![]() |
Arkadaş bir de açıklansa çok merak ettik yahuu |
isimler telaffuz edilip medyaya düşünce 1.5 milyon dolarlık delgado oldu size 6 milyon avro.... formayı giymeden heveslenmeyelim bence |
bende izledim programı s.engin bu bizim kulübün gizli futbol izleme komitesidir ve beşiktaşa cok ii oyuncular bulur bunlardan biri ribery di onu alamadık ve şuan fransa milli takımında dünya kupasında şimdide delgado yu diyor ben idda ediyorum gelirse türkiyeyi ayağa kaldıracak kapasitede bi oyuncu delgado...sağa gelince govou cok faydalı ama biras sorunlu bi oyuncu o.sahanın ortasına mavuba cok ii bi secim olur ama sol kanat cok boş kalıcak yine seneye orayıda i.akını düşünüyor mösyö tigana benden bu kadar inşallah en iiyisini alıcak beşiktaşım ve seneye şampiyon olucak... |
SUPRİZ YOKSA FATİH TEKKEMI :confused: AMA BENCE NOBRE GOKHAN BOBO HEPSI AYNI TIP OYUNCULAR BIZE UZUN BIR PIVOT LAZIM FATIH COK IYI BIR GOLCU AMA AYNI KUMASTAN BIZDE FUTBOLCU VAR BENCE.... |
Ya Sİnan Baba Bu EĞer SÖlÜyosa Bİ İbldİĞİ Vardir Elbet Yanİ Rİbery De GÖrdÜk Hepİmİz Ne Kadar DoĞru SÖyledİĞİnİ İnŞallah Bundan Sonra Akillaniriz |
Arkadaşlar DÜn akşam bende izledim evet sinan engin doğru söylüyor ve büyük bir ihtimalle tigana fransadan 2 tane çok kaliteli futbolcu getirecek ancak şu ana kadar görüşülen isimler şöyle diyebilirim.Sidney Govou-Rİo Mavuba-Pascal Feinduono bir kaç tane daha var ancak listenin başında olan isimler bunlar ancak mavuba'yı ne yapıp edin alın diye talimat verdiği söyleniyor |
Valla bi heyecan sardı beni Govou ucurur bizi ins ...:D:D |
Delgadoyu izlemiştim.Çok sağlam bir adam haikaten gelirse çok iyi olur.Ama süpriz isim cisse falan değildir zannetmiyorum yine bizim yönetim bomba diye kily gonzalez i getirir.... |
Govou, Mavuba, Delgado isimleri olumlu. Carew geri dönmek istiyormuş uygun fiyata olursa müthiş bir kadro olur. Runjeli, Govoulu, Mavubalı, Delgadolu, Nobreli ve Carewli |
arkdaşlar kily fln geçin onun haricinde kimsenin bilmediği bir isim |
Türkiye`de Saat: 21:32 . |