![]() |
Alıntı:
|
yolunuz açık olsun keşke bnde gelebilseydim |
ulan şunlara bi 6 tane çaksak ne iyi olur ilk yarı bitmeden moral olur arkadaşlar |
ilk maç ist bence stada gömelim onları amaç için ank gelecem ankaradaki kankileride gelsinlerde kurtarsınlar onları |
BURSA KARTALI MHRB ARKADAŞLAR BEN BURSADA YAŞAYAN FANATİK BİR BEŞİKTAŞLIYIM. BURDAKİ BEŞİKTAŞLI OLMAYAN İNSANLARRIN HEPSİ BEŞİKTAŞA DÜŞMAN GÖZÜYLE BAKIYOR BEŞİKTAŞIN HANGİ DALLDA HANGİ MAÇI OLURSA OLSUN O YERİ FULLL DOLDURUUR VE BEŞİKTAŞA KÜFÜR EDİYOLAR.BEN SADEC ŞUNU SÖLÜYEBİLİRİM BURDA Kİ MA Ç ÇOK ZOR GEÇECEGİNİ SÖYLÜYEBİLİRİM. ŞİMDİDEN BAŞLADILAR HAZIRLIKLARA. AMA ALAYINA İSYAN KRALINA GİDER OLDUGUNU ÇARŞININ teksas DA KARŞI OLDUGUNU BİLMELERİ VE TÜRKİYEDEKİ EN İYİ TARAFTARININ BEŞİKTAŞ TARAFTARI OLDUGUNU ONLARINDA BİLDİGİNİ VE SÖYLEDİGİNE ŞAHİTİM BU BİZE GURUR VERİCİ ÇARŞI ALAYINA KARŞI ÖZEKLİLE teksaslıyım diyenler |
Alıntı:
|
Bende Bursa'dan gelicem maça bursaspor taraftarına ÇaRŞı neymiş göstermemiz lazım "Herkes Haddini Bilecek" pankartı tekrar açılırsa çok anlamlı olur bence. Buarada Bjk taraftarı olarak lütfen BURSA değil bursaspor aleyhinde tezaruhat yapalım.Bursadada çok Beşiktaşlı var çünkü, Saygılar |
bende bursada yaşayan bi beşiktaş taraftarı olarak ne olursa olsun o maça gidicem deli olsun bursalılar kimin umrunda yaa |
siyah beyaz şampiyon beşiktaş :D:D:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 04:45 . |