![]() |
Sinan Engin Suprizi DUN GECCE TV 8 DEKI SPOR PROGRAMINDA SINAN ENGIN DELGADOYU BESIKTASA KENDISININ ONERDIGINI SOYLEDI..COK IYI BIIR FUTBOLCU OLDUGUNU VE RONALDINHONUN OZELLIKLERINE SAHIP OLDUGUNU SOYLEDI SOLA BAKIP SAGA PAS VEREBILME GIBI :eek: ..AYRICA BESIKTAS KLUBUNUN TARAFTARA SUPRIZ BIR TRANSFERI VARMIS VE ISMI BELLIYMIS AMA FIYATI ARTMASIN DIYE SOYLEMIYORLARMIS SINAN ENGIN KIM OLDUGUNU BILIYORUMM AMA ISMINI SOYLIYEMEM DEDI ....:confused: HADI HAYIRLISI...................................... IZLEYENLER BILIR AMA IZLEYEMEYENLERLE PAYLASAYIM DEDIM :rolleyes: |
sağol gulcemal ben izlememiştim,kimmiş acaba o transfer merak ettim şimdi |
delgado olayı bi bitse baya heveslendik, şöle karizma bi futbolcu gelse tum takımı etkilicek |
bende izledim. heyecanlandırıp heyecanlandırıp kursağımızda bırakıyorlar. hadi attırın artık imzaları patlatın bombaları yönetim ya hepimiz kalp hastası olduk valla sinir stresten |
BIDE BOMBA TRANSFER CISSE CIKIYOMUS ;) TADINDAN YENMEZ WALLA..... AMA KLY GONZALES GIBI FUTBOLCULARA BOMBA DIOLARSA ONU BILMEM :mad: |
Ntv Futbolmanİada Faİk GÜrsesde SÖylemedİ Ama İp Ucu Olarak SaĞ Kanat Fransanin En BÜyÜk Kluplerİnden Bİrİnde Dedİ Sonra 14 Dedİ Ve Sustu Benİm Tahmİnİm Govou |
Zaten Tigana şuan pariste 5 oyuncuyla görüşüyo mavuba,govou,feindouno,geremi ve coulibaly sanırım. j. robert gelirse %90 bitmiş 300 bin dolarlık fark kalmış bobo 100de 100 gidiyo dedi.runje,nobre,kleberson,robert olursa delgadonun bonservisi 6 milyon euro olmuş olmayacağını kabul edersek coulibaly geliyomuş f.gürsesin dediğine göre bide govou gelebilir %85 bitmiş galba adınıvermedi ama 14 ve sağ kanat diyince bana govou gibi geldi |
inşallah süper bir transfer olur ve de en önemlisi takıma yararlı olur.. |
Yoksa, yoksa o adam Cisse mi?:confused: Insallah ya! Baska bisey istemiyoruz zaten.:( |
delgado ıcın sergenın cıft ayaklısı dedı sınan engın |
Arkadaş bir de açıklansa çok merak ettik yahuu |
isimler telaffuz edilip medyaya düşünce 1.5 milyon dolarlık delgado oldu size 6 milyon avro.... formayı giymeden heveslenmeyelim bence |
bende izledim programı s.engin bu bizim kulübün gizli futbol izleme komitesidir ve beşiktaşa cok ii oyuncular bulur bunlardan biri ribery di onu alamadık ve şuan fransa milli takımında dünya kupasında şimdide delgado yu diyor ben idda ediyorum gelirse türkiyeyi ayağa kaldıracak kapasitede bi oyuncu delgado...sağa gelince govou cok faydalı ama biras sorunlu bi oyuncu o.sahanın ortasına mavuba cok ii bi secim olur ama sol kanat cok boş kalıcak yine seneye orayıda i.akını düşünüyor mösyö tigana benden bu kadar inşallah en iiyisini alıcak beşiktaşım ve seneye şampiyon olucak... |
SUPRİZ YOKSA FATİH TEKKEMI :confused: AMA BENCE NOBRE GOKHAN BOBO HEPSI AYNI TIP OYUNCULAR BIZE UZUN BIR PIVOT LAZIM FATIH COK IYI BIR GOLCU AMA AYNI KUMASTAN BIZDE FUTBOLCU VAR BENCE.... |
Ya Sİnan Baba Bu EĞer SÖlÜyosa Bİ İbldİĞİ Vardir Elbet Yanİ Rİbery De GÖrdÜk Hepİmİz Ne Kadar DoĞru SÖyledİĞİnİ İnŞallah Bundan Sonra Akillaniriz |
Arkadaşlar DÜn akşam bende izledim evet sinan engin doğru söylüyor ve büyük bir ihtimalle tigana fransadan 2 tane çok kaliteli futbolcu getirecek ancak şu ana kadar görüşülen isimler şöyle diyebilirim.Sidney Govou-Rİo Mavuba-Pascal Feinduono bir kaç tane daha var ancak listenin başında olan isimler bunlar ancak mavuba'yı ne yapıp edin alın diye talimat verdiği söyleniyor |
Valla bi heyecan sardı beni Govou ucurur bizi ins ...:D:D |
Delgadoyu izlemiştim.Çok sağlam bir adam haikaten gelirse çok iyi olur.Ama süpriz isim cisse falan değildir zannetmiyorum yine bizim yönetim bomba diye kily gonzalez i getirir.... |
Govou, Mavuba, Delgado isimleri olumlu. Carew geri dönmek istiyormuş uygun fiyata olursa müthiş bir kadro olur. Runjeli, Govoulu, Mavubalı, Delgadolu, Nobreli ve Carewli |
arkdaşlar kily fln geçin onun haricinde kimsenin bilmediği bir isim |
Alıntı:
|
roberts bitmişte adamla ilgili bazı menejerler kötü demiş kontra atak golcüsü geniş alanda etkili yönetim soruştarmaya başlamışyoksa istanbula gelcekti govou yu aldık sağ kanat 14 demesi f.gürsesin yetti zaten adam daha nedesin |
bence delgado gelirse cok superrr olcak adamla anlastık ama a..k baseli bastırıo bakalım ne yapcak bizimkiler supriz transfer govou olabilir bence.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
öledir öledir... delgado fahri tamam,sırada bomba golcü,süpriz transfer süper insan burak var... peeeh :(:(:( |
Alıntı:
|
o kadarda olmaz bence ama delgado ve mavuba gelse ben razıyım forvette nobre ve bobo olsun oda yeter derim |
İNŞ GELİR Ya hadi hayırlısı |
ABI BIZE KALITELI SHOW YAPAN (PASCAL GIBI )BIR ADAM ALSINLAR BAK FORMA GELIRLERI STAD GELIRLERI REKLAM GELİRLERI NASIL KATLIYO... BU ISI CISSE COK GUZEL YAPARDI AMA ARTIK UMIDI KESTIM :( BU ARADA BIR ARA BIZE FIKRET ORMAN TARAFINDAN NEREDEYSE BEDAVAYA MUHAMMED ZIDANE GELIYODU AMA AHMET HASSAN ALDIRMADI SIMDI INGILTEREDE OYNUYO VE DE ACAIP HAREKETLERI VAR TAKIP EDEN VARMI....:rolleyes: |
Alıntı:
|
senginin süprizi kendisiymiş seneye 14 numaralı formayla sağ kanatta oynicakmiş kampa katılmadan evel fransa üzerinden aktarma ile |
Alıntı:
|
forvet hattı vurucu tim alattin çakıcı- abdullah çatlı =) |
valla bıktım süprizlerden hersenenin 6. haftasındaki süprizler bize yeterikadar çok geliyo zaten |
Alıntı:
|
cısse gelsın gerısı yalann yaa |
gecen senekı yanlıs tranfer hatalarını bu senede yapıcaz gıbı gozukuyo hadı hayırlısı |
inş süper bir transferdir |
bende seyrettim sinan engin diyorsa dogrudur |
Türkiye`de Saat: 11:03 . |