![]() |
Sergen sürprizi Başkan Yıldırım Demirören ve İkinci Başkan murat Aksu ile dün biraraya gelen Tigana'nın Sergen için, "Ben Sergen'in yeteneklerini tartışmıyorum. Ancak ondan ondan verim alabilir miyim, takımdaki disiplini bozar mı diye ciddi ciddi düşünüyorum. sergen'le maç başına yapılacak bir anlaşmaya karşxı çıkmam" dedi. Bu sözler üzerine Başkan Demirören'in 1-2 gün içinde Sergen'le biraraya geleceği öğrendi. Bursaspor Başkanı Levent Kızıl'ın teklifini kabul eden Sergen de Beşiktaş'ta kalmak istediğini açıkladı. kaynak:kartalhaber.com hadi be sergeni tut be beşiktaş:) |
ya sergeni bırakmasınlar ya allah aşkınaaaaa |
segenin bu taraftara borcu var... kalsın ve onu ödesin... |
sergen bizimdir bizim kalacak. Bu sezonun en süper transferi sergen olacak..!! Kimse halktan üstün değildir.. Halkımız ve tüm Beşiktaş camiası sergeni istiyorsa... ki deliler gibi istiyor. Sergen de BJK da kalacak ve biz yine onun formaları ile koşacağız stadlara. Sergen aşkı bambaşka..! |
Sergen kalsin.... |
tumer varken sergen gidiyordu simdi tumer gidince sergen kaliyor yanlis olur... delgado gelsin, gerisi naparsa yapsin |
Sergen Senin Varliin Yeter Bu Takimaaaaaaaa |
Takımı bolmeyecekse doğru düzgün oynayacaksa kalsın |
FUTBOLU CİDDİYE ALMAYAN , MAÇ BAŞI PARAYI KABUL ETMEYEN FUTBOLCU ESKİLERİ LÜTFEN YAKAMIZDAN DÜŞÜN BU TAKIMIN HUZURA İHTİYACI VAR... |
Gel Kaptan,Gerçek kaptan,eziklere tak,tümöre futbol öğret kaptan |
En BÜyÜk Fenerlİden Daha Çok ÇaliŞacakmiŞ DoĞru Cordobayi Medya ÖnÜne Atarken BaŞlamiŞti ÇaliŞmalara Allah Belani Versİn TÜmer |
abi kusura bakmayın ama yarın tümer gıbı para için g.tunu satacaksa s*ktır olsun gıtsın |
Alıntı:
|
|
sergen bjk için bitmiştir. tigana için söylediği sözlerden sonra hala BJK'de kalacaksa yukarıdaki resimden bir tane daha sergen için yapmanız gerekir. |
Sergen Kalmali. Arkadaşlar. Birileri Bu Işi Bitirmeli |
segen falan hikaye yeter artık emekliliği gelmiş adamlardam medet ummayalım bize yeni ilhan mansız lar pascal noumalar nihat kahveciler lazım gerisi hikaye kardeşler... |
beşiktaşı beşiktaş yapan taraftarın büyüklügüdür tarftar sergeni istiyor gerisi yalan |
bu saatten sonra sergenden bu takıma hayır gelir mi gelmezmi belli değil. ama ben de çoğu taraftar gibi sergenin beşiktaşımızda kalmasını istiyorum. aslında en iyisi jubilesini yapmasıydı ama madem yapmıyo otursun kulübede etliye sütlüye karışmadan tigana ne zaman görev verirse çıksın oynasın. |
sergen hiç biyere gidemez . sergen bir bjk efsanesidir. |
Selam Olsun Alıntı:
niye bazı seyleri gormezden geliyorsunuz bi turlu anlamıyosunuz adam zamanında eziklerde de oynadı gaysede tese de istanbul sporrda bize yaptıgı el kol hareketleri nasıl unutulur hem bize kendi istedigi zaman oynayacak degil BESIKTAS ımız için oynayacak adam lazım ADAM eli seyinde top kosturan arasıra top oynayan geri kalanı yatan bi adam degil sinan engin ne diyodu sergeni idmana cıkarabilmek icin cebimden para verirdim bumudur profesyonellik bumudur futbolculuk RIZA hocamızın arkasından konusan delikanlı seddat peker davasında adı gecen agır abi ben boyle bir sey istemiyorum adam gibi top oynayacak her mac cıkıp ter dokecek BESIKTAS ımız için savaşacak KARTAL lar gormek istiorum yazdıklarım beni baglar kimse adına konusmuorum ama sergeni de artık bu takımda gormek istemiyorum ..... selamlar olsun cumle BESIKTAS lılara |
SERGEN her ne kadar BJK mizin sembolü ise de TÜMER in yaptığının aynısını o da yaptı hem de en iyi olduğu zaman TÜMER gibi 33 yaşında değil.... |
Sergen Bitmişti.. Sergen Zaten Bitmişti Sadece Fenerbahçe Maçında Çıkıp Oynuyordu.. Tamam Fenerbahçe Maçları Bizim İçin Çok Önemli Takımda Ruhu Olan Birilerinin Olması Çok Güzelde Bunu Artık Genç Ve Gerçek Beşiktaşlılarla Gerçekleştirmek Gelecek İçinde Şimdiki Zaman İçerisindede Daha İyi Olacak Düşüncesindeyim. Çünkü Beşiktaş Ligde 34 Maç Her Sene Avrupada (Ortalama) 8-10 Maç Ve Türkiye Kupasında 7-8 Maç Oynayan Bi Takım Hiç Bir Futbolcu Tüm Maçlarda Sırtlayamaz Ama Genç Futbolcu Yorulmaz Genç Futbolcu Daha Çok Koşar Yeni Sergenler Pascallar Yetişebilir.. |
Sergen göndermesinler ama kadroyada almasınlar ama kalsın onun sıcaklıgı yetiyo...Nefesini hissetmek bile bizi rahatlatıyo güven hissi uyandırıyo.. |
arkadaşlar profosyenellikte duygusalıga yer yok biz karşılıksız onlar karsılıklı seviyo fark bu |
Beşiktaş'ta Sergen'e dönüş Beşiktaş’ta Tümer Metin’in Fenerbahçe’ye gitmesinden sonra gözler, takımın diğer yıldızı Sergen Yalçın’a çevrildi. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Jean Tigana’nın bu gelişmeler üzerine daha önce takımında istemediği Sergen konusundaki kararını değiştirdiği ve ondan yararlanacağını söylediği öğrenildi. Tümer kayıp değil Fransız hocanın önceki gün sportif direktör Erdil Arpacı aracılığıyla ikinci başkan Murat Aksu’ya mesaj göndererek, "Sergen’i istiyorum. Onunla yeniden anlaşmaya varılması yerinde bir karar olur" dediği ifade edildi. Tigana’nın F.Bahçe’ye imza atan Tümer için ise, "Gitmesi bizim için kayıp değil" yorumunu yaptığı öğrenildi. Kaynak : Hürriyet |
Bence adam gibi oynayacaksa bir maç oynayıp 5 maç yatmayacaksa kalsın yoksa gitsin biz kimsenin nazını çekemeyiz |
Ya GeÇİn Artik Bu Sergen Mevzularini Bu Ne Ya 10 Senedİr Sergen Sergen Baydi Artik Yenİ Heyecanlar Lazim Bİze |
Sergen Transferi Rota Sergen'e döndü Beşiktaş’ta Tümer Metin’in Fenerbahçe’ye gitmesinden sonra gözler, takımın diğer yıldızı Sergen Yalçın’a çevrildi. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Jean Tigana’nın bu gelişmeler üzerine daha önce takımında istemediği Sergen konusundaki kararını değiştirdiği ve ondan yararlanacağını söylediği öğrenildi. Tümer kayıp değil Fransız hocanın önceki gün sportif direktör Erdil Arpacı aracılığıyla ikinci başkan Murat Aksu’ya mesaj göndererek, "Sergen’i istiyorum. Onunla yeniden anlaşmaya varılması yerinde bir karar olur" dediği ifade edildi. Tigana’nın F.Bahçe’ye imza atan Tümer için ise, "Gitmesi bizim için kayıp değil" yorumunu yaptığı öğrenildi. Kaynak: Hürriyet ben tigananın kararından döneceğini pek sanmıyorum ama bakalım ne olacak. |
bizim için kayıp değil tabiiki,tümer düşünsün neler kaybettiğini,aslında bunuda geçiorum,inönüde güzel şeyler kazanıcak:) |
benc de artık bu kararı bekliyorduk.tümer sayesinde sergen i kazandık.sağol tümer... |
Insallah Sergen döner ama bence Tigana kararindan vazgecmez.:( |
tigana en iyisini yapmıs ne dıyeyim sergensiz asla olmaz |
haklısın kardeşim inönüde çok şeyler kazanacak,,gelebilirse tabi:) |
lütfen bi oyun kurucu alın(delgado) ve bu kadar genç oyuncu aldığınız dönemde onlara kötü örnek olucak bu sergeni gönderin..zmnında giderken parası hazırken başka takımlarda bu kadar beşiktaşlılığını görmedik..bu sefer talibi yok Beşiktaşlı sergen oluverdi..Kusura bakma sergen efendi YEMEZLER!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
çok doğru sölüyorsun |
ya sergen gelsin isterse tigana oynatmasın ama gelsin sonra bi maç jubile yaparız herkes yoluna ondan sonra adamın kaç sene beşiktaşta emeği war böle atmak ayıp bence... |
bence tigana söyledigi sözden geri dönmez sergen gelmez sergen bir repörtaj da kendiside dedigdi artik sira genclerde bizden is gecti diye yani gelemz insallah ;) |
bence sergenin geri gelmesi büyük bi yanlış olur. bu saatten sonra tiganayı dinlermi bu adam. takımda ikilik çıkarır. tümör gitti bari sergen gelsin anlayışı çok yanlış olur. umarım geri gelmez. |
Türkiye`de Saat: 15:57 . |