftarının takımııı bu iştee abii..aramızı kimse bozamaz...alemde teksinnnn değişilmezsinnn.beşiktaşım sen bu alemin herşeyisiiiiinnnn:)oh beee çok mutlu oldum.1-0 olsun bizim olsunn |
Alıntı:
Ya bi porto maçınıda söle de kurtulalım meraktan bea.. :D |
Bursada Oturan bi Beşiktaşlı olarak Tüm Futbolcularımıza teşekkür ediyoruz Bu ezik Bursalıların çenesinden bizi kurtardıkları için :) şimdi geldim maçtan stadtaydım eziklern arasında herşeyleri özenti yaa bukadar olur bursagoolgoolgool diyoalr :):):) |
bursada bjk tarftarrıı var dı bugun vee herkse HOLIDAY IN OTELINDE BIZI GORDUU okdrr !!! FUTBOLCULARIZM destegımızı verdıkk.... bız her zman buradayzzzz... |
ya beyler dun akşam maçtaydım deli gibi böörüen özenti texrasmış radikalmış 80.dk delgado bir çaktı ki ne çaktı ve tüm taraftarın sesini solugunu alıverdi millet ne oldugunu anlayamadı stata çıt yok :D heheheheh sonra herkez altıparmaktan heykele kuzuzu kuzu başı önde eğik giitler çık yok ama işte bjk farkı allah nasip ederse 2. yArı inönüye gelmeyi çokh isterim bursa maçına tabi bilet sorunu çıkmassa burda bjk diye bağıramadım ama inönüde......... taraftarımızda olmasa bursa R-u-h-u-m-u-z Y-e-t-e-r..... BeŞiKtAşşşşşşşşşşşşş...... |
Alıntı:
genelde bütün takımlar özenti. hep bizi taklit ediorlar :D |
Türkiye`de Saat: 05:06 . |