![]() |
BaŞkan SÖyledİklerİnİ Yaparsan Yirtarsin |
basin ben sana ne diyeyim o calistirdigini adamlara verdigin para yazik pires imza atali aylar oldu |
bu haber de bomba pires daha bu sene villareal e imzaladı bu haberide gecinizz |
yaw, yeni haber filan istemiyoruz...GERCEK haber istiyoruz artik! |
vallahi bimem, bence süper dedinmi 10 milyon $ dan baslar, bu da olmayacagina göre bosuna heveslenmeyelim, biz iyiye de razi olduk artik... |
biri delgado da ikinci si kim acaba ? bence sallıyo yine demirören :D |
ne yapalim alistik galiba piresi dee villarealdan almak istiyor hehe ;) |
hasta ettiler insani artik !!! http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_31.gif |
Bu ne ya pires nerden çıktı ya adam villareale gitti dötünüzden haber uydurmayın delgado ok de pires balon |
ya bu basın beni delirtiyo ya ne piressi yalan haberler |
pires yazdıklarına göre yalan haber belli :) |
ya pires villereal e gitti bile...ayrıca süper yabancı dedikleri delgado ise gülerim vallahaaa...ama delgadonun yanına 2 süper yabancı alacaklarsa o zman farklı |
Bence savunmanın önünde oynayan fransız "Olivier Dacourt" olabilir. |
hurrıyet sırf yalan zaten pires de imzaladı bildigim kadarıyla |
inşallah gelirler ve güzel bir beşiktaşımızı izleriz bu sene rahat rahat gerilerek |
ewet arkadaşlar doğru zölüosunuz biri delgado olmalı diğeride mavuba olursa bu takım çoşar |
hani delgado nerde yaaaa=?? |
delgado bile bu gidisle hayal olacak gibi...helal olsun bizim yönetime, ancak bu kadar becerikli olunabilir...http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_46.gif |
Kalou Bonaventure Kalou'nun da sözleşmesi sona ermiş yani serbest. Sağ açık ve forvet oynuyor. Hatırlarsanız Feyenoord tayken Hooijdonk un yanında müthiş bir performans sergiliyordu. Çok güçlü ve hızlı bir oyuncu. Son oynadığı takım Paris SG. Bize çok yararlı olabilecek bir oyuncu, duyurulur. Fildişi Sahillerinin Dünya Kupası kadrosunda bulunuyor. Bu adam Jason Roberts'a 5 çeker. (Chelsea'ye transfer olan Kalou, Salomon Kalou bu değil) vollst. Name:Bonaventure Kalou geboren am:12.01.1978 geboren in:Oumé, http://www.weltfussball.com/bilder/flaggen/78.gif Fildişi Nationalität:http://www.weltfussball.com/bilder/flaggen/78.gif Fildişi Größe:182 cm Gewicht:77 kg Oynadığı Takımlar: PSG 2005-2006 Auxerre 2003-2005 Feyenoord 1998-2003 |
ins dogrudur |
yonetım yuzumuzu kuldur alnımız acık olasalım artık sallamak ıstıyoz< bayraklarımızı |
ya arkadaslar sıze bır ısım soylıcem.bu ısmı yonetıme soylemek ısterım ama nasıl ulasyırcagımı bılmıyorum.2 yıl once danımarkanın zannedersem kopenhag takımında oynuyordu ve bız bu adamı ıstemıstık.sonra ne oldu yattı.sımdı almanyanın armınıa bıelfıeld takımında oynuyor.ulkesını bılmıyorum zencı sarı boyalı saclı.yattara tarzında ama ondan daha suratlı.ZUMA ısmımuthıs bı adam sag kanatta.sol kanata hertada oynayan gılberto bunuda yakından bılıyorum cok macını seyrettım.nobrenın yanına roberts muthıs.bu ıkı kanat bu ıkılıye cok gol attırırlar.delgado da cok ıyı bılıyorum.ama ZUMA superrrr.lutfen kulube yakın bırılerı bu ısmı ulastırsın |
hayırlısı yaa:D |
Mavuba Denilson Delgando |
ya şu Delgadoyu olsun alın artık yeter daha ne kadar oyalayacaklar bizi.Bence diğer fransız Kapo dur.Çünkü Mavubayı çok büyük kulüplerin istediği söyleniyor. |
arkadaslar insallah delgado ve mavubayi aliriz,sanli kartali kimse tutamaz |
Simdi bu 22 yasinda ki 6.5 milyon Euroluk Mavubayi bize yar edecekler öyle mi ?? Hadi bakalim..Umarim öyle olur.. Gelecekte parasal acidan isimize yarayacak yegane futbolculardan olur . |
ya ne bomba transferi yaa başımızda bu yönetim varken zorr hemde çok zor bize 3 tane yıldız futbolcu lazım ...yok yıldız futbolcu türkiyeye gelmiomuş ya fener nasıl getirio kardeşim sende bastıracaksın parayı getireceksin eğer bu sende başarılı olamazsa yönetim mecbur eli mahkum gidecekkkkkk...daha seçilemezlerr 3 senedir bize cehennem hayatı yaşatıo demirören!!! |
Alıntı:
|
ya bastırsınlar parayı alsınlar..zaten forma satışından çıkartırlar o parayı... |
arkadslar delgado transferi tamamdır hepimize yeni 10 numaramız hayırlı olsun arjantinde yeni aimar olarak anılan bi adamı aldık hatta ondan daha da istikrarlısını besiktasmıza hayırlı olsun...;) |
imza atilmadan inanmamm benn hep oyle diolar sonra bisey yokkk gwelsinlrr umraniyeye imza atsinlar oyle inanalimm |
valla bi kıpırdamaya başladı ortalık baya ama hadi hayırlısı |
İnşallah BEŞİKTAŞIMIZA hayırlı olurlar |
Umarım BEŞİKTAŞ için iyi olur. |
Kimi alıyoruz bu iki bomba transfer sizce kim? |
Delgado internetlere düşmedi doğru mu bu? |
keske zigiçi alsak varya 30 gol kafadan garantiii be ahhh aahhhhh |
kardeşim ağzınızdan bal damlıyo yaaaaaaaaaaaa............ |
Türkiye`de Saat: 07:43 . |