![]() |
Alıntı:
beşiktaşlı durusumuzdan hıc 1 sey kaybetmıcez ... ama çarŞı bursada da var oldgunu kanıtlıcaz... 2 yıldır bunu bklıyoruz... :boxing: |
hadi bakalım |
Ben gitsem yaparım ama gidemiyom ki..:D ben tekirdağ saraydanım burada duvarlara yazıyorum ÇARŞI dir oda yeter fbliler çok burada ama olsun ÇARŞI yeter ... |
Alıntı:
ipucu vereyım... :) dıger ıllerden ark.larımızın gelmesı lazm bursaya özellıklede ist. çarŞıyı beklıyoruz... mısafır trıbunde onlar bulunsunlar gerısını bıze bıraksınlar...ama kesın 1 sey soyleseeler kesın gelıcez desınler... olay bıtecek... 15 hafta dananın kuyrugu kopacak ! ! ! |
arkadsım dikkat li ol yas kucuk dikkatli oll |
bencede dikkatli ol |
Alıntı:
yaş kucuk abı haklısın ama besıktak ruhu her zman en onde ! sen raht ol abıcım... bunlar adam dgller bjk 100 yıl forması ıle gezıom bursada cıt yok cantamda carŞı ulannn yazıo cıt yok... hıc bır sey olmaz ALLAH ' ın ıznyle o maçtan alnımızım akıyla cıkıcaz ... bn tek dgl bu konuda bursada kuzenlerım ark.larımda var.. ;) |
Alıntı:
tşk. ederım ama beşiktaş ruhuu her zman en onde bızde kısasa kısas ...:fight: |
Alıntı:
o plalnına benide ekle bende o maçta olucammm yakıcaz yıkıcazz bursayıı formalarımısla atkıarımla o maçta olucaz istedikleri kadar yasak olsun merak etmeyınnn herkes görücek |
Alıntı:
nereden abı... msn varsa ozel msj. atıp verırsen sevınırım ... toplu gıdelım... yıkıcaz yakıcaz. parçalıcaz... cok gsl bnm kafadansın abi... alayına gidicezzz... :viking: :eating: ==>> yıcez onları sındırmeden hemde ! ! ! |
Türkiye`de Saat: 23:11 . |