![]() |
Iki Bomba Transfer Tamam dün akşam sky turk te iki futbolcunun transferinin bitirildiği anlaşma sağlandığı söylendi,ama muhabir isim vermedi sadece biri arjantinli onuda zaten biliyorsunuz dedi,diğeride tribünleri ayağa kaldıracak savunmanın önünde oynayan fransız dedi.Yönetim bunları açıklamalarını istememiş fiyatları artmasın die.Bakmayın siz bence yönetim bombaları patlatcak ama fırtına öncesi sessizlik var. |
bekliyoruz bakalım |
acaba DELGADO İLE MAVUBA yı mi aldık.işallah doğrudur black,dediklerin:) hadi be yönetim bu sefer güldür yüzümüzü lütfen yaaa... |
Bu Iki Oyuncu Alindiysa Varya Helal Olsun Derim YÖnetime Ama Beceremezler Ya Ama Olur Insallah |
doğru dün bayağı bahsetdiler çünkü |
herkes bişey diyor ama ne gelen var ne giden hayırlıs bakalım |
savunmanın önünde ve fransız olan tek birşey biliyorum o da RİO ANTONİO MAVUBA |
Ya Insallah Olur Ya Ben Biraz Fransiz Basinin Arastirayin Bilgilerini Buraya Sunarim Arkadaslar |
DELGADO VE MAVUBA SUPER OLUR BIDE JASON ROBERTS GELDIMI KIMSE TUTUMAZ BIZI..... |
büyük besiktas yolda!!! yönetim insallah bu sene yüzümüzü güldürecek |
arkadaslar ben kesinlikle guveniyorum...bizim yonetim patlatacak bombayi...biraz sabretmemiz gerekiyor...bencede delgado ve mavuba olabilir...delgadonun transferi bile mukemmel olur...besiktasimiza yakisan olsun onemli olan o... |
ya bombasız olurmu.bende güveniyorum.sessiz ve derinden.herkes sadece delgado yüzünden biraz tereddütlü ama 2 sene bekledik sabrettik az kaldı arkadaşlar biraz daha sabır... |
hadi bakam su imzalarda hayirlisiyla bi atilsa cok daha iyi olacak bu arada hepninzi selam |
inşallah doğrudur |
ARKADASLAR BIRAZ ARASTIRDIM BARCELONA HAMANI ISTIYORMUS EGER O OYUNCUYU ALAMAZLARSA BU OYUNCULARDAN BIR ALMAK ISTIYORLARMIS Edú (Arsenal London), Alessio Tacchinardi (Juventus Turin) Rio Antonio Mavuba (Girondins Bordeaux). |
bekleyip görecez |
İnŞ Kisa Zamanda İmzalar Atilirda ÖĞrenİrİz Kİm Olduklarini... |
bahsettiği adamın mavuba ve delgado heralde.. aklıma başka fransız ve arjantinli gelmiyo :D |
bekleyelim bakalım kim gelecek. ama dedikleri gibi delgado ve mavuba gelecekse ikiside takımımıza çok şeyler katacaktır. yönetim elini çabuk tutsa iyi olur barcalenoda mavuba için devredeymiş. |
arjantinlinin delgado olduğu zaten belli. umarım bahsi geçen fransız mavubadır. işte o zaman süper transferler olur. iki kanadada iyi topçular alınırsa kimse bizi tutamaz. |
Bencede Mavuba Ve Delgado |
Ahh Keskem Keske Ikiside Daha Kac Yasindaki Ya Keske Gelseler Ya |
aldılarsa nie açıklamıolar bugün her yerde delgadonun artk çok zor olduu yazıodu.. inş oyalanmıyoruzdur |
işaallah beşiktaşıma en iyileri laik |
delgado fransız da Makalele olmasın |
makalelede olurda bu mavuba kardeş |
mavubayi dünya devleri istiyor arkadaslar arsenal cok istiyormus yani bakalim ne cikacak ortaya ama tigana faktörü var ortada |
işallah hadi bakalımm bekliyoruz artık bombalar patlasın tabi |
gürcan baba senin elemanı aldılar eğer bu haber doğruysa. Mavubadır kesin :) |
mavuba gelirse acayip iyi olur ha bu isimler iz kaybetmeye yönelik de olabilir tigana ya güveniyorum |
yok abi bu defa çok ümitlenmicem. hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. |
ya iki futbolcuyu da orta sahaya almak bence tam saçmalık olur delgado,sol kanat ve bire kaliteli forvet lazım bize... |
ya iki futbolcuyu da orta sahaya almak bence tam saçmalık olur delgado,sol kanat ve birde kaliteli forvet lazım bize... |
nediyelim inşallah olur umutla bekliyoruz |
Alıntı:
|
Arjantinli Delgado ama Fransiz bence Kapo |
ARKADASLAR BU IKI FUTBOLCUYU BEN DAHA ONCE NE IZLEME FIRSATIM OLDU NEDE ISIMLERINI DUYDUM:confused: O YUZDEN YORUM YAPMIYCAM AMA FORUMDAKI HERKES TANIYO GALIBA ,BEN BIRAZ CAHIL KALMISIM :D O YUZDEN SIZE VE YONEYIME GUVENIYORUM:rolleyes: .... INSALLAH GELIRLER VE BASARILI OLURLAR ......... |
beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur beşiktaşlı olmayanlar o.... ç.... |
Mavuba kesin alinicak eminim ama Delgadonun alinmasi konusunda süphelerim var. |
arjantinli kesin delgadodur ama fransız kim meçhul kapo yada mavuba olabilir |
Türkiye`de Saat: 05:02 . |