![]() |
İbrahim Akın'dan şok açıklama Son dakika... İbrahim Akın, Milli Takğım kampında Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini açıkladı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Milli Takım'ın Almanya kampında bulunan İbrahim Akın, kartalhaber.com'a içini döktü. İşte İbrahim Akın'ın sözleri; "İki yıldan bu yana Beşiktaş'ta olduğunu belirten İbrahim Akın, "Beşiktaş'ı çok seviyorum. Ancak iki yıldan bu yana Beşiktaş'ta forma şansı bulamadım. Önce Rıza Çalımbay ardından da Tigana beni çoğu zaman yedekte bıraktı. Bu hocaların görüşüdür, saygı duyuyorum ama ben artık yedek kulübesinde oturmak istemiyorum. Milli Takım'da Fatih Terim'in verdiği şansı Beşiktaş'ta maalesef bulamadım. Bu yüzden takımdan ayrılmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Kimseye kırgın değilim. Teknik direktörlerin bu görüşlerin benimle ilgili görüşlerine her zaman saygılı oldum. Yanlış anlaşılmasın, kimseyi de eleştirmiyorum. Beşiktaş'ta çok güzel günlerim geçti. Taraftarın da bana karşı tutumu çok sıcaktı. Ancak ben de artık kendi geleceğimi düşünmek istiyorum." kartalhaber.com |
Tabi ki Haklı. Ama Bizi İstemeyeni Bizde İstemeyiz. Bu Açıklamaları Yaparken Beşiktaş'a İlk Geldiği Günki Futboluyla Şimdikini Kıyaslamış mı Sormak Lazım :) |
arkadaşım bizi istemeyeni diye bişemi var para almaya gelince ben oynamadım parayı almıyım diyen yok biz ibrahimi parayla aldık getirsin parayı istedigi yere gitsin ibrahimle konuşup ikna etmek lazım |
güle güle iakın. kendine bi sorsaydın ben beşiktaşa ne verdim diye. ben söliyiim ümit vaad eden biriydin ama bize öle olmadığını çok kısa sürede gösterdin. |
benim için süpriz değil, ben daha ilk geldiğinde bile bunun ahlaklı ve büyük takım futbolcusu olmadığını söylemiştim. bence derhal iyi bir paraya satılması iyi olur bir sorunludan daha kurtuluruz. bize bjk formasının itibarını bilen adamlar lazım |
İbrahim kardesim önce sans buldugun maclarda ortaya koydugun performansa bi bak ondan sonra sans iste..Ama ne olursa olsun ben kalmasından yanayım... |
Benİ İstemeyenİ Ben HİÇ İstemem Gİtsİn O Zman..... |
ben i.akının iyi futbolcu olduğunu ama bunu sahada gösteremediğine inaıyorum cünkü kafa olarak kendini maçlara vermiyor sonrada kötü performans gösteriyo brnim şahsi fikrim kalsa da gitse benim için fark etmes |
Bunu Beklİyordum Zaten Trabzonla AnlaŞtiĞi Haberlerİ Ayyuka ÇikmiŞti Eh Nedİyelİm Cehennemİn Dİbİne Kadar Yolun Var |
yönetim bu adamı hemen trabzona 10 milyon euro ya sat adamlar bir fatih tekke için 7 milyon euro istediler bizde 10 milyon euro eder diyelim alırlarsada hemen yollayın bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz ! |
üfff sen kimsin yaaa.... eee git hadi alla alla sen kimsin lan kapris kapris... hadi anca gidersin cnm...:) |
biri bi cocuga gaz vermis. |
allah affeder çarşı affetmez tümer inönüye nasıl gelecek |
İbrahim Akın'dan şok açıklama milli takım kampında beşiktaştan ayrılacağını açıklamış... sen de sat takımı helal olsun sana.. |
Alıntı:
|
bu konuda haber var zaten kardeş |
yaa bu adamı havalara sokan bizimkiler oldu zaten bi işe yaramıyo bence hiç gereği yok boşuna kadroda şişkinlik yapıo madem gitmek istiyo glsin alsınlar 2.5 milyon euro verene ver başkan bare para etsin dier transferlerde kullanırızz... |
zaten bu sene sözleşmesi bitiyo. satıp para kazanmak lazım. trabzona verip gökdeniz alınabilir mesela. 2-3 maç oynadı diye hemen havaya girmiş. sola alsınlar gilberto yu göndersinler bunu. |
İbrahim akın güle güle kardeşim.... Oynamadan çalışmadan 11 e gireceğin bi takıma gitmek senin en buyuk hakkın. |
yaa bu herif kimki yaaaa hangi macta sov yapmıss oynamısta nolmuss heryerden sut ceker laubali herif gelmiş bide gitcem dio defol git lenn odalara kapanıp iddaa oynadıgını herkes bilioo bide beşiktastan gitcem dio git de gor bölelerinin beşimtasımda işi olmaz |
ayıp sana ibrahim akın sende karaktersizsin bazıları gibi örnek bjk bazı futbolcuları gokhan gulec bobo ve gokhan zan bunlar nasıl formayı hak ettıyse sende hakedecen alcan tıganadan formayı. öle mıkrofonlardan ben gidiyorum besiktasta mutlu değilim ayaklarını gececen ,git once askere gidin tumerle bırlıkte ondan sonra nereye gıderseniz gidin lan |
antalyalı burak diyorki gökhan güleç oynadığı için beşiktaşı tercih ettim.çünkü hoca gençlere önem veriyo.kafasız ibrahim akın çalışsın alsın formayı.bence hiç uğraşmasınlar göndersinler gitsin.belki çağdaş odunuyla oda arkadaşlığı felan yaptıysa ondan geçmiştir.... |
İBRAHİM AKIN'IN SUÇU YOK ,MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRÜ TAKIMINDA OYNAMAYANLARI MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRIRSA ONLAR KENDİNİ BİR B.O.K SANAR... NOT: BÜTÜN ÜLKELERDE FORMDAKİLER MİLLİ TAKIMA SEÇİLİR,BİZDE MİLLİ TAKIMA SEÇİLMEK İÇİN YATMAK YETERLİ... |
İbrahim Akın kalıyor http://img315.imageshack.us/img315/9...kalama21vq.gif Akın kalıyor Trabzonspor’a transfer olacağı iddia edilen İbrahim Akın hakkında Beşiktaş’tan resmi açıklama yapıldı: 'Sözleşme uzatacaktır...' 01.06.2006 http://img218.imageshack.us/img218/6...kin01060br.jpg A Milli kampta Trabzonspor’un transfer listesinde bulunan ve Karadeniz temsilcisine transfer olacağı iddia edilen İbrahim Akın, Beşiktaş’ta kalıyor... Teknik direktör Jean Tigana’nın Akın’ın yeteneklerine inandığı ve gönderilmesini istemediği belirtilip, kesinlikle gelecek sezon Siyah-Beyazlı formayı giyeceği ifade edildi. Şu anda Almanya’da A Milli Takımı’nın kampında bulunan yıldız oyuncunun da Kartal’da kalmak istediği dile getirildi. 3+2 yıllık kontrat Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada İbrahim Akın’ın Beşiktaş ile 1 yıllık daha kontratı bulunduğu hatırlatıldı. Bu duruma rağmen genç futbolcu ile en az 5 senelik yeni bir sözleşme daha yapılacağı belirtildi ve “İbrahim Akın konusunda ne Trabzonspor ne de başka bir kulüp ile herhangi bir görüşmemiz olmamıştır. Kendisi ile en az 3 yıllık sözleşme yapılacaktır” ifadesi kullanıldı. Akın bu sezon ligde forma giydiği 25 maçta 4 gol atmıştı. Kod: http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=8&HaberID=388026 |
nere gidiyo varmı öyle uc kuruşa beş köfte hakını bi ver ondansonra kardeşim |
kalmak istiyorsa niye gidip onunla bununla görüşüyor.. |
gitsin ya ne zman bi işe yaradı sadece sorunnn |
Cin olmadan adam çarpamazsın Akın. |
Vallla Hiç Mikimizde Deyil Açikcasi Kalmak Onurlu Bi Futbol Hayati Yaşamak Isteyen Kalsin Onursuz Gurursuzca Bütün Insani Duygusal Değerlerini Kaybetmişler Gitsin Koç Gibi A Genç Takimimiz Var Pafimiz Var Gül Gibi çocuklar çikar Oynarlar Paşa Paşa Hiç Bir Futbolcu Beşiktaşin üstünde Deyildir Baba Hakki Bile Recep Adanir Bile Kaldiki G.tü Moklu Ibrahim Olsun Kulübün üstünde Naçizane Kendi Fikirlerimdir.katilmayanlar Olabilir:mad: |
Sen Ne Yaptin Bjk Ye Ne Verdin Oynadiğin Zamani Da Gördük Git Ts Yede Gör Bakalim Neler Oluyor Bastirsinlar Parayi Alsinlar Bakalim Yoksa Gidersin Paf Ta Oynarsin Akilli Olllll Iboo! |
kartal haber balon haber, inanıp ta gaza gelmeyin.. |
yönetim aciklama yapmis. kaliyormus.. |
nezaman yapılmıs acıkla kaynak felan varmı |
Beşiktaş'ın genç futbolcusu İbrahim Akın, önümüzdeki salı günü Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Milli futbolcunun menajeri Mehmet Öztürk, son günlerde Trabzonspor'a gideceği yönünde adı spekülasyonlara neden olan İbrahim'in, Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu söyledi. Trabzonspor ile hiçbir görüşme yapmadıklarını kaydeden Öztürk, ''İbrahim, Beşiktaş'ta kalmak istiyor. Zaten Beşiktaş'la prensip anlaşmasına vardık. Önümüzdeki salı günü de sözleşmesi 3 yıl uzatılacak'' dedi. kaynak maraton.com.tr |
ibo kardeşim allah aşkına söyle bize forma bulduğun maçlarda ne yaptın,yerlerden kalkamadın yahu,,yanından adam geçse yelinden yere düşüyorsun güçlenmen lazım,,yoksa tabi forma giyemezsin bu takımda 34 lük sergen bile senden daha güçlü ayıp ediyosun...çok çalışıp formanı kap,sen çalıştıktan sonra tigana zaten verir sana formayı seni seviyoruz ama illaki gidecem diyorsanda yolun açık olsun HİÇ KİMSE BEŞİKTAŞIMDAN ÜSTÜN DEĞİLDİR ve unutmaki (sergen ve ahmet dursun,pascal hariç) bu takıma dönüşün olamaz bbunuda unutma ona göre hareket et,ilhan gibi ağlarsın sonra film yıldızı olurrsun.... |
simdi O Zaman Bu Haberleri Cikaranlarindaaa .. Neyse:d |
Gitsede kalsa da sunu belirtmek isterim ki, ilk geldigine sergiledigi performansla simdi sergiledigi performansla arasinda daglar kadar fark var. Yazik etti kendine... |
İbrahim Akın’dan Açıklama 01.06.2006 17:55 Futbolcumuz İbrahim Akın, bugün "kartalhaber.com" adlı internet sitesinde yayınlanan ve kendisine atfedilen "İbrahim Akın'dan Şok Açıklama" başlıklı haberi yalanladı. İbrahim Akın, haberde iddia edildiği şekilde Beşiktaşımız'dan ayrılmak gibi bir düşüncesinin kesinlikle olmadığının altını çizerken, "Adı geçen internet sitesinde yayınlanan ve benim ağzımdan çıktığı belirtilen ifadeler tamamen hayal ürünüdür. Ben kulübümde çok mutluyum ve Beşiktaş ile olan sözleşmemi uzatmak istiyorum" dedi. kaynak:[url]www.bjk.com.tr kartalhaber ne diye yalan atıyosun yahu,ayıptır günahtır:mad: ...delgado olayıda kolpa demekki... |
ya gercekten gitsin... agactan cürük meyveler teker teker düsüyor.. cagdas...sergen...tümer |
ya beşiktaşın taraftar grubuna hitap eden bir sitenin böyle yalan haberler yayınlamasına çok kızdım valla nerden haber yapıyorlar bunlar, delgado gelmeyecek diye yazdılar şimdi nasıl inanayım ben o habere |
Türkiye`de Saat: 09:07 . |