![]() |
Sinan Engin Suprizi DUN GECCE TV 8 DEKI SPOR PROGRAMINDA SINAN ENGIN DELGADOYU BESIKTASA KENDISININ ONERDIGINI SOYLEDI..COK IYI BIIR FUTBOLCU OLDUGUNU VE RONALDINHONUN OZELLIKLERINE SAHIP OLDUGUNU SOYLEDI SOLA BAKIP SAGA PAS VEREBILME GIBI :eek: ..AYRICA BESIKTAS KLUBUNUN TARAFTARA SUPRIZ BIR TRANSFERI VARMIS VE ISMI BELLIYMIS AMA FIYATI ARTMASIN DIYE SOYLEMIYORLARMIS SINAN ENGIN KIM OLDUGUNU BILIYORUMM AMA ISMINI SOYLIYEMEM DEDI ....:confused: HADI HAYIRLISI...................................... IZLEYENLER BILIR AMA IZLEYEMEYENLERLE PAYLASAYIM DEDIM :rolleyes: |
sağol gulcemal ben izlememiştim,kimmiş acaba o transfer merak ettim şimdi |
delgado olayı bi bitse baya heveslendik, şöle karizma bi futbolcu gelse tum takımı etkilicek |
bende izledim. heyecanlandırıp heyecanlandırıp kursağımızda bırakıyorlar. hadi attırın artık imzaları patlatın bombaları yönetim ya hepimiz kalp hastası olduk valla sinir stresten |
BIDE BOMBA TRANSFER CISSE CIKIYOMUS ;) TADINDAN YENMEZ WALLA..... AMA KLY GONZALES GIBI FUTBOLCULARA BOMBA DIOLARSA ONU BILMEM :mad: |
Ntv Futbolmanİada Faİk GÜrsesde SÖylemedİ Ama İp Ucu Olarak SaĞ Kanat Fransanin En BÜyÜk Kluplerİnden Bİrİnde Dedİ Sonra 14 Dedİ Ve Sustu Benİm Tahmİnİm Govou |
Zaten Tigana şuan pariste 5 oyuncuyla görüşüyo mavuba,govou,feindouno,geremi ve coulibaly sanırım. j. robert gelirse %90 bitmiş 300 bin dolarlık fark kalmış bobo 100de 100 gidiyo dedi.runje,nobre,kleberson,robert olursa delgadonun bonservisi 6 milyon euro olmuş olmayacağını kabul edersek coulibaly geliyomuş f.gürsesin dediğine göre bide govou gelebilir %85 bitmiş galba adınıvermedi ama 14 ve sağ kanat diyince bana govou gibi geldi |
inşallah süper bir transfer olur ve de en önemlisi takıma yararlı olur.. |
Yoksa, yoksa o adam Cisse mi?:confused: Insallah ya! Baska bisey istemiyoruz zaten.:( |
delgado ıcın sergenın cıft ayaklısı dedı sınan engın |
Türkiye`de Saat: 22:41 . |