![]() |
İbrahim Akın'dan şok açıklama Son dakika... İbrahim Akın, Milli Takğım kampında Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini açıkladı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Milli Takım'ın Almanya kampında bulunan İbrahim Akın, kartalhaber.com'a içini döktü. İşte İbrahim Akın'ın sözleri; "İki yıldan bu yana Beşiktaş'ta olduğunu belirten İbrahim Akın, "Beşiktaş'ı çok seviyorum. Ancak iki yıldan bu yana Beşiktaş'ta forma şansı bulamadım. Önce Rıza Çalımbay ardından da Tigana beni çoğu zaman yedekte bıraktı. Bu hocaların görüşüdür, saygı duyuyorum ama ben artık yedek kulübesinde oturmak istemiyorum. Milli Takım'da Fatih Terim'in verdiği şansı Beşiktaş'ta maalesef bulamadım. Bu yüzden takımdan ayrılmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Kimseye kırgın değilim. Teknik direktörlerin bu görüşlerin benimle ilgili görüşlerine her zaman saygılı oldum. Yanlış anlaşılmasın, kimseyi de eleştirmiyorum. Beşiktaş'ta çok güzel günlerim geçti. Taraftarın da bana karşı tutumu çok sıcaktı. Ancak ben de artık kendi geleceğimi düşünmek istiyorum." kartalhaber.com |
Tabi ki Haklı. Ama Bizi İstemeyeni Bizde İstemeyiz. Bu Açıklamaları Yaparken Beşiktaş'a İlk Geldiği Günki Futboluyla Şimdikini Kıyaslamış mı Sormak Lazım :) |
arkadaşım bizi istemeyeni diye bişemi var para almaya gelince ben oynamadım parayı almıyım diyen yok biz ibrahimi parayla aldık getirsin parayı istedigi yere gitsin ibrahimle konuşup ikna etmek lazım |
güle güle iakın. kendine bi sorsaydın ben beşiktaşa ne verdim diye. ben söliyiim ümit vaad eden biriydin ama bize öle olmadığını çok kısa sürede gösterdin. |
benim için süpriz değil, ben daha ilk geldiğinde bile bunun ahlaklı ve büyük takım futbolcusu olmadığını söylemiştim. bence derhal iyi bir paraya satılması iyi olur bir sorunludan daha kurtuluruz. bize bjk formasının itibarını bilen adamlar lazım |
İbrahim kardesim önce sans buldugun maclarda ortaya koydugun performansa bi bak ondan sonra sans iste..Ama ne olursa olsun ben kalmasından yanayım... |
Benİ İstemeyenİ Ben HİÇ İstemem Gİtsİn O Zman..... |
ben i.akının iyi futbolcu olduğunu ama bunu sahada gösteremediğine inaıyorum cünkü kafa olarak kendini maçlara vermiyor sonrada kötü performans gösteriyo brnim şahsi fikrim kalsa da gitse benim için fark etmes |
Bunu Beklİyordum Zaten Trabzonla AnlaŞtiĞi Haberlerİ Ayyuka ÇikmiŞti Eh Nedİyelİm Cehennemİn Dİbİne Kadar Yolun Var |
yönetim bu adamı hemen trabzona 10 milyon euro ya sat adamlar bir fatih tekke için 7 milyon euro istediler bizde 10 milyon euro eder diyelim alırlarsada hemen yollayın bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz ! |
Türkiye`de Saat: 19:38 . |