![]() |
kesin yenmemiz lazım manisayı DELGADO.............. |
devreyi 3 puanla kapatmamıs şart.inş.alıcaz maçı.yine iyi bi skor yaparıs umarım |
bu maçı mutlaka almalıyız |
Beşiktaş-Manisaspor 5. randevuda A.A. Beşiktaş ile Vestel Manisaspor, yarın yapacakları maçla birlikte lig tarihinde 5. kez birbirlerine rakip olacak. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 4 lig karşılaşmasından 3'ünü Beşiktaş, 1'ini de Vestel Manisaspor kazanırken, berabere sonuçlanan maç olmadı. Geride kalan maçlarda Beşiktaş 7 gol atarken, kalesinde 3 gol gördü. Beşiktaş ile Vestel Manisaspor arasında oynanan lig maçları ve sonuçları şöyle: 2005-06 sezonu: Beşiktaş-Vestel Manisaspor: 3-1 Vestel Manisaspor-Beşiktaş: 0-1 2006-07 sezonu: Vestel Manisaspor-Beşiktaş: 1-0 Beşiktaş-Vestel Manisaspor: 3-1 |
tello,delgado atar ve maci kazaniriz bu kadar |
walla bence çok zor maç olucak ama inşallah alıcazz... |
rafael yetişemeseydi iyi olcaktı ama :) ben bu maç için 2-4 diyorum. golleri de sıralıyalım Beşiktaşımın golleri bobo,nobre ve delgado'dan gelecek. manisanın rafael ve holosko :) fena tahmin oldu. tutması muhtemel değil. |
Giray bulak takımını 4 büyüklere karşı çok iyi oynatan bir hoca.Büyük takımları çözmüş yani adam...Onun için maçın çok zor geçeceğini tahmin ediyorum.Geçen haftaki gibi 3 gol beklemiyorum,az gollü bir maç olur.Aynı bursadaki gibi atan kazanır.Umarım bu golü atanda delgado olur... |
kesinlikle çalarız bobo kesin atar |
Türkiye`de Saat: 01:06 . |