![]() |
Beşiktaş-Ç.rizespor http://www.futbolmerkezi.com/resimle...siktaslogo.jpg http://www.futbolmerkezi.com/resimle...zesporlogo.jpg Tarih:02 Ara 2007 saat:19:00(TSi) Stad:BJK inonu Hakem: |
takıma tam destek |
Takıma canı gonulden basarilar dilerim insallah 1-0 olsun bizim olsun alcaz maci |
kupada yenildik ama bu sefer rövanşı alacağız. |
tek temennimiz YENMEMİZ... |
1-0 olsun 3 puan bizim olsun.Biz iyi oynadığımız zaman bu takımın bize karşı koyabileceğine inanmıyorum... |
korkuya gerek yok alacağız bu maçıda güvenmek yeter biz beşiktaşlıyız pes edermiyiz |
seyircisiz maç ama ilk yarıda oynadığımız gibi oynarsak alırız |
futbolcular tam bir hırs küpü hep böyle olsunlar kolay kolay 3 puanı bırakmayız |
Çaykur Rize Hazırlıkları Başladı Şampiyonlar Ligi’nde Marsilya’yı 2-1 mağlup ederek Türkiye’ye büyük bir sevinç yaşatan Futbol Takımımız, gözünü Turkcell Süper Ligi’ne çevirdi. Siyah Beyazlılarımız, Marsilya karşılaşmasının ardından ara vermeden Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı. Sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş, Diatta, Gökhan Zan, Mehmet Yozgatlı ve İbrahim Kaş’ın yanı sıra dünkü maçta sakatlanan İbrahim Toraman, Cisse ve Koray Avcı çalışmada yer almadı. Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, kafa travması geçirdiği tespit edilen Cisse’nin hastanede müşehade altında tutulduğunu ve sabah taburcu edildiğini söyledi. Fransız futbolcumuzun durumunun iyi olduğunu belirten Optur, Cisse’yi bugünkü idmanda dinlendirdiklerini belirtti. Sağ arka adalesinde sertlik meydana gelen Koray Avcı’nın durumunun yarın netlik kazanacağını belirten Doktorumuz, sağ kasığında darbeye bağlı kas içi kanaması bulunan İbrahim Toraman’ın durumunun ise çekilecek MR’dan sonra netleşeceğini vurguladı. Marsilya karşısında 90 dakika forma giyen oyuncularımız, koşu çalışmasıyla antrenmanı tamamlarken, diğer futbolcularımız pas idmanının ardından küçük sahada yapılan çift kale maçla günü tamamladılar. Ayrıca Marsilya karşısındaki gollerimize imza atan Tello ve Bobo, kartal maketiyle birlikte gazetecilere poz verdi. Ekibimiz, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına yarın (30 Kasım) saat 17.00’da yapacağı idmanla devam edecek. |
rize maçı çok önemli bence kartalım ilk defa bu maçı farklı kazanacak. 3 - 0 olur diyorum.. |
inş bende yenı acıkta yerımı alıcam arkdaslar sızede sorum olcak ya bıletıxten bıletımı aldım benım kartım uyumsuz cıktı annemın kartıyla caktırmadan aldım bı baktım kart sahıbı kımlıgı olması lazım dedı bıletıx bıletıx uyelıgı benım adıma ne yapabılırım acaaba |
Beşiktaş ile Ç.Rize 25. kez Beşiktaş ile Çaykur Rizespor, lig tarihinde yarın 25. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip, ligde bugüne dek 24 kez karşılaşırken, bu maçların 15'ini Beşiktaş, 7'sini Çaykur Rizespor kazandı, 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Beşiktaş, rakip fileleri toplam 43 kez havalandırırken, Çaykur Rizespor ise 25 gol attı. İki takım arasında geçen sezon yapılan maçları Beşiktaş, Rize ve İstanbul'da aynı skorlarla 1-0 kazandı. Diğer yandan, Fortis Türkiye Kupası'nda bu sezon aynı grupta yer alan iki ekip arasında İstanbul'da yapılan maçtan Çaykur Rizespor 2-1 galip ayrıldı. İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR İki takım arasında İstanbul'da yapılan maçlarda da Beşiktaş'ın üstünlüğü bulunuyor. Siyah-beyazlılar, İstanbul'da yapılan 12 lig maçının 9'unu kazanırken, 2 kez yenildi, 1 kez de berabere kaldı. ''Kara Kartallar''ın İstanbul'da attığı 28 gole, Karadeniz ekibi 12 golle karşılık verebildi. Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında İstanbul'da yapılan lig maçları ve sonuçları şöyle: Sezon Tarih Sonuç --------- ---------- ----- 1979-1980 16.02.1980 1 - 2 1980-1981 27.12.1980 1 - 0 1985-1986 11.05.1986 4 - 1 1986-1987 22.03.1987 3 - 0 1987-1988 05.03.1988 3 - 1 1988-1989 12.11.1988 4 - 0 2000-2001 27.08.2000 2 - 1 2001-2002 03.11.2001 2 - 1 2003-2004 20.12.2003 5 - 3 2004-2005 21.11.2004 2 - 2 2005-2006 17.02.2006 0 - 1 2006-2007 07.04.2007 1 - 0 TARİHİ HEZİMET Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında 2000-2001 sezonunda Rize'de yapılan lig maçında siyah-beyazlı ekip tarihi bir hezimet yaşadı. Sezonun 20. haftasında, 11 Şubat 2001 tarihinde Rize'de yapılan karşılaşma siyah-beyazlı ekip açısından tarihe geçecek bir yenilgiye sahne oldu. Çaykur Rizespor, bu maçta güçlü rakibini 5-1 yenerken, bu sonuç Beşiktaş'ın, 50. yılını yaşayan Birinci Lig tarihinde, 5-0'lık Bursaspor yenilgisinin ardından en kötü 2. yenilgisi olarak tarihe geçti. |
RİZE'NİN AKLI BEŞİKTAŞ'TA!.. Çaykur Rizespor’un Kolombiyalı kalecisi David Gonzales, Beşiktaş maçında kaleyi iyi koruyacağına inandığını söyledi. Gonzales, yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor’da uyum sürecinde kendisine yakışmayacak maçlar oynadığını, fakat son haftalarda hem takımın hem de kendisinin çok daha iyi bir dönem içerisine girdiğini söyledi. Gonzales, formunu bulduğunu belirterek, "Uyum sürecini tamamen atlattım. Defansımızla az da olsa öğrendiğim Türkçe kelimelerle anlaşmaya çalışıyorum. Onların bana inanılmaz yardımı ve desteği oluyor. Her geçen hafta çok daha iyi işler yapacağız" dedi. Beşiktaş maçının zorluk derecesini bildiğini kaydeden Gonzales, "Kontrollü bir şekilde sahaya çıkacağız. Bizim olduğu kadar Beşiktaş için de zor olacak. Takım olarak artık çok iyi işler yapıyoruz. Çok az gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Beşiktaş maçında kaleyi çok iyi koruyacağıma inanıyorum" diye konuştu. -KÜRŞAT DUŞMUŞ- Kürşat Duymuş da, Fortis Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’a karşı oynadıkları maçı 2-1 kazandıklarını anımsatarak, "Ben de takımın galibiyetini katkıda bulunarak bir gol atmıştım. Ancak kupa maçları ile lig maçlarını birbirine karıştırmamak lazım. Biz kupa maçına çıkarken rahattık. Üzerimize baskı olmadan oynadığımız karşılaşmadan haklı bir galibiyet aldık" dedi. Ligde puana ihtiyacı olduklarını ifade eden Kürşat, şunları söyledi: "Beşiktaş ile çok zor bir maça çıkacağız. Rakibimiz, Şampiyonlar Ligi’ndeki Marsilya galibiyetinin ardından ligde de kazanıp üzerindeki kara bulutları tamamen dağıtarak iyi bir hava yakalamak istiyor. Biz de bu hafta kendi sahamızda kazanmayı başardık. Yine haftayı iyi bir sonuçla kapamak istiyoruz." Suat Usta ise Beşiktaş maçının kendileri için çok önemli olduğunu kaydederek, "Kazanmamız halinde üç puanın yanı sıra kendimize olan güvenimiz daha da artacak. Beşiktaş ile bu sezon kupada oynadığımız maçı kazanmıştık. İnşallah bu maçta da kaleden başlayıp defanstan en uç noktaya kadar en iyi şekilde oynayıp birbirimizle uyum içerisinde 3 puanı alıp çıkışımızı sürdüreceğiz" diye konuştu. |
Susiç: Beşiktaş’ı bir kez daha yenmek istiyoruz Muhammet KAÇAR / RİZE, (DHA) Çaykur Rizespor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş'ı mağlup ederek, Kasımpaşa maçı ile yakaladığı çıkışını sürdürmek istiyor. Yeşil-mavili takımın teknik direktörü Saffet Susiç, Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde elde ettiği galibiyet ile moral bulduğunu belirterek, "Pazar akşamı işimiz oldukça zor olacak. Beşiktaş’ı kupada yendiğimiz dönem çok kötü bir grafiği vardı. O dönem oynadığı dört maçını kaybetmişti. Ardından oynadığı iki maçta ligde Gençlerbirliği Oftaş ve Şampiyonlar Ligi’nde Marsilya’yı yendi. Bu galibiyetler sonrası oldukça moral depoladılar. Bu bizim işimizi daha da zorlaştırdı. Ancak Marsilya yorgunu Beşiktaş’ı kupada yendiğimiz gibi ligde de yenmek istiyoruz" dedi. Susiç, takım olarak galibiyetten başka bir düşünceleri olmadığını belirterek, “Eksiklerimiz var ama bunlara rağmen sahada kazanmak için mücadele edeceğiz. Rakibimizin gücünün farkındayız ama onlar da bizim gücümüzün farkına varacaklar. Bu maçtan alabileceğimiz üç puan bize önümüzdeki haftalar için bir umut ışığı olacaktır” diye konuştu. Öte yandan Çaykur Rizespor’da Beşiktaş maçı öncesi sakatlıkları bulunan Altan ve Anderson ile sözleşmesi gereği siyah beyazlı takıma karşı oynayamayacak olan Fahri bu maçta forma giyemeyecek. Yeşil mavili takımın Beşiktaş maçında mücadele edecek olan muhtemel 11’i şöyle: Gonzales - Gökhan, Suat, Kürşat, Ergün- Emrah, Cumhur, Leandro, Victoria- Riberio, Zafer. </B> |
Rize liyim ama BEŞİKTAŞIN yenmesini can gönülden isterim .İMŞANLAH alırız maçı.. |
yenmemiz gereken bir maç yenecegizde delgado şova herkes hazırlansın umarım ricardinyo oynamaz |
her turlu bu macı alcazzzz baska yolu yok zaten bundan sonra bızım ıcın oynamalılarr BEŞİKKKTAŞIIMM OLEEEYYY |
Türkiyedeki hiçbir maça kesin galip geliriz diye bakamıyorum artık...Defansta baki ile koray oynayacak.Orda fazla sorun olmaz.Ama önliberoda kim oyanayacak orası soru işareti.Tellonun olmamasıda büyük handikap.Yine maç öncesinde herşey aleyhimize işledi.Tek artımız o muhteşem taraftarın önünde oynamak ve delgadoylan bobonun formlarının üst seviyede olması...Zor maç olacağını düşünüyorum kazanırsakda bir farkla kazanırız diyorum...0-0,1-0,2-1 olasıklarından biriyle bitecektir yine... |
yenicez inaşllah,taraftarsız.. |
Kupanın rövanşını almamız lazım eksiklerin önemli olmaması lazım biz Beşiktaşız ve bu takımla marsilyayı yendik.. |
Arkadaslar kendi evimizde oynuyoruz,ligin zayif takimlarindan biiriyle oynuyoruz,ama buna ragmen rahat yeneriz diyemiyorum |
BEŞİKTAŞ'Turkcell Süper Lig'de yarın Çaykur Rizespor'u ağırlayacak Beşiktaş'ta, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle sıkıntılı bir dönem yaşanıyor. Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ve Olympique Marsilya galibiyetleriyle moral bulan siyah-beyazlılarda, yarınki maç öncesi 2 oyuncu cezaları, 4 oyuncu sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan 3 oyuncu hakkındaki karar ise akşam idmanın ardından verilecek. Sarı kart cezalıları Tello ve Cisse'nin yanı sıra sakatlıkları süren Gökhan, Diatta, Mehmet Yozgatlı ve İbrahim Kaş yarınki mücadele takımlarını yalnız bırakacak. Sakatlıkları bulunan İbrahim Toraman, Koray ve Serdar Kurtuluş hakkındaki kararın ise bu akşam yapılacak son idmanın ardından verilmesi bekleniyor. Bu oyunculardan İbrahim Toraman ile Serdar Kurtuluş'un da oynama olasılıklarının düşük olduğu, Koray'ın ise savunmadaki eksikler nedeniyle oynatılması için çaba harcandığı bildirildi. BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Zafer Önder İpek yönetecek.TA EKSİKLER CAN SIKIYOR!.. |
sanırım haberinz yok ama ceza kaldırıldı.. |
Alıntı:
|
genç fenerbahçeliler gençfenerbahçeliler |
Alıntı:
|
inşaallah yeneriz |
rizeyi üçleriz merak etmeyin bir gol delgadodan |
Maç seyircili oynanıcak ceza para cezasına çevrildi işallah bu maçıda taraftarın yardımıyla alıcazz |
ya gitmeyen biri yok mu? bana kapalı kombinsi versin biride bende kapalıdan izliyim ya:) |
sağlık sorunlarım yuzunden maça gıdemıyorum gıdecek tüm arkadaşlarıma sevgiler |
Alıntı:
bende bir cvp beklıyorum |
kartalım fark atsı akıllı futbol oynasın yeter |
bana kalırsa Beşikteş son oynanan marsilya maçından sonra açıldı. Bu aksam kaznacağımızı düşünüyorum.... |
TEK YOL GALİBİYET HADİ BEŞİKTAŞ |
1-0 olsun maç bizim olsun ama önümüzdeki maçlarda biraz olsun umutlanabilmek için ii de oynayalım |
Ah Be Beraber Kaldık!!! Beşiktaşımız1-Ç.rize 1 MAÇ BİTTİ. AH BE AH YENSEYDİK SÜPER OLACAKTI... sonuç bu olmamalıydı... http://www.karakartal.com/images/hab...nc143_0212.jpgSONUÇ BU OLMAMALIYDI! Beşiktaşımız, Turkcell Süper Lig'in 14. haftasının kapanış maçında İnönü Stadı'nda Ç.Rizespor ile berabere kaldı Beşiktaş 1-1 Ç.Rizespor Turkcell Süper Lig'in 14. haftasının kapanış maçında Beşiktaşımız, İnönü Stadı'nda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın gollerini Ç.Rizespor'dan 51. dakikada Leandro ve bizim golümüzü 72. dakikada Delgado attı. Lider G.Saray'ın 2 , ikinci sıradaki Sivasspor'un 3 puan kaybettiği haftada Ç.Rizespor maçında berbere kalarak, şampiyonluk yarışında büyük bir avantajı kaçıran takımımız puanını 25'e yükseltti. Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde Marsilya karşısında ilk 11'de oynayan Ricardinho'nun yedek başladığı maçta, Nobre 4 maç sonra ligde ilk 11'de forma giydi. Mehmet Sedef ise geride kalan 13 hafta sonunda ilk kez Turkcell Süper Lig'de forma şansı buldu. Nobre direğe takıldı Maça hızlı başlayan takımımız özellikle Bobo ve Nobre ile etkili akınlar geliştirdi. Nobre'nin bir topu üst direkten geri gelirken, attığı bir gol ise ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı. Delgado'nun orta alanda atakları yönlendirdiği maçta, Ç.Rizespor pozisyona girmekte zorlandı. Özellikle sol kanattan İbrahim Üzülmez ile etkili olmaya çalışan takımımız eline geçirdiği fırsatları kullanamadı. İlk yarı böylelikle golsüz sona erdi. Leandro'nun golü bizi ateşledi! İkinci yarıya da iyi başlayan takımımız hızlı çıktığı ataklarda defans bölgesinde açıklar vermeye başladı. Karşılaşamanın 51. dakikasında sağ kanattan kaçan Leandro, Baki'nin yanından hızla ceza alanına girip, Rüştü'nün de kaleden çıkmasıyla topu ağlara gönderdi. Bu golle 1-0 öne geçen Ç.Rizespor kendi alanına gömüldü. Siyah-beyazlı takımımızı ise adeta bu gol ateşledi. Değişiklikler ve muhteşem gol! Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam karşılaşmanın 62. dakikasında Mehmet Sedef'in yerine oyuna İbrahim Akın'ı aldı. Akın'ın girmesiyle oyun hareketlendi ve takımımız ataklarını sıklaştırdı. Delgado'nun da iyi oyunuyla özellikle göbekten rakibi delmeye çalışan takımımızın bütün atakları, adeta etten bir duvardan döndü. İbrahim Akın'ın uzaktan şutlarla etkili olduğu dakikalarda Nobre'nin yerine Batuhan'ı oyuna dahil eden Ertuğrul Sağlam değişikliklerinin meyvesini karşılaşmanın 72. dakikasında aldı. Soldan gelişen atakta İbrahim Üzülmez'in ceza sahası dışına çevirdiği topa muhteşem bir vuruş yapan Delgado takımımıza beraberlik golünü kazandırdı. Çok yüklendik ama galibiyet golünü bulamadık Beraberlik golünü ardından galibiyet için yüklenen Beşiktaşımız özellikle sol kanattan etkili olmaya çalıştı. Delgado'nun oyunu bir virtüöz gibi yönlendirdiği ataklarda Ç.Rizespor kalecisi Gonzalez başarılıydı. Karşılaşmanın 84. dakikasında teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Serdar Özkan'ın yerine Burak'ı oyuna alarak son kozunu da kullandı. Burak'ın girmesiyle dalga dalga Ç.Rizespor kalesine gelmeye başladık. Karşılaşmanın 87. dakikasında sağ çaprazdan ceza alanına girerken Burak'ın yaptığı vuruşu, kaleci Gonzalez zorlukla çeldi, ama dönen topa dokunan oyuncumuz olmayınca bir golden olduk. Daha sonraki dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi. |
sonuç bu olmamalıydı... http://www.karakartal.com/images/hab...nc143_0212.jpgSONUÇ BU OLMAMALIYDI! Beşiktaşımız, Turkcell Süper Lig'in 14. haftasının kapanış maçında İnönü Stadı'nda Ç.Rizespor ile berabere kaldı Beşiktaş 1-1 Ç.Rizespor Turkcell Süper Lig'in 14. haftasının kapanış maçında Beşiktaşımız, İnönü Stadı'nda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın gollerini Ç.Rizespor'dan 51. dakikada Leandro ve bizim golümüzü 72. dakikada Delgado attı. Lider G.Saray'ın 2 , ikinci sıradaki Sivasspor'un 3 puan kaybettiği haftada Ç.Rizespor maçında berbere kalarak, şampiyonluk yarışında büyük bir avantajı kaçıran takımımız puanını 25'e yükseltti. Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde Marsilya karşısında ilk 11'de oynayan Ricardinho'nun yedek başladığı maçta, Nobre 4 maç sonra ligde ilk 11'de forma giydi. Mehmet Sedef ise geride kalan 13 hafta sonunda ilk kez Turkcell Süper Lig'de forma şansı buldu. Nobre direğe takıldı Maça hızlı başlayan takımımız özellikle Bobo ve Nobre ile etkili akınlar geliştirdi. Nobre'nin bir topu üst direkten geri gelirken, attığı bir gol ise ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı. Delgado'nun orta alanda atakları yönlendirdiği maçta, Ç.Rizespor pozisyona girmekte zorlandı. Özellikle sol kanattan İbrahim Üzülmez ile etkili olmaya çalışan takımımız eline geçirdiği fırsatları kullanamadı. İlk yarı böylelikle golsüz sona erdi. Leandro'nun golü bizi ateşledi! İkinci yarıya da iyi başlayan takımımız hızlı çıktığı ataklarda defans bölgesinde açıklar vermeye başladı. Karşılaşamanın 51. dakikasında sağ kanattan kaçan Leandro, Baki'nin yanından hızla ceza alanına girip, Rüştü'nün de kaleden çıkmasıyla topu ağlara gönderdi. Bu golle 1-0 öne geçen Ç.Rizespor kendi alanına gömüldü. Siyah-beyazlı takımımızı ise adeta bu gol ateşledi. Değişiklikler ve muhteşem gol! Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam karşılaşmanın 62. dakikasında Mehmet Sedef'in yerine oyuna İbrahim Akın'ı aldı. Akın'ın girmesiyle oyun hareketlendi ve takımımız ataklarını sıklaştırdı. Delgado'nun da iyi oyunuyla özellikle göbekten rakibi delmeye çalışan takımımızın bütün atakları, adeta etten bir duvardan döndü. İbrahim Akın'ın uzaktan şutlarla etkili olduğu dakikalarda Nobre'nin yerine Batuhan'ı oyuna dahil eden Ertuğrul Sağlam değişikliklerinin meyvesini karşılaşmanın 72. dakikasında aldı. Soldan gelişen atakta İbrahim Üzülmez'in ceza sahası dışına çevirdiği topa muhteşem bir vuruş yapan Delgado takımımıza beraberlik golünü kazandırdı. Çok yüklendik ama galibiyet golünü bulamadık Beraberlik golünü ardından galibiyet için yüklenen Beşiktaşımız özellikle sol kanattan etkili olmaya çalıştı. Delgado'nun oyunu bir virtüöz gibi yönlendirdiği ataklarda Ç.Rizespor kalecisi Gonzalez başarılıydı. Karşılaşmanın 84. dakikasında teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Serdar Özkan'ın yerine Burak'ı oyuna alarak son kozunu da kullandı. Burak'ın girmesiyle dalga dalga Ç.Rizespor kalesine gelmeye başladık. Karşılaşmanın 87. dakikasında sağ çaprazdan ceza alanına girerken Burak'ın yaptığı vuruşu, kaleci Gonzalez zorlukla çeldi, ama dönen topa dokunan oyuncumuz olmayınca bir golden olduk. Daha sonraki dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi. |
çok yazık oldu çook... |
Türkiye`de Saat: 08:00 . |