![]() |
????wiltord yada cisse???? bu takımın bu kadar genç futbolcuyla başarıyı yakalaması sadece şans sonucu olur çok genç ve tecrübesizler...beşiktaşımız için 5 futbolcu alsak avrupayı bile sallarız...hamit altıntop,mehmet topuz,denilson,delgado,(cisse veya wiltord) bu 5 i yeterrr...daha da almayın |
Alıntı:
bunlarin ikiside gelmez ya etmeyin koskoca carew bile geldi geri gitti ise yarayan oyuncu alalim lütfen |
daha mehmet topuzu alamıyoz 5 ini birden almamız hayal olur helede bu yönetim başımızdayken delgadoyu alabilsek bile çok şanslı sayacam kendimizi... |
Bİzİm YÖnetİmİmİzİn Akillanacagi Yok....bİz MaÇlardan AĞlayarak Eve Gİtmeye AliŞtik Nede Olsa.... |
Bİzİm YÖnetİmİmİzİn Akillanacagi Yok....bİz MaÇlardan AĞlayarak Eve Gİtmeye AliŞtik Nede Olsa.... |
Alıntı:
süper dedin ya kardes helal sana bak sen gör baska takim kapacak o oyuncuyuda ya bak bah buraya yaziyorum alamazlar bu oyuncuyu bunlar |
arkadaşlar beşiktaş onu alamaz bunu alamaz bence yanlış duşunuyosunuz biraz umutlu olun lutfentakıma böyle moral veremeyizki kıralını alırız işallah |
Alıntı:
kardes bizde diyoruz ya bu yönetim ezik oyuncudan baska oyuncu almiyor biz sanki istemiyormuyuz ama adamlar hala eziklerin pesinden serhat ve bilal fenerin genc oyuncusnun bunlarin hepsi komik ya biz delgadoyu istiyoruz |
wiltord lyon la 2 senelik anlaşma imzaladı cisse de pahalı geldi yönetime not olsun diye ekliim dedim |
Ucuz Olsa Bile Alamazlar Ya Adam Senelik Nekadar Para Ister |
Türkiye`de Saat: 16:39 . |