![]() |
Insallah dedikleri gibi iyi yabanci transferi yaparlar da bu para da güme gitmez. |
para krizi nin oldugunu bende cok inanmıyorum ancaak,bu yönetimin cokda işbitirici olduguna inanmıyorum,sırf fenere kızıp işimize yaramayacak adamlara yönelip öfkeyle kalkan zararla oturur gibi en bilinen bir tecrübeden yoksun hareket edebilirler.. |
Besiktas sen bizim herseyimizsin! Simdi destek zamani |
delgadoyu alamayan adam nasıl Cisse ,wıltord gibiyıldızları getırecek sasıyorum.sen dalgadoya 3 mılyon veremıyosan hiç bosuna gitme isviçrelere yazık ucak para bıletlerine yazık oraya gidip tatıl yapıyosunuz .kulümün serdar bilgili doneminde 15 mılyon dolar borcu vardı.sözümüz sana baskan sizde ısterse 100 mılyon dolar para olsun siz gene bu takıma eski fb.gs. getirirsin bu işi bılmıyosunuz bare tıganaya engel olmayın.kalkıp wigandan robertsi alıyosunuz tıganadan habersiz iş yapıyorsunuz.cordoba yaslı dıyosunuz gonderelim 32 yasında diyosunuz yerıne 33 yasındaki renje getiriyosunuz yazıklar olsun istifa baskan |
Alıntı:
|
hergün başka bişey buluyorlar her söylenene inanmayalaım.. |
ya varya yeri geldimi hepimiz destek olalım diyoruz camiada birlik olması için sürekli destek verelim diyoruz ama en ufak bi kıvılcımda bile bazen hiç bişey bilmeden eleştiriyoruz kardeşim beşiktaşın borcunun olduğu bilinmeyen bişey deyilki zaten hepimiz biliyoz kulübün borçlu olduğunu yani bi internet sitesin de böle bi haber var diye hepimiz çıkmışız yok şöle yok böle ya biraz sabır daha sezon başlamadı yahu daha trasnferler bile tam olarak bitmedi neyin eleştirisi bu anamadım. |
kim diyo para yok diye ner kadar cok seviyolar beşiktaşı kötulemeyi gs nasıl şanpiyon oldu paraylamı uyanın ya |
Arkadaşlar Kartal Haber Com Haberlerinin Yarisindan Fazlasi Yalan Cikiyor Beklemekte Fayda Var.serdara 1 Milyon Dolar Veren Yönetim Nasil Oluyorda Nakit Sikintisina Düşer.demirören Nakitte Sikinti Oldumu Aninda Halleder. |
bikere tömere vereceğimiz paradan kar ettik bence artık yabancı futbolcuyu daha rahat alıcaz |
Türkiye`de Saat: 07:00 . |