![]() |
Nobre öldü FERREİRA var!!! Arkadaşlar; basında sürekli Nobre ismi geçen yeni transferimiz kendi ağzından gazetenin birinde; (tam hatırlayamadım ama sanırım "Fotomaç ya da Hürriyet") ile özel raportajında bir açıklama yapmış.... Belki çoğumuz da tam ismini bilmiyoruz (Márcio Ferreira Perreira Nobre) hatta hepimiz Marcio Nobre olarak ismi hafızamızdadır.. Ve dünkü yazısında şu sözleri çok ilgimi çekti.. (Artık Nobre yok, Nobre fenerbahçe'de kaldı ve öldü... Ben buraya Ferreira olarak geldim ve bu şekilde anılmak istiyorum) demiş... Artık bizlere düşende; Ferreira Perreira olarak tribünlerde yeni yakıştırmalar, besteler yapabilmek.... Saygılar ve Sevgilerimle..... |
|
Bir bestede Ferreira ya yaparzı o zaman.... |
Alıntı:
WELCOME FERREIRA;) |
arkadaşlar ferreira ne kadar akılı bir futbolcu oldugunu bu mesajıyla göstermiş bize düşen ona destek vermektir buyuk beşiktaş tarftarıda ona laik oldugu en guzel besteyi yapacaktır birlik beraberlik bozulmasın tam destek hep destek |
Ferreira Ferreira I Love You Ferreira |
Bu Ferrariyede LPG takmazlar inşallah. :D Bu Ferrariyede LPG takmazlar inşallah.:D Bizim takım da ferrari ye benzedi wallahi klerberson dada ferrari wardı yada ailton da. |
nobre out ferreira in:D |
Yok Feraye diyelim bari:) |
Özellikle iç saha maçlarında bol gol atan bir oyuncu. Umarım fenerdeki performansının daha üstüne çıkar |
bencede bundan sonra nobre yokk.Ferreira Perreira var formasındada bu ısım yazsın |
nobre nobre nobre adam oldu artık nobre:D |
Ben Nobreyi alırlarsa kombine almam demiştim ama Ferreira için bişi demedim sözümden dönmüş olmuyorum dimi arkadaşlar:) |
Alıntı:
|
Nobre kim yahu.Biz Ferreira diye birini almışız çok iyi diyorlar.Şeyden gelmiş tarsus idmanyurdu.Yok yanlış söyledim tarsusla aynı renkte olan bi takım o da bu sene hiç kupa alamamış ama alanyaspor gibi bişey... neyse,böyle olunca başkanları azize hanımefendi varmış futbolcularını satıp hindi ticaretine başlayacakmış.Neydi takımın adı :confused: :D :D :D |
Nobre öldü ha Allah Rahmet eylesin Hoşgeldin Ferreia |
ferreıra welcome the our world! |
Bencedee Nobree Fenerde Kaldii Artikk Ferreira Diyelim Arkdaşlarr Biz Alişmasina Alişirizda Spikerler Ne Yapack Onlari Düşünüyorum |
bugun bjk tv de alen abiyi izlerken oda ferreira deneceğini söylüyordu yeni ismi bu aslında gerçek ismi bu ancak artık bu bize özgü |
Ferreira Perreira bence bu daha güzel |
Insanin cok ismi olmasi baya iyi bi seymis ya.:) |
tribünlere 2-3 defa Ferreira çağrılırsa spikerlerde alışacaktır. eğer alışamazlarsa biz kanallara yapıcağımız uyarılarla durumun düzeltilmesini sağlayabiliriz. |
Alıntı:
|
kac numara gıyecek bılen var mı |
şimdiden NOBRE yi istemem diyenler FEREİRA cı oldu ... Doğrusu da bu zaten Fb nin oyuncusu değildi orada sadece kiralık olarak oynadı şimdi ise inş. FEREİRA olarak bizde gollerine devam edecek... |
ferreiraya 9 yakışır bence eziklerde 11 giyiyodu o yüzden 11 giymesin zaten 11 tümerin |
nobrenin böle düşünmesi 1 adım öne çıkardı bende kendini :) |
|
ferare daha yakışmış |
Alıntı:
|
elinize saglık güzel olmus yaw:D |
Nobre oldu Ferreira Nobre oldu Ferreira http://www.superspor.com/images/1/29/948_B_nobre001.jpg F.Bahçe'den, Beşiktaş'a transfer olan Marcio Ferreira Nobre'nin yeni sezonda adı değişecek... Siyah-beyazlı kulübün bazı kongre üyeleri ve dernek temsilcileri, yönetimden Nobre için ilginç ve alışılmamış bir istekte bulundu. Üyelerin, yöneticilere "Nobre'nin transferi takıma yarar sağlar. Taraftarın bu transfer nedeniyle fazla bir tepkisi yok. Bizde de golleri atacak. Ama Nobre denince hâlâ aklımıza F.Bahçe geliyor 'Değişim psikolojik destek sağlar' Nobre ile yönetim olarak konuşun, eğer kendisi de kabul ederse onun başka isimleri de var. Formasının arkasına diğer adlarından birini yazdırsın ve biz de onu bağrımıza basalım" dediler. Böyle bir öneriyi getiren üyelerin, Nobre'nin bambaşka bir kimlikle Beşiktaş seyircisinin karşısına çıkması gerektiğini savunarak "Nobre'nin Ferreira diye bir ismi daha var. Yeni formasına onu yazdırsın. Biz de Nobre'yi bu isimle çağıralım. Hiç olmazsa Nobre Beşiktaş'ta yeniden doğar. Bizim formamız altında gollerini yeni bir kimlikle atar. Bu değişim ona psikolojik olarak da destek sağlar " dedikleri öğrenildi 'Nobre artık öldü!' Siyah-beyazlı yöneticilerin de bu fikri oldukça benimsedikleri, şu an tatilde olan Marcio Ferreira Nobre'nin tatil dönüşü İstanbul'a geldiğinde konuyu açacakları ve Beşiktaş'ta giyeceği 11 no'lu formaya Ferreira ismini yazdırmak için ısrarcı olacakları belirtildi. Bu konuda Nobre'nin ise transferi sırasında "Nobre adı benim için F.Bahçe'de kaldı. Artık Nobre öldü. Bundan böyle Beşiktaşlılar beni Ferreira olarak çağıracak" dediği ifade edildi |
gerçi pek bişi farketmicek ama olsun bizim için o ferreira olsun bakalım |
ferraria yakışır tumerinde adını degiştireceklermişte isim bulamamışlar |
Ben bir isim buldum Tümere Serefsiz Pic nasil ama Yada Pic Tümör yada sizin örnekleriniz varmi arkadaslar |
Ben TÜyer Denİlsİn Dİe DÜŞÜnÜyorum Hem Askerden Hem De Kartalimizdan KaÇtiya En İyİsİ O |
Nobrenin Adının Değiştirilmesi Psikolojinin Rahatılması Açısından Düşünülmüş Olmalı :) Şahsen Rahatlar Gibi Oldum Ama Bu İsim Değişikliği Fenerbahçeden Gelmiş Olduğu Gerçeğini Değiştirmiyor. |
Ferreira Ferreira Perreira Ferreira |
Alıntı:
|
bence ii olmuş nobre diince böle bi psikolojik olarak sinir oluorum ben enazından biraz daha az sinirlendirir insanı:D |
Türkiye`de Saat: 10:55 . |