![]() |
arkadaslar ben kesinlikle guveniyorum...bizim yonetim patlatacak bombayi...biraz sabretmemiz gerekiyor...bencede delgado ve mavuba olabilir...delgadonun transferi bile mukemmel olur...besiktasimiza yakisan olsun onemli olan o... |
ya bombasız olurmu.bende güveniyorum.sessiz ve derinden.herkes sadece delgado yüzünden biraz tereddütlü ama 2 sene bekledik sabrettik az kaldı arkadaşlar biraz daha sabır... |
hadi bakam su imzalarda hayirlisiyla bi atilsa cok daha iyi olacak bu arada hepninzi selam |
inşallah doğrudur |
ARKADASLAR BIRAZ ARASTIRDIM BARCELONA HAMANI ISTIYORMUS EGER O OYUNCUYU ALAMAZLARSA BU OYUNCULARDAN BIR ALMAK ISTIYORLARMIS Edú (Arsenal London), Alessio Tacchinardi (Juventus Turin) Rio Antonio Mavuba (Girondins Bordeaux). |
bekleyip görecez |
İnŞ Kisa Zamanda İmzalar Atilirda ÖĞrenİrİz Kİm Olduklarini... |
bahsettiği adamın mavuba ve delgado heralde.. aklıma başka fransız ve arjantinli gelmiyo :D |
bekleyelim bakalım kim gelecek. ama dedikleri gibi delgado ve mavuba gelecekse ikiside takımımıza çok şeyler katacaktır. yönetim elini çabuk tutsa iyi olur barcalenoda mavuba için devredeymiş. |
arjantinlinin delgado olduğu zaten belli. umarım bahsi geçen fransız mavubadır. işte o zaman süper transferler olur. iki kanadada iyi topçular alınırsa kimse bizi tutamaz. |
Türkiye`de Saat: 09:22 . |