![]() |
umarım söylenilen isim govu olur sağ kanadı coşturur ya |
O adı söylenmeyen NURİ olabilir!!!!!!!!!!!!!!!!!:D |
geldi gelecek vallah yrn ömür gün bizde:) |
ağzınız bal yesin işallah arkadaşlar ama bence beşiktaşımıza hayırlı olsun faydalı olsun da kim olursa olsun . |
:) Govou,govou,govou,govou,govou...............:) |
arkadaşlar bence delgado tamam. hamit+govou+mavuba alınmaya çalışılıyo ama mavuba zor. hamit+govou olabilir. |
tigana kimi istiyosa onu alın onu der onu söylerim |
arkadas sana aynen katiliyorum bizim yönetim transfer yapmak isterse genclerbirliginin takimindaki oyuncularin hepsini transfer eder gecen seneki gibi hehe ama en iyisi tigana yapsin bari genc yildizlari aliyor insallah birseyler yapar ya gelelim sinan engin konusuna insallah oda gelir ya oyunculara bir agbey gibi davranir takimda agbey kalmadi gencleer simarmasin diye birseyler yapabilir sinan engin insallah gelir ya insallah |
Valla arkadaslar herhalde delgado işi yatıyo galiba son haberler pek de iyi değil adamın eşinin karnı burnundaymış ve türkiyeyi istemiyomuş |
inşallah DENİLSON dur gelecek olan futbolcu sinan enginin söylediği inşallah odur eğer oysa ve gelirse türkiye sallanır yer yerinden oynar hele bi de onla birlikte mavuba yı da alırsak var ya bu sene bütün kupalar bizim olur Allahın izniyle haydi be tigana ve yönetim yap bi güzellik bu taraftar bunu hakedeiyor yetti artık çektiğmiz acılar tümer ve sergen gittikten sonra bu kadro müthiş işler yapar türk futbolu çok yukarıları sıçrar ve inanın avrupayı sallarız ve sarsarız inanılmaz iş yaparız özellikle de bu yapancılarla. Runje, Kleberson, Mavuba, Denilson, Delgado, Farreria. |
Türkiye`de Saat: 22:22 . |