![]() |
kartal haber balon haber, inanıp ta gaza gelmeyin.. |
yönetim aciklama yapmis. kaliyormus.. |
nezaman yapılmıs acıkla kaynak felan varmı |
Beşiktaş'ın genç futbolcusu İbrahim Akın, önümüzdeki salı günü Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Milli futbolcunun menajeri Mehmet Öztürk, son günlerde Trabzonspor'a gideceği yönünde adı spekülasyonlara neden olan İbrahim'in, Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu söyledi. Trabzonspor ile hiçbir görüşme yapmadıklarını kaydeden Öztürk, ''İbrahim, Beşiktaş'ta kalmak istiyor. Zaten Beşiktaş'la prensip anlaşmasına vardık. Önümüzdeki salı günü de sözleşmesi 3 yıl uzatılacak'' dedi. kaynak maraton.com.tr |
ibo kardeşim allah aşkına söyle bize forma bulduğun maçlarda ne yaptın,yerlerden kalkamadın yahu,,yanından adam geçse yelinden yere düşüyorsun güçlenmen lazım,,yoksa tabi forma giyemezsin bu takımda 34 lük sergen bile senden daha güçlü ayıp ediyosun...çok çalışıp formanı kap,sen çalıştıktan sonra tigana zaten verir sana formayı seni seviyoruz ama illaki gidecem diyorsanda yolun açık olsun HİÇ KİMSE BEŞİKTAŞIMDAN ÜSTÜN DEĞİLDİR ve unutmaki (sergen ve ahmet dursun,pascal hariç) bu takıma dönüşün olamaz bbunuda unutma ona göre hareket et,ilhan gibi ağlarsın sonra film yıldızı olurrsun.... |
simdi O Zaman Bu Haberleri Cikaranlarindaaa .. Neyse:d |
Gitsede kalsa da sunu belirtmek isterim ki, ilk geldigine sergiledigi performansla simdi sergiledigi performansla arasinda daglar kadar fark var. Yazik etti kendine... |
İbrahim Akın’dan Açıklama 01.06.2006 17:55 Futbolcumuz İbrahim Akın, bugün "kartalhaber.com" adlı internet sitesinde yayınlanan ve kendisine atfedilen "İbrahim Akın'dan Şok Açıklama" başlıklı haberi yalanladı. İbrahim Akın, haberde iddia edildiği şekilde Beşiktaşımız'dan ayrılmak gibi bir düşüncesinin kesinlikle olmadığının altını çizerken, "Adı geçen internet sitesinde yayınlanan ve benim ağzımdan çıktığı belirtilen ifadeler tamamen hayal ürünüdür. Ben kulübümde çok mutluyum ve Beşiktaş ile olan sözleşmemi uzatmak istiyorum" dedi. kaynak:[url]www.bjk.com.tr kartalhaber ne diye yalan atıyosun yahu,ayıptır günahtır:mad: ...delgado olayıda kolpa demekki... |
ya gercekten gitsin... agactan cürük meyveler teker teker düsüyor.. cagdas...sergen...tümer |
ya beşiktaşın taraftar grubuna hitap eden bir sitenin böyle yalan haberler yayınlamasına çok kızdım valla nerden haber yapıyorlar bunlar, delgado gelmeyecek diye yazdılar şimdi nasıl inanayım ben o habere |
Türkiye`de Saat: 16:33 . |