![]() |
Porto-Beşiktaş PORTO-BEŞİKTAŞ Maçın Detayları Tarih/Saat: 11.12.2007 21:45 Matchday 6 http://www.goal.com/resultsimg/2995.jpg http://www.goal.com/resultsimg/3772.jpg . |
hic fark yapmaz beraberlik yeter aksine yeneriz orda beşiktaşıma canı gönülden güveniyorum |
yenecegız |
o maça yürek dayanmaz... ama her ne olursa olsun alacağız o maçı |
kazanacağız |
kazanmaktan başka bir seçenek göremiyorum sizce varmı arkadaşlar |
KA ZA NA CA ĞIZ!! BEŞİKTAŞ ULAN !! |
Bu saatten sonra aksini düşünmek istemiyorum Kısacası Beşiktaş tarihinin en önemli maçı olacak ve bu maçı Allah ın izniyle kazanacağız. |
her türlü inş porto kim alayına gider |
yeneceğis inş.ya içime doğuyr 3 maçtır skorlar.inş. bundanda zaferle ayrılırıs alayına isyan ölümüne beşiktaş... |
Gurubmuzdaki son maçlar ölüm maçı gibi yenen çıkacak. Tek şans yenmemiz ve yenicez. |
yenmek zorundayız |
KAZANACAĞIZ.... ;) |
finaaalleeeee kazanmak zorundayız:D:D |
insallah bu macida alicazzzzz |
GALIP GELECEGIZ! |
Tarihimizin en ama en önemli maçı. İnşallah kazanırız. |
Kazanmaktan başka şansımız yok, zira her diğer iki durumda Avrupa maratonumuz biter. Şu anki durumumuz çok trajikomik. 3. olamayiz ama 1. ve ya 2.olabilirz :) Kartalımıza bol şansalarrr |
Biz seni hep sevdik kartlaım al bu maçı ve dök bizi sokaklara |
Biz kartalız ve kartallar Yüksek Uçarrr Portoyu herkesin hatırlayacağı üzere bizim cehennetimizde de kıl payı kaçırdık o zaman da mükemmel oynadık bu son maçta kesinlikle shadan zaferle ayrılmalıyız biz bunuda yaparız hadi çacuklar hadi Kartalım Yine uç... En büyük AŞK BeşiktAŞK... |
kazanmaktan başka çaremiz yok!!!! |
İnşallah yeneriz.Kesin yenmemiz gerekiyo.Ve de yeneceğiz.Ama insan gruptan çıksakta ilerde ne yaparız diye düşünüyo.Ama bence önemli olan gruptan çıkmak.Sonra elensekte olur.Çünkü gruptan çıkarsak çk para kazanacaz.We de avrupaya ısınmıs olucaz.Önümüzdeki seneler daha iyi olur sonra... |
inanıyorum ki beşiktaşımız alnının akıyla çokacaktır. bize bir utanç yaşattılar bunu ortadan kaldırmaları lazım birazda futbol şansına güvenmek istiyorum |
allah yardıcımız olsun orada şansa çok ihtiyacımız olacak |
benim bildigim maç 20,45 te başlıyor |
:ridinghorse::fight::party::toilet::thrasher:porto yu yeneceğimize inanıyorum yeterki takım bütün ruhuyla oynasın |
liverpool-marsilya berabere bitecek bizde portoyu yenip lider çıkacağız...yeterki takım kendine inansın güvensin ve ruhla oynasın.. |
Zaten beraberlik işimize yaramıyor. İlk yarı kontrollü oyun eğer gol gelmezse 2. yarı varını yoğunu ortaya koyup oynamalılar. İNŞALLAH KAZANACAK FUTBOLU OYNARIZ. |
uçur bizi delirt bizi kartalımmmmmmmm portoyu başlarına yıkalımmmmmmmmm kalbim senınle beşiktaşşş |
biz alacağız... |
yenmekten baska sansımız yok cok ıstıyoruz...bence fazla umutlanmayalım...marsılya macından sonra benım sevıncım dıllere destanmıs mıllet sevıncıme ımrenmıs...umarım aynı sekılde sevındır bızı kartalım.. |
sadece galibiyetin işimize yaraması bi bakıma ii oldu...açık futbol oynayacağımız için umutluyum ben... |
düzeltiyorum inş yenicez bu maçı eğer yenersek büyük avantajımız olur.. |
İnşallah yeneriz ..Ya biz neden işimizi garantiye alıp yola devam edemiyoruz.Sürekli son anlara bırakıyoruz..Gerçi bunada şükretmek lazım..Ama beşiktaş genelde böyle maçlara çok hırslı ve istekli çıkıyo umarım şansda bizim yanımızda olur ve turu atlayan biz olur.... |
bu maci almamiz icn futbolcularimizin eliinden gelenden fazlasi yapmazi gerek |
umarım son maçlardaki performansın daha iyisini gösterir portaya bjk ın kim olduğunu gösteririz.bu maça gelmeyi çok istiyorum da sanırım olmayacak, benim yerime de bağırın arkadaşlar son ses bjk alayına |
ben kadromuza ve taraftarımıza güveniyorum alcaz bu maçı başka yolu yok |
Maçı alıcaz rahat olun ;) |
alıcaz bu macı |
futbolcularımız çok çaba gösterip tüm yüreklerini ortaya koyup Allahın izniyle yenicekler.. |
Türkiye`de Saat: 13:32 . |