![]() |
Pascal Nouma diyince aklınızda kalanlar? Nouma nın sizde bıraktığı izler nedir arkadaşlar.. Nouma diyince aklınıza ne gelir.. Marcus Münch e artistlik yapan Danny Mills i nakavt edişi.. fenere yaptığı çinko.. |
yuregıyle oynayan gercek besıktaslı |
inönünün çimlerini yiyişi:D yani bu durumda gerçek beşiktaşlılığı:) |
ne olsun noumanin herseyi,bu adamin yüregi siyah beyazdi |
21 Numarali Formasiyla Pascaaaaaaaaaalllll Noumaaaaaaaaaaaaa.....gayse Ye Sakatlanma Pahasina Kafayla çaktiği Gol Ayni Pozisyonda Taffareli Telef Edişi:D ,,,mills E Leeds De çaktiği Osmanli Tokati:D ,,,eziklere Tombala çekmesi:D ,,,pascal Unutulmazzzzz O Bir Süper Starrrrrrrr....;) |
pascal diyince aklıma hep deli şeyler geliyo |
nouma diyince her delilik aklıma gelen herşey geliyor eziklere attığı golden sonra şortuna soktuğu elli gelio:D21 numarasıyla pascallllllllllll noumaaaaaaaaaaaaa bu kalp seni asla ama asla unutmaz... |
aklimdan cikmazki |
bjk ye yürek vermiş bir frasız geliyor |
Hirsi özgüveni ve besiktasliligi |
Her şeyiyle aklımda ama dinamo kiev'e attığı golü unutamıyorum pardon birde cinconlara attığı gol(taffarel'i sakatlamıştı:D) |
Valla bi macta taci attiktan sonra gidip adama tekme atmisti ve Besiktasa ve taraftarina hak ettigi sevgiyi veren 21 Numarali Formasiyla Pascaaaaaaaaal Noumaaaa Pascaaaaaaaaal Noumaaaa Pascaaaaaaaaaal Noumaaaa |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nouma diyince aklıma beşiktaş ruhu geliyo ...maclar olarak da thomasa kafa atışı,millse yumruk atışı, taffereli ezdiği gol ,tombala cekişi ve dinoma kieve attığı muhteşem aşırtma golü bu gol o sene avrupanın en ii 5 golünden biri secilmişti .. kısacası nouma bizim sevgilimdi ayırdılar bizi ama kalbimiz hala carpıyo pascal nouma için bence 21 numara müzeye konulup bidaha giyilmemeli :D o piscopat biz piscopat .. |
ya butun yazdılarınız süper TAM BİR BEŞİKTAŞLI ama aklıma gelen en komik olay antremanda içeriye gitmekle uğraşmak yerine antrenman sahasına işemesi:) |
mike tayson boksor gelıyo aklıma |
dinamo kiev e attığı gol ve attığı yumrukla ilgili soruya bi arkadaşım sahada tartaklanırken ben öyle duramam şeklinde verdiği cevap özellikle kiev e attığı golde millet deli gibi sevinmişti ben kendimi kapalının alt kısmının en üstdeylen en altında bulmuştum herkes birbirine vuruyordu(aşırı coşkunun bi patlaması olarak :D ) bu sadece ona olan aşırı sevgimizden dolayıydı bizim için büyük bir beşiktaşlıdır nouma bu arada dandik bi kupa maçında da bize yedek klübesinden şov yaptırması da çok güzeldi taraftarla çok bütünleşmişti bunu yapabilmek için zaten ne gerekiyosa var onda bi şekilde onu bjk da görev yaparken görmek istiyorum ben bırakın her insan hata yapar affedin şu adamı tv de görmek bile heyecanlandırıyo resmen ya... |
Pascal Pascal Pascal Noumaaa Noumaa Nouma Pascal Nouma Gelmiş geçmiş en büyük beşiktaşlı yabancı diycem diyemiyorum. O bizden biri. "Hepimiz zenciyiz" Tribünler onu çağırırken tüylerim ayağa kalkıyor.Ahhhh ah keşke bir şans verselerdi tekrar. Sırf eziklere ve onun medyasına inat. Boşuna üstüne gidip göndertmediler. Ama akıllardan silemezler. Helal olsun sana "Pascal Nouma" |
beşiktaş ımızın sahada hesap kesen yegane oyuncusu. |
kameralar varken duvara isemesi :D:D |
Tabiiki ilk önce pascal deyince aklıma Tombala oyunu geliyor.:) Diğer bir deyişle fb maçında attığı golden sonra yaptığı çinko geliyo.Sonra Leeds United maçında Millse attğı okkalı tokat geliyo.:) Ve de en güzel gollerinden biri tüylerim diken diken eden bir gol geliyor.D.Kiev maçındaki o aşırtma golü tabi.Mükemmeldi tek kelimeyle.En önemliside pascal nouma denince gerçek beşiktaşlı,forma için koşan,mücadele eden ve de beşiktaşımızı gönülden seven bir futbolcu,en önemliside adam gibi adamdı.Benim için en önemlisi bu valla.Adam gibi adam olması.Bilmem anlatabildimmi?(Tümer gibi asla değil yani...) |
burası benim evim beni evimden kovdular lafıda aklımdan çıkmıo bana açık kalp amiliyatı yaptılar bari dikin dio:( [b]keşke gelse son kez oynasa ve gönlünü alsak gerçek BEŞİKTAŞLI:=) |
Her Zaman Siyah BeyazSonsuza Dek BEŞİKTAŞ. Çarşı Number ONE BU tönetimin en büyük transferi pascal olur....eğer taraftarı kazanmak istiyorlarsa :)) Biliyorum ki pascalda benim gibi kefeninin siyah beyaz olmasını gönülden ister |
eline döneri ver, deplasmana götür tarzındaki tek futbolcu... :) |
ben Noumayı severim.. Fakat son hareketleri çok tribüne oynuyor gibime geliyor. Son davranışları hariç (çimleri yemek) normalde iyi bir futbolcu olduğunu hatırlıyorum... Varını yoğunu ortaya koyuşunu çok seviyordum. Fakat son hareketleri ile bence iyice kompelalaştı.... |
gercek Bir Kartal |
benim aklıma ilk gelen "BENİ İNÖNÜ'ye GÖMÜN" sözleri ve İNÖNÜ de ağladığı görüntüler.... |
o bizim için bir EFSANEEEEEEE............. |
Alıntı:
söyleyecek başka birşey varmı |
beşiktaşlılık ruhu formayı hakkıyla terleten biri |
Gerçek karakartal o.Varını yoğunu ortaya koyuyor sahada. |
Şampiyon olduğumuz sezon noumanın gelişi biraz geç omuştu.Lucescu onu yeni yeni takıma hazırlıyordu.Yanılmısyorsam 5.haftaydı Ankaragücü deplasmanı.Tribünler maçtan çok yeniden takıma girecek nouma yı görmek için gelmiş gibiydi.Ve malum tezahurat Beşiktaş tribünlerinde başladı hiç durmadan 'Fransa da dogdu ............'Nouma tribünlere çağrıldı ve adeta yıkılan Ankaragücü taraftarlarının sessiz biraz da ezik bakışlarda izlediği stadda yumruk sovunu yaptı.Stadın İnönüye nouma ile birlikte dönmesinden rahatsız olan Ankaragücü taraftarları arasında kendini akıllı sananlar Pascalın türkçe anlamadıgını zandederek 'Fransada dogdu o.ç oldu....'diye tezahurat icat ettiler ve pascal adeta bir tuzak hazırlayarak yanlarına çagırdılar.Açıkcası bizler şok olmustuk.Böyle bir yaratıcılık ankaragücü taraftarından beklenmiyordu.Pascal da bu oyuna gelmiş gibiydi.Sanki Beşiktaş taraftarı çağırıyormuş gibi büyük bir coşkuyla ankaragücü tribünlerine yöneldi.Bizler ancak içimizden hayır diyebiliyoorduk,çünkü noumada bu tuzagı sezınledıgıne dair en ufak bir belirti yok tu ki Pascal Nouma yapacagını yıne yaptı ankaragucu taraftarına orta parmagı ıle uc kez oley cektırdı. |
istanbul maçında girer girmez kırmıza kart görüşünü hatırlıyorum nedense kızamamştık ona |
:D Aklima bunlar geliyor http://psgjunior.online.fr/Effectifs...ma-Pascal5.JPG http://psgjunior.online.fr/Effectifs...ma-Pascal3.JPG IMDAAAT SAPIK!!!!!!!! :D Hayir saka bir yana, simdiye kadar gelmis gecmis en iyi yabanci transferdi. Ne olursa olsun onu göndermek en büyük hata idi. Nasil susturuyordu rakipleri be. Hakiki Besitasli. Ben ölürsem beni Inönüye gömün diyordu... http://psgjunior.online.fr/Effectifs...ma-Pascal7.JPG O Bir Gladiyatör´dü benim icin. |
o leeds teki adama gömdüğü kafa warya |
Nouma deyince aklıma Hırs,mücadele,beşiktaşlılık geliyo..Nouma gibisi bi daha gelmez.. |
Türkiye`de Saat: 23:01 . |