![]() |
Milan Baros Vestel Manisaspor`a Manisaspor kulislerinde dolaşan en güncel haber Milan Baros`la anlaşıldığı şu anda kulübüyle anlaşma yapılmak üzere imiş kesinlikle Basına haber sızdırmıyorlar . Zelenkanın Milli takımdan çok yakın dostu olan Baros onunla beraber oynamayı çok istiyormuş . sanırım Yeni Stad la beraber Baros Ahmet Nazif Zorlu nun hediyesi olucak izliyelim hayırlısı |
Yok canım daha neler olmaz heralde. Geçen sene de Denilson geliyodu.. Ama gelirse Türkiye Futbolu böle böle manyak gelişir!!! İnşallah gelir ne diyim!! |
yalan haber |
Yok Ya Gecen Senede Aynisini Yaptilar Denilson Gelecek Diye Yalan Haber Arkadaslar |
umarım gelir. milan vestel de hahahah ne kadar iyi olur ama. zaten adamların kadrosunda zelenka gibi bi ortasaha yıldızı var. ben zelenkayı şahsen bizim takımda görmek isterim. |
Kuyruklu Yalan Bence..... |
zannetmiyorum baros göz önünde birisi.zlenkada iyi topçu onu düşeş attılar bence. |
reklam kokan hareketler bunlar |
E YOK ARTIK LEBRON JAMES ANASINI SATIYIM:eek: |
yok anasının gözü yani.. yakında bunlar messiyi,ronaldinhoyu felanda getirmeye calışır :D |
Alıntı:
|
Diyarbakirsporda Ronaldo lan anlasmis.... Yalan Haber dir bu...ben inanmiyorum... |
Alıntı:
kardes getirmeye gücleri var orkasinda koskocaman vestel firmasi var ya isterlerse yaparlar galiba giyelim bide abartalim ;) |
Milan Baros bence gelmez.Fakat bayağı iyi oyuncular alır bu senen vestellll... Ben şahsen Ersun Yanalın Futbol mantığını çok akılcı bulmasamda iyi futbolcular alıyor bu adam... Muhakkak daha iyi olacaktır....... Baros biraz hava ciav gibi geliyor bana |
:D :D hehe hemde lebron james in kuyruklusu valla türkiyeye böyle yıldızlar keşke gelse ama zor.. |
valla gece senede denılson un kulubu betısle anlastılar denılson turkıyeye gelmek ıstemedı daha az paraya bordo ya gıttı vestel alabılıro gucu var ama oyuncu gelırmı orası muamma |
desteksiz atmayın ya böyle kötü yalan atılırmı insan biraz usturuplu atar |
Zelenka Degil Bu Milan Baros Gelmez Bence! |
Ya arkadaslar belki isim benzerligidir? :) O Milan Barosun ne isi var Vestel manisada? |
Alıntı:
|
walla ben vestelden beklerim adamların cukka sağlam yani geçen sene denilson dediler zelenka oldu bu sene de baros derler başka iii birini alırlar |
hatta bn daha ileri gidip yok anasının ........ demek istiormm:) yok artk daha neler alsınlar bnde manisanın kombinesini alırım 30 km yer ztn:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bursaspor Ronaldinho ile 4 yıllığına yılda 10 milyon paunda anlaşmış benden de bi bildi...Allahtan Bursada oturuyorum Sergen - Ronaldinho - Emerson - Robben i yanyana görebileceğim forveti unutmamak lazım Baptista ve Robinho defansı boş geçmeyelim Toraman - Song - Puyol - Nesta |
Alıntı:
|
onun adı zorlu holding 1 gün calışmadım der isterse alır yani arkadaşlar ama futbolcunun gelmek istemesi lazım |
gelmez be , ama gelirse avrupada cok yanki uyandirir .. veya manisaya kadar yorulmasin bize gelsin roberts in yerine :D |
bu habere gulerımmm:D |
Alıntı:
bu hareketlere GERENK yok Mike :D:D:D |
haber yalandır da keşke getirebilseler baros gibi bi adam ligimize cok şey katar.zelenka gibi cok kaliteli bir adamları da var...Ama imkansız gelmesi |
ohaa artık yanınada henry cok ıyı ıkılı olurlar:D |
güzel fıkra. baya güldüm iyimi |
baros gbi gencleri super ligimizde gormek isteriz!! zuhzuhuzhguhzuhzaaa |
EDİT !!!!! söylemlere dikkat |
git allahani seversen nediye boyle yalan haber yazarsiniz |
Alıntı:
|
seneye de Pavel Nedved i alırlar artık. kolpa haber |
Ben Uydurmadım Sayğılı Konuşun Arkadaşlar Ben Uydurmadım Haberi . bi kaç arkadaşım var Manisaspor da oynuyan. Şunuda Göz Önünde tutun Ahmet Nazif Zorlu . Yıldırım Demirörenden daha zengin keşke onun gibi bi başkanımız olsa paramız boşa gitmez. Ayrıca Denilson un Parası verildi o Türkiyeye gelmek istemedi daha önce Febe yede gelmemişti hatırlarsanız Saygılar |
YA BUNLAR FaKe |
Türkiye`de Saat: 04:18 . |