![]() |
yildirim Demirören:beşiktaş'ta Hiç Bir Zaman Para Problemi Olmaz. |
asparagas haber... hayatta öle bişi olcagna inanmam... para çoook bizde |
Alıntı:
para çok mu? hisse satışından gelecek 22milyon la transfer düşünülüyo. delgado ve dallama takımı 1.2 milyon eurodan başlayan bonservis bedelini ne ara 6 milyon euroya çıkardılar ben anlamadım! şimdi 3 milyon verelim alalım diyen arkadaşları görüyorum forumlarda. O milyonlar nasıl kazanılıyo hesaplayanınız varmı arkadaşlar? neyse 3 milyon euro verip alırsak artık ben bile sevinicem. nede olsa 6 milyon eurodan düştüler dimi:cool: |
arkadaşilar bu haberleri getirmeyin ne anlıyosunuz bundan cözemiyorum ben gs paraylamışanpiyon oldu |
Şu ezik medyasının gazına gelmemeyi ne zaman öğreneceksiniz çok merak ediyorum arkadaşlar. |
adu ben ogrendim ama bakıorum aramızda hala ogrenemeyen arkadaslarımız war :) |
Beşiktaş'ta para krizi Beşiktaş Yönetim Krulu'nda yaşanan para krizi nedeniyle Delgado ve diğer yabancı oyuncu tranfserleri ertelendi. Yönetim Kurulu, Delgado'nun peşin para istemesi üzerine nakit para arayışına girdi. Uzun süreden bu yana maddi kriz yaşan Yönetim Kurulu, bir bankadan 10 milyon dolar kredi çekmek için harekete geçti. Bazı bankaların krediyi vermemesi üzerine yöneticiler büyük sıkıntı yaşadı. Beşiktaş camiasının önde gelen bir ismi kredinin bulunması için büyük çaba harcadı ve krediye dün onay çıktı. 10 milyonluk kredinin en geç Pazartesi günü kulübün kasasına girmesi bekleniyor. yönetiem bu para gelir gelmez yabancı transfer çalışmalarına hız verecek. |
emre kardeşim bu haberlerin beşiktaşımıza faydası yok gs paraylamı şanpiyon oldu |
|
Türkiye`de Saat: 16:08 . |