![]() |
Hade hayırlısı olsun bakalım biri %100 Delgado diğeride Mavuba bence...ins iyi birileri olur... |
delgado gelmiyo fransız kapo mavuba fln olabilir ama fransız vatandaşı fil dişili didier drogbada kiralık gelebilir |
fenere yeni bir darbe vurmalıyız Inşaallah Harika Transferler Yaparizda Artik Takimimizin Oyunuyla Gurur Duyariz. özellikle El Fenerlerine Yeni Bir Darbe Indirme Zamanimiz Geldi |
off be bütün fransayı almışız.. |
delgado kesin bnce ama mavubanın alıncagını sanmıormm cok buyuk kulupler istioo sadece tigananın manevi babası olması brzcık etken olabilirr 5-6 milyon dolar verebilir miyiz bilmiormm.acıkcası hiç izlemedim ama tigana işi bilio fos adam almaz ayrıca cok genc ve cok methedilio |
bence delgado ve mavuba |
valla bu sene bu yönetim ii şeyler yapacak gibime geliyor tiganaya da güveniyorum.eziklerin 100.yılında şampiyonuz inşallah.. |
Defansın onunde oynayan Mavuba var ilgilendımız umarım mavubadır.4-5 senemiz kurtulur satarsakda cok buyuk paralar kazanırız.. ınsallah gercekleşir |
patlatın bombayı |
patlasın patlatın bonbayı |
mavuba ve delgado'yu alsınlar,ikisinin her renk formasından almayan ve kombine almayan genç fenerbahçeli olsun!!!! |
Siyahina beyazina seni seviyoruz BESIKTASIM!!!!!! TARIHIN BEYAZ SAYFALARINDAN GELDIN YÜREGIMIZE.. ASIK OLDUK SENIN SIYAH BAYAZINA.. TARIHLERI HEP SEN YAZDIN SU KARAMSAR DÜNYADA.. TEKSIN TEK KALACAKSIN DÜNYA VE BU VATAN YASADIKCA...... |
2sini alalım tümerin formasını alırım üstüne s*ç*rı*m tabiki orjinal deil o serefsizlere neden para kazandırayım köpoglu köpeklerr.ne alakaysa bizim onları almamızla ama olsun yine de yapcamm cok snir olmusum demek:) |
inş delgadoyla mavubadır delgado kesinde |
insallah dedikleriniz dogrudur delgado ve mavuba gelirse seneye cok guclu oluruz insallah allahım |
delgado kesin mavuba inşallah |
bişi patliycak ama... :D bakalım hayırlısı |
inşallah bi tanesi defans oyuncusudur |
Defansa adam lazim degil, insallah Delgado ve Mavuba'dir, gerci zor, cunku ikisi de biraz pahali gelebilir, ama Allahtan umit kesilmez:). |
mavuba ve delgadoysa eger ki öle görünyo kimse tutamaz bizi |
inaşllahla maşallahla olmas...Yönetim bastır al..yeter ya...Nerden artık adam var almaktan başınız döndü.... |
az kaldı beyler sabredın bombalar patlayacak |
buuuuum patladı... :D içinden ailton juanfran ve pancu çıktı :D |
walla arkadaşlar ben güveniyorum özellikle suan tümör gidince bizimkiler bi bomba patlatacaklarki fener sasırcakkk ben buna inanıyorum cok yakında azize de tümörle yetinsin artıkk |
vallahi bilmem, kac haftadan beri bir bombadir gidiyor...sonunda demirörenin tüplerinden baska biseyin patlayacagi yokya...neyse |
savunmanın onunde oynayan fransız patrick vieira çıkıyomuş.yemin ederim kulübe gider soyunuur dansederim :))) |
bu mavupa kleberson tarzın da oyuncu eger gelirse kle gidecektir |
bencede bombalar patlicak.fırtına öncesi sessizliği yaşadığımız doğrudur.carew gelmeden önceki zamanı hatılayın yine sessizlik vardı. |
evet tam üstüne bastık mavuba ve delgadooooo... defol tümer eksikligni hissetmioruz;!!!!! |
Alıntı:
|
Bomba dedikleri kaliteli adam olmaz fazla umutlanmayin :) |
egerki mavubayı almışlarsa yonetm helal diyorum sana başka bişi demiyorum tigana iyiki geldin bizim takıma yaaa |
Alıntı:
|
Beşiktaş Kulübü Başkanı, yerli oyuncu transferini tamamladıklarını belirtirken, "Sırada iki süper yabancı var. Bir hafta içerisinde bu transferler gerçekleşir. 100. yıl ruhunu yeniden canlandıracağız" diye konuştu. BEŞİKTAŞ transfere doymuyor... Fenerbahçe’den Marcio Nobre, Antalyaspor’dan Burak Yılmaz, Ç.Rizespor’dan Fahri Tatan, G.Birliği’nden Baki Mercimek ve son olarak Bursaspor’dan Serdar Kurtuluş’u renklerine bağlayan siyah beyazlılar gözünü yurtdışına çevirdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yerli oyuncu transferini bitirdiklerini belirtirken, "Sırada 2 süper yabancı var" diyerek siyah beyazlı taraftarlara müjdeyi verdi. Bir hafta içinde biter Maddi açıdan hiçbir sıkıntılarının olmadığını vurgulayan Demirören, "Teknik direktörümüz Jean Tigana’nın isteği doğrultusunda genç yetenekleri kadromuza kattık. Biz, günlük değil, geleceğe yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bir hafta içerisinde iki süper yıldız daha getireceğiz. Şu anda Sportif Direktörümüz Erdil Arpacı, Delgado ve Pires’le temas halinde" dedi. Şampiyon olacağız Siyah beyazlı taraftarların bir hafta sabretmeleri gerektiğini söyleyen Yıldırım Demirören, şunları söyledi: "Yeni sezonda şampiyon olacak bir kadro oluşturacağız. 100. yıl ruhunu yeniden canlandıracağız. Genç ve koşan bir kadronun oluşumunu hazırlıyoruz." Öte yandan Beşiktaş’ın teklif götürdüğü oyunculardan Jason Roberts, kulübü Wigan ile olan bağlarını kopardı. Golcü futbolcu, "Kulübümün bana önerdiği sözleşme ve şartlar kabul edilemez düzeyde. Wigan defterini kapattım. Beşiktaş’ın ciddi bir teklifi var ve bana çok cazip görünüyor" dedi. kaynak:hürriyet pires villareale gitmedimi yaa,,biraz sallıyolar gibime geldi:D sayın başkan zaten kaç aydır sabrediyoruz sabır taşı olsaydı çatlardı beaa..hadi senin için 1 hafta daha sabredelim işallah bu sene güldürürsün artık yüzümüzü... |
"Sırada 2 süper yabancı var" Beşiktaş transfere doymuyor... Fenerbahçe’den Marcio Nobre, Antalyaspor’dan Burak Yılmaz, Ç.Rizespor’dan Fahri Tatan, G.Birliği’nden Baki Mercimek ve son olarak Bursaspor’dan Serdar Kurtuluş’u renklerine bağlayan siyah beyazlılar gözünü yurtdışına çevirdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yerli oyuncu transferini bitirdiklerini belirtirken, "Sırada 2 süper yabancı var" diyerek siyah beyazlı taraftarlarhttp://www.superspor.com/images/1/29...miroren007.jpga müjdeyi verdi. Bir hafta içinde biter Maddi açıdan hiçbir sıkıntılarının olmadığını vurgulayan Demirören, "Teknik direktörümüz Jean Tigana’nın isteği doğrultusunda genç yetenekleri kadromuza kattık. Biz, günlük değil, geleceğe yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bir hafta içerisinde iki süper yıldız daha getireceğiz. Şu anda Sportif Direktörümüz Erdil Arpacı, Delgado ve Pires’le temas halinde" dedi. Şampiyon olacağız Siyah beyazlı taraftarların bir hafta sabretmeleri gerektiğini söyleyen Yıldırım Demirören, şunları söyledi: "Yeni sezonda şampiyon olacak bir kadro oluşturacağız. 100. yıl ruhunu yeniden canlandıracağız. Genç ve koşan bir kadronun oluşumunu hazırlıyoruz." Öte yandan Beşiktaş’ın teklif götürdüğü oyunculardan Jason Roberts, kulübü Wigan ile olan bağlarını kopardı. Golcü futbolcu, "Kulübümün bana önerdiği sözleşme ve şartlar kabul edilemez düzeyde. Wigan defterini kapattım. Beşiktaş’ın ciddi bir teklifi var ve bana çok cazip görünüyor" dedi. 03.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Hürriyet |
başkanımızdan yeni haberler Bir hafta içinde biter Maddi açıdan hiçbir sıkıntılarının olmadığını vurgulayan Demirören, "Teknik direktörümüz Jean Tigana’nın isteği doğrultusunda genç yetenekleri kadromuza kattık. Biz, günlük değil, geleceğe yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bir hafta içerisinde iki süper yıldız daha getireceğiz. Şu anda Sportif Direktörümüz Erdil Arpacı, Delgado ve Pires’le temas halinde" dedi. kaynak: superspor.com |
hayırlı olsun |
2 super yabanci biraz abarti bence :) |
Pires nerden çıktı yaw |
yok artık ne pires i sapıttımı ne bu basın..... pires daha yeni villareale gitmedi mi? |
Türkiye`de Saat: 07:43 . |